Jul, jul, jul .

Ja nu har det hunnits med mycket! På bara 5 dagar har vi fått lov, vatt på retro, slappat, ätit julmat 23/12, firat jul :), ätit julmat 25/12 med farmor o farfar o farbror, shopping 26/12 (idag). Lyckat lov? Jajjemensam! Har till och med hunnit städa lite! Inte alls dåligt för o va mig! 
Så vad händer imorgon då? Hm, fixa lite till på rummet och sen synas med Anna lite, ta det allmänt lugnt. Ja vad ska man göra egentligen? Favourites åker så de blir inte mkt med dem...Nej det ser ut att bli chill o shopping fram tills nyår! ja då jävlar! Haha. Hoppas på det bästa :)

Först trodde jag att ni skojjade och jag vet fortfarande inte om jag ska tro på det.. :S Jag blir förvirrad och förtvivlad, förstår inte :S Om det e sant,....asså ni får inte flytta, ni får inte! Jag vill inte det och det vill inte ni heller!!! Usch, vill inte tänka på det! . . .

Innan va vi 4 nu e vi 2 jag mår bra men jag saknar det . <3

So long.
Over and out >

Jullov , äntligen!

Ja, imorron är det sista dagen på detta året som jag ska gå till skolan! Fyfan va skönt! Ska bli skönt med ett mysigt, härligt jullov nu. Känns som om jag behöver det... Även träningsuppehåll..., kan behövas det med! 
Sova och mysa hela lovet ska jag göra och såklart lite "party-up" också, men det fixar sig alltid, det vet man! :)

På tal om julen osv, julkalendern är faktiskt bra detta året! Efter åtaliga (eller hur de stavas) år av förväntan, har vi faktiskt gett upp hoppet om det nya "Mysteriet på Greveholm" och "Pelle-Svanslös", vi har även förstått att en sådan julkalender som "När karusselerna sover" med Jack, inte heller kommer visas längre. Och så har vi förstås förstått att människor utklädda till julpynt kallade "Julens Hjältar" inte heller kommer att synas i tv-rutan...Så därför har jag valt att ha en positiv inställning till denna julkalendern, vilket faktiskt har fungerat. Dem har t.o.m. lyckats göra Johan Ulvesson riktigt rälig i morronmörkret! Inte alls dåligt!
P.S. ni som kollar på julkalendern, visst är den musiken i slutet av varje avsnitt jättemysig? Ni vet den när det står "En Riktig Jul". . . :)

Nej, nu ska jag sova. Gonatt .

Over and out >

Back to bloggen !

Ja, det va ett bra tag sedan jag bloggade sist, så får slänga in ett inlägg som kommer handla om de veckor jag inte bloggat om, i kortfattat version! :)

Innebandyn - Positivt! Japp, det är bara positivt. Vi vinner mkt i serien och så har vi gått vidare i DM då vi slog ut de tidigare obesegrade serieledarna - Hjärnarp med 1-0 ! Och det får vi väl tacka Anna Pettersson för. (Eftersom hon gjorde målet) men även våra hårt jobbande lagkamrater! Helhärlig vinst! :D
En annan sak som är positiv är att jag vet vad som är fel på mina "underben". Vaderna gör ont för att jag dricker för lite vatten, så jag ska starta med att dricka 2 liter om dan ungefär, ett tungt jobb med tanke på hur mkt jag gillar vatten! Benhinnorna gör bara ont ibland, men har "skydd" till dem nu, så jag mår förhoppningsvis hur fint som helst efter JUL ! :)

Skolan - Folket i skolan har börjat fatta vinken med att inte alltid vara sura och att det faktiskt är allmänt hyfs att le åt sina skolkamrater och lärare! Applåder!
Dock, har skolmaten INTE blivit bättre, de får fixas till efter JUL i alla fall! 

Umgänget  - Har haft så jävla roligt med alla nu! Träffat nya o kommit närmre de "gamla". Ja, det är bara för trevligt! För att nämna alla med ett gemensamt namn: Innebandyfolk! Ja alla har någon form av anknytning till innebandy, och det gillar vi! :)
Det har även blivit en hel del festande, där vi påminner oss om dessa repliker ^^

"FKIF, det är vi! :D Hahaha"    (2 anonyma)
"Fan, va jag e full nu! Hahahaha"  (_ _ _ _ _) :P
"Wiho!, Julia kom vi åker rulltrappa! :D"   (En askalas full _ _ _ _ på knutan) Haha!
"Vad sysslar ni med?"   (_ _ _ _ s mamma)
"Vad är klockan?......9.......Shit! Julkalendern börjar nu!! Sätt på tvn!!!"  (En morgonpigg _ _ _ _)
"Bosse!"   (_ _ _ _ _)
"Äh, jag sticker tillbaks o lämna paraplyet"   (Danny, på väg till bussen i ösregnet) :P
 
Plus mkt mkt mer. Men roligt har det vatt! :)

Så med detta tackar jag för mig, och ja, jag ska skärpa mig med bloggandet! Jag lovar!
(Lägg även märke till min juliga design! Rött, nu såhär till JUL :))

Over and out >

RSS 2.0