25 februari.

Idag startade dagen (som vanligt en vardag) i skolan. Inga speciellt jobbiga lektioner heller och inte jätteäcklig mat. Fick dock reda på att vi ska ha ett läxförhör imorgon som jag precis ska börja öva på. Det verkar lätt så jag är inte orolig direkt.
Däremot blev det ganska mycket skratt i matan idag! Sådant som gör tiden i skolan rolig. :)

Annars i veckan
har det bara varit träningar och slapp hemma, då vi knappt haft några läxor, SKÖNT! Annahjärtat är lite sjuk och Sebbe har fyllt 18 (så ni kan ju gratta honom när ni stöter på honom ;)
Jag har också ätit en semla eftersom det var den feta dagen igår och jag hoppas verkligen att fler än jag smaskade i sig en riktigt fet en med överdrivet mycket grädde på! Så jävla fint!




"More, more, more. How do you like it?"
haha

C.
Tankarna finns ständigt men de är ändå oförändrade, stilla, som om något behövs. Men vad? Nu ser jag bara glädje och skratt. Jag förtränger det onda. Det finns inte mer. Inte för mig. Eller inte på samma sätt åtminstone. Jag tänker inte ägna tiden åt att tänka som jag gjorde innan för det hjälper mig inte. Jag kan bara minnas och det gör jag, hela tiden (v"
23 december 2005.Skratt o snack med R.R. om sjukgymnast.Övning inför uppsjungning på musiken.Sovning på franskalektioner + 1000 utskällningar (D, L, C, J).Ösregn i Åhus.Plattångsberoende.Hundrymningar.Konsum-kap.Skosnören i 3 färger. 
Som sagt, bara roliga saker att minnas :)
 

Nu ska jag öva in läxförhöret och läsa 150 sidor i en annan bok, rolig kväll/natt va? Jävla tur att jag slutar 11 imorgon så jag kan gå hem och sova!
God kväll/natt.
julia

23 februari.

Dagen startade på plantan för en kortar utvärdering av Camp Skåne. Nästan inget negativt så det va bara trevligt! Sedan bar det av mot skolan för en dryg men nödvändig Natur-lektion sedan mat - äckelsvamp!!! - och sedan samhäll.  

Sen cyklade jag hem och jag hade medvind, riktigt nice. Åt lite och sedan kom annababy. Skulle hjälpa henne lite med hennes NK så det gjorde jag och därefter kom mamma och hämtade mig för att vi skulle uträtta några ärenden - 3 för att vara mer exakt, det gick snabbt & smidigt och jag fick övningsköra lite också, vilket gick hur bra som helst!
Sen kom vi hem o så va de chill vid tvn och sedan bar det av mot träningen - helt ok faktiskt (för att vara en måndag).

Nu sitter jag här och lyssnar på Nick Pitera. Linus visade den på samhällen och nu kan jag inte sluta lyssna :S Det är en kille som sjunger skitbra, men han sjunger lika bra som "tjej", om ni fattar? Det är helt stört och jag är helt såld! Kan inte hjälpa det...Men hade han varit här hos oss i Sverige hade jag jagat honom - bokstavligt talat - han är ju snygg också, eller inte snygg mer söt typ. Men jävlar vad han hade kunnat få en på fall snabbt. Fattar inte varför?
Lyssna och njut:
http://www.youtube.com/watch?v=t9-CS2v8wcc&feature=related

(Jag vet fortf inte hur man får den så på bloggsidan dfr får ni länken!)'


Nu ska jag soooova (förhoppningsvis)
God Natt.
julie

Kvällsrapport.

Här sitter jag och fan va glad jag är!
Jo,
jag har haft lite så "småpanik" över att jag inte skulle hunnit med samhällsarbetet till imorgon, och jag har liksom inte tagit tag i det förrän idag för ungefär en timme sedan. Så när jag hade kommit igång fatta jag inte så mycket om hur man skulle göra o så tänkte jag så, men då går jag inte på skolmejlen och kollar på anvisningarna. Vad får jag se? Jo att det inte ska vara klart förrän nästa vecka igen, alltså vecka 10.
Tack för det! Nu kan jag njuta av söndagskvällen :)

Idag
blev det inget Nova :/ Pappa hade kollat fel o trodde att ONOFF låg där men det var bara elgiganten o massa annat så han sa att vi va tvugna att dra till Center Syd istället. Lite smått besviken hängde jag ändå med. Blev inte så mycket men i alla fall. Tre nya block till skolan (jävligt behövligt - dessutom råkade dem vara billiga, färgglada och ekologiska!), ett klarrött nagellack som jag redan invigt och en Dove - bodylotion.

