26 januari.

Tandläkarbesöket är avklarat och det gick som på en räls! (Kunde vatt kul men jag har inte fått tandställning, så nu vet ni det.)

När jag kom hem deckade jag mer eller mindre på soffan - ovanligt - och sedan kom mamma hem med massa gottis till mig vilket mer eller mindra förgyllde min dag. Träningen gick inte jättebra men ja vafan vi tar igen det idag!

Idag blir det som sagt träning och lite nk-plugg så att jag är någorlunda redo för provet på torsdag...Det gäller ju att sätta detta va.. Haha
Kl: 15.00 ska jag njuta av Melrose Place på TV3 , Ja jag njuter faktiskt av det programmet. Det påminner mig om när jag va mindre och satt som fastklistrad vid tvn först till Beverly Hills och sedan MP. Ja det va tider det och jag gillar gamla program. T.o.m Baywatch e bra! Haha, dem har typ sämst skådespelare och dåliga handlingar men de e ändå bra på något sätt? Det kanske är så att alla program som handlar om sol o strand är bra? Jag verkar tycka det i alla fall....

Hur som satt o megadagdrömde bussen på väg hem och när jag "kom tillbaka" till verkligheten fick jag halvt panik eftersom bussen höll på att köra förbi den sista hållplatsen jag kan gå av på (brukar skifta från dag till dag för lite variations skull). Som tur var hann jag trycka precis innan bussen svängde och sedan traskade jag hem med Nightcore i lurarna... :)

I'm inlove!

- Ja i armbandet alltså... :) Som ni kanske vet har jag två stora passioner choklad och armband. Och nu har jag hittat en underbar favorit hos passion nr. 2
Jag älskar detta och det kommer från: Disney Couture.
Tyvärr är det inte mitt.....inte än i alla fall.....


Nu måste jag ta tag i plugget!
Ses o sånt
julia

25 januari 2009

Dagen har startat med en god frukost och jag har hittat tillbaka till en gammal kärlek - oboy! Har bytt ut teet mot oboy igen och jag ångrar mig inte!
Efter frukosten kollade jag skidskytte, var det någon mer som såg när Neuner ledde med 51 sek och sedan bommade 5  !!?? Riktigt sjukt, men skidskytte när det är som bäst + att vår svenska Helena kunde åka ikapp en andra plats(ACO på 5:e?) Iaf, bra jobbat Sverige!

Resten av dagen har spenderats hemma o ute på vägarna med mamma, övningskörde lite och det gick både bra och dåligt.

I helgen har vi spelat match o de gick inte jättebra...Förstår inte varför vi (lag & tränare) gör som vi gör ibland? Jag känner mig helt stum faktiskt, kan inte säga något och just nu vet jag inte ens om jag bryr mig längre.
Sist jag verkligen brydde mig om innebandy va på Gothia Cup - 09. Allt va så sjukt bra där! Trots dålig sömn och dåliga tider och ett jäkla rännande från hall till hall så va de ändå det bästa som hänt på länge!
Gothia har aldrig förr varit så givande som det var det här året - spelmässigt. Och jag har faktiskt inte varit så taggad på att spela match som jag va där, jag önskar att jag alltid haft den känslan...

Hur som helst i veckan ska jag:

- Till tandläkaren mån 14.00
- Träna, träna, träna
- Klara Naturprovet galant
- Skriva och spela in ett bra radiomanus
- Göra allt annat som ska göras i skolan
- Ändra bloggens utsida
- Göra något roligt





Nu måste jag lämna datan.
ha de kanonbra!

julie

Så nu har jag tatt tag i det igen, happy?  ;)


RSS 2.0