Nu ska jag dricka ett glas apelsinjuice (sjukt gott), dammsuga rummet och sedan invänta BECK.


Gott Gott Gott !

Trevlig söndagskväll
PussKram
julie

22 februari.

Ja, nu va de ett tag sen jag skrev, men det är bara för att jag inte har orkat eller hunnit för den delen heller. Jag har nog inte haft en lugn stund sedan i måndags, så då förstår ni kanske varför jag inte pallat skriva.
Det är nämligen så att jag har varit i full gång med Camp Skåne. Och tillsammans med mina girls, klarade vi av det riktigt bra och jag är stolt! Även ett STORT TACK till alla som hjälpte oss både som ledare, tränare och samordnare över huvud taget, det kunde helt enkelt inte bivit bättre och vi lyckades verkligen!

Igår startade kvällen hemma hos Matilda-Hasse-Hansson tillsammans med några andra trevliga tjejer, riktigt roligt faktiskt! Sedan begav vi oss en sväng till stan, inte lika kul, och sedan till strandpaviljongen där kvällen fortsatte att vara lika rolig som hos Matilda. Hände lite onödiga saker hit och dit, men det va inte så farligt som det verkade. Och de flesta hade nog rätt kul ändå :)
Tack Ronja & Ida.

Nu
måste jag hoppa in i duschen för jag ska haka på papsen till Nova-Lund (loveit). Och "vi kör prick 14:00 inte en minut senare för att "någon" (jag) inte är klar!"
Haha, nejdå jag kommer bli klar om jag börjar göra vid mig nu! Men först måste jag kolla hur mycket pengar jag har på kortet, annars kanske allt försvinner på ett kick på Nova.


- Va somrig bild...
Ge mig sol o sommar nu tack?!


Ha en lovely day!

 julie

14 februari.

Idag är det alla hjärtans dag.
Det har hittills varit en bra dag.
 Jag vaknade av att mamma kom och väckte mig med choklad (ni vet såna hjärtan från marabou?) i alla fall, mycket snällt av henne :)
Därefter
blev det bulle-frukost (pappa hade vatt iväg o handlat och dukat) sedan fick jag ett sånt "tipspaket" som hette Lördagsgodis - där va bl.a. KENO och fotboll inblandat. Förstår inte så mkt men jag hoppas det går bra i alla fall :) 

Sen kom storasyter och barnen och så åkte vi iväg och köpte tyger till min balklänning. Och lite annat vi behövde. Sedan åt vi och nu sitter jag här och laddar inför kvällen.

Och ja ikväll startar kvällen hemma hos malin min gamla och kära vän. Sen ska vi iväg och göra världen osäker. Haha. Nej men vi ska ha lite skoj bara! Anna va inte pepp på att följa med, vilket är förståreligt, men hon får säkert en megamysig kväll hemma istället, vilket alltid är skönt. Dessutom har vi hela lovet på oss - (att bada bubbelpool m.m. ;) haha. sry a kunde inte låta bli att komma o tänka på det)

Denna låten blir man partysugen av! 
I alla fall jag. Man vill bara ut o röra på sig o ha skitkul o.s.v.
Hoppas ni fattar när ni lyssnat...
 http://www.youtube.com/watch?v=j6woSGy3NAc
(vet inte hur man får den så på bloggen, dfr får ni länken istället)

(L-O - vad sägs? Jultemat is gone!)

Nu måste jag se vad jag ska ha på mig, har nämligen inte en aning:S
Ha en fin fin kväll/natt allihopa.
Puss&Kram
julie

11 februari.

Här sitter jag och håller på o byter om samtidigt, smidigt va? I alla fall, de bär alldeles strax av till mission impossible! Alltså spinning!
Har aldrig kört det förr så de känns lite så, men vafan jag e ju en tränerska så så jävla svårt kan de väl inte vara? :D

I alla fall
när jag kommer hem blir det MAT och sedan sätter jag igång med dagens plugg som består av radiolyssnande! Inte jättekul...men de e bara för vi ska till SR imorgon, vilket förhoppnignsvis blir roligare! Liten tripp till malmö är aldrig fel, får bara hoppas att vädret håller i sig så är jag helnöjd!

På tal om malmö. Det blir mycket malmö nu..Först dit med skolan, sen dit för att spela match o sen dit för o festa loss. Jaja, får se vad jag tycker om malmö efter denna vecka, men sen e de ju LOV :D Fyfan va skönt.


Hon ser ju glad ut i alla fall?

Nä måste sticka nu!
Ha en förträfflig dag.

julie

9 februari.

Fyfan vilken dag.
Det började med
två timmar på plantan för planering osv. inför Camp Skåne. Därefter drog vi till skolan för att ha en lektion. Fine tänkte jag som kunde gå hem i lugn o ro o öva på mitt prov. Men nä när jag kom hem fick jag för mig att sova och så blev det. Vaknade för inte så längesedan och nu är det snart träning. Jag är hemma ca: 22.15 hur fan ska jag hinna öva? Lär få sitta uppe till 12 i alla fall... Usch!
Fy att jag sov...fy,,,

Nu ska jag iaf läsa så mycket jag hinner innan nilssons kommer o hämtar mig. Hoppas er dag har varit bättre. Tänk imorron, imorron får jag sova ut och det kommer att bli en bra dag och kväll!


Såhär ser man ut innan man gått vidare till kvartsfinal!

Puss&Kram
julie

8 februari - kväll.

Känns jävligt skönt att skriva "kväll" och inte "natt", klockan är faktiskt inte 12 än :D Men jag kommer nog va uppe minst en timme till, tyvärr..Fast vad gör det? Jag har ju tvn, right? Haha.

Tre bokstäver:
Ä  D  M

Always baby, tack för att du finns.




Bye Bye .
julia

8 februari.

Dagen startade med ett jävligt lugn träningspass på korpen. Gick lite på bandet o gjorde "egna övningar" sedan fick det räcka. Orakde inte med maskineriet idag...
Efter det snackade jag lite med anna som jobbade och därefter kom pappa o hämtade mig och sedan gjorde jag ve naglar o sånt, smörjde in mig m.m.
Sen gick jag hemma o städa runder lite och sen bar det av mot Johanna och hennes 19-års kalas. Riktigt god mat och kakor och trevligt folk - aldrig fel såhär en söndag.

Nu ska jag sätta på tvn och invänta kvällens BECK - har garanterat sett den förr, men vad gör det?

Anna är på upptåg i den lilla ruttna hålan som vi hängt mycket i ett tag, hoppas hon har en trevlig kväll ;)


Bilden är från Götborg & Gothia Cup.
På bilden: en godbit i en annan. ;) Gissa vem?
 
(Jag vet att jag e torr men de skiter jag i)

Ha en mysig söndag.
julie

7 februari.

Här sitter jag nyduschad o klar och ska alldeles strax ta på mig.
Idag
bär det av till Lund med pappa för att: Köpa en present till Johanna (kalas imorgon), köpa något till mig själv (jag förtjänar det) och lämna in min kära kamera på lagning - julie va lite för mycket på de förra helgen (om man tänker på alkoholen, inget annat) vilekt resulterade i att kameran låg i ett hörn morgonen därpå? Jaja, det finns garantier. 



"En solstråle hade inte varit fel just nu."


Nu måste jag fixa mig o sånt.
Ha en mysig eller galet rolig lördagkväll.

julie


6 februari.

Köpenhamn - match (vinst) - födelsedag.

Det är vad som hänt/händer idag.
Idag
har jag o anna o min stora syster varit på modemässan i Copenhagen. Ganska trevligt men ganska varmt!
Efter det åkte vi hem och nu sitter jag här och laddar inför matchen!

Johanna har även en speciell dag idag, nämligen hennes 19årsdag !
Så passa på att gratta henne!


Det blir kross i Landskrona Idrottshall vid 19.30 vill jag lova så ni kan ju ta en sväng förbi såhär en fredagkväll!-
 "Hata hata hata Helsingborg" Hahaha (Gbg - 09 - internt)
Vi får väl se....FCH(å) e så jävla lätt o slå? Eller hur va de Gabby ? ;) Haha



Nu måste jag gå o packa o lite sånt inför the game.
julia

1 februari.

Dagen har varit slööö. Va uppe tidigt o åt bullar som mamma köpt och sedan låg jga i min säng resten av dagen! Skulle egentligen pluggat men jag har inte orkat göra ett skit idag, med andra ord mår jag som jag förtjänar efter gårdagens bravader.
Kolla Liverpool innan och dem vann fantamig me 2-0. trodde de skulle bli 0-0 såg ut så, men sen och nu menar jag sen (i 89:e) gjorde Torres första. Sjukt snyggt, Sen gjorde han andra också i 93:e ! Så de ska va.
Efter de kollade jag på Familjen Flinta och nu kollar jag på Snobben :)

Nu
ska jag bädda om mig lite till o ta tag i plugget tills BECK börjar.






Have a nice day.
julia


RSS 2.0