26 augusti.

Här sitter jag och är helnöjd.
Har varit en lugn dag i skolan hade vår första filosofi-lektion idag med Maria-Mia, det kommer säkert bli hur kul som helst att ha det ämnet, det verkar faktiskt kul, trodde inte det först, men jag får se vill inte dra några förhastade slutsatser...

När jag kom hem tog jag det bara lugnt och kände att jag inte hade ett piss o göra...Då ringde luren, jag svarade och det var Anna. Hon sa "Vill du komma hit och äta pannkakor och kolla film med mig?" Jag blev överlycklig och bam, så förgyllde hon min eftermiddag (också) Jag älskar att jag har en bästis!!

nu ska jag slänga ner träningskläderna i väskan och dra hem till anna, dock kan jag inte springa idag, då min fot inte är helt 100,hoppas det blir bättre till på tors...


                                
Jag tror jag stukade foten, haha, men det är lugnt nu
svullnaden har lagt sig...Det gör dock lite ont fortf.
Haha !


So long,                        
julie

24 augusti.

Igår va helt okej tkr jag, lide party at my place och massa massa skratt och sjukheter, mer än så säger jag inte !

Idag vaknade jag vid ett med min halva utslagen bredvid mig! Haha megasletna, bakis och trötta, men fortfarande glada efter våra skrattattacker från kvällen igår. Hahaha!
Vi kravlade upp efter ett tag, gick ner och städade undan det sista och tog en eller två matbitar, sjukt fint med mat!

Igår (förutom das party) spelades vår första träningsmatch och match över huvud taget för säsongen...Center-positionen var min och jag kan väl inte påstå att jag var nöjd med det, men ja, man har ju ett lag att tänka på! Annars hade det vatt en annan sak...Det gick väl inte så jättebra, 3-3 men vi skulle vunnit över dem, vi kan mycket bättre!
Och som sylten på grädden trampade jag snett och stukade foten en aning!
Nej fy....Revanschsugen? JA!
Ett lidet + till Anabanana som gjorde en fantastisk debut på backpositionen! :) Haha

Nu ska jag sova och göra mig redo för skolan imorgon
God Natt
julie

21 augusti.

Dålig uppdatering? I know...
Men har haft ett o annat att göra och däribland ändrat om på rummet, denna gång lite mer drastiskt än andra...Men ändå, det har inneburit att jag inte kommit på vart jag skullat ha datan men nu har den fått sin sköna plats (i ett hörn på ett litet fyrkantigt IKEA-bord, tillsammans med en FET kudde där jag kommer att sitta och skriva hädanefter)
Hur som helst, tog upp spegeln idag som enligt mig är helt fabulous! Den är stor, har ram och passar utmärkt i mitt "nya" rum, I love it! (Bilder kommer sen...)

På tal om annat.. 
Jag är lika tråkig som alla andra denna veckan o skriver att: imorgon börjar skolan! Skönt o jobbigt....Skönt för att man kommer in i rutinerna igen och skolan är inte alltsi så pjåkig när man tänker efter! Jobbigt..- no explanation needed ! 
 
Vad händer i helgen/imorgon:
Skolstart
Myskväll med 3 töser
Sätta upp spegeln
Köpa kalender 
Köpa pennskrin (alla som känner mig vet att jag är in need for it detta läsår!)
Spela första träningsmatchen...
....mot Munka-Ljungby
(VINNA!)
Fortsätta följa OS
Liverpools 2:a match i Premier League
Dammsuga rummet...
Plannera min lilla jobbiga budget
- så jag vet när - hur - vad och var jag kan göra utan att totalt gå i konkurs...I nuläget är jag skyldig mina päraon 5 grand (som man säger på lita "gangsta-amerikanska")! - Förstå läget!

Nu ska jag fortsätta borsta tänderna (gör det nu) och sedan bädda ner mig för att bli totally ready for school (yeh right")

Imorgon, 
julie

 

 


Den som spar han(hon) har!

Måste bara slänga in detta!
Jag gick o städade lite på rummet i o med att de står på listan av saker som måste göras idag...vet ni vad jag hittar?
Haha, 760 :- som ligger undangömda under en smyckesask! Hade lagt dem där för att inte slösa men glömt bort det och så hittar jag dem nu, fan va fint nu kan jag kolla och kanske till o med köpa kläder i stan, ljuvligt !

See ya ;)




 


15 augusti.

Här sitter jag o borstar tänderna!
Vaknade tidigt idag (inte nu då) men har slappat framför tvn hela dagen så dfr har jag inte börjat göra ve mig förrän nu, men nu är jag igång..

Today:
 -   Fixa klart allt på rummet så garderoberna kan tas ner... (Ska göra om lite...bilder kommer när jag e klar -  främst for you Becca :) )
 -    En liten runda på stan för att fixa lite saker och se om jag hittar något annat roligt, hörde på villovägar att det var rea i stan och det är ju bara ett plus!
 - Träna
 - Festa loss lite
 - Krya på Annahjärtat

Om ni undrar det med Anna så läs hennes blogg; http://www.metrobloggen.se/jsp/public/index.jsp?article=19.2962583
Hoppas iaf att allt går bra osv. Men hon brukar klara av sånt!
Be strong!



Nu blire duschen.
Take care (v

julie

15 augusti.

Förvirrad och trött...
- det är jag just nu.
Jag tänker jämnt på en massa saker som ingen annan tänker på, eller tänker alla samma som jag bara det att jag är den enda som liksom "står" för det?
Och räknas detta tänkande som sådant tänkande?
Sånt här och allt annat tänker jag dagligen på, ibland gillar jag det, ibland pallar jag fan inte med det..
Jag såg nyss 2 sex and the city avsnitt, fan va bra det är, men vad håller Carrie på med?
Vem där ute skulle inte vilja ha Aidan som pojkvän? Tänk att hitta en sån kille och inte "ta" honom...
Men just så kan jag känna ibland, tänk om jag hade hittat en sån underbaring nu...Hade jag varit redo för det? Eller måste jag träffa lite andra först? Hemska tanke!
Nu blir det för mycket....(Jag orkar inte spinna vidare på detta, åtminstone inte in public, nej det sparar jag åt min redan proppfyllda hjärna...)


Jag är sinnestrött efter en "hård" dag med att underhålla systers barn (men det är faktiskt kul), kämpa emot mitt nageltrång, ta mig igenom en jobbig träning och tjatande på pappa...

Imorgon ska jag fan bara ta det lugnt med mig själv (home alone på dan eftersom resten av familjen och även syster är inne i det så kallade vuxenlivet med jobb och stress) och jag kan bara säga att jag älskar det!
Dock blir det en till natt i soffan :/ Jag hitta en spindel på mitt rum och när mamma skulle ta den när hon kom hem (för jag klarar inte av att döda djur...) så va den borta...och flaska vet var den är?!







God Natt
jolie


13 augusti.

Halli hallå!
Här sitter jag och har nästan precis typ kommit hem från en liten tjejmyskväll hos emmie. Det var jag, Anna, Becca o Emmie som bara satt o snacka massa o kolla Project i bakgrunden, men det var hur trevligt som helst, har bokat upp lite helgssysslor som vi ska hinna med nu innan skolan börjar, mycket trevligt :)

Annars idag
har jag typ bara varit hemma och tagit hand om mig själv (dvs. ätit och kollat på tv) men jag skäms inte, jag har lov! Tänkte mest slänga upp lite bilder från sommarlovet i detta inlägg och så får det bli...


Emmie's 18års

                                        



Flygtur

        
Vårt område typ                 Öresundsbron                   Malmö                                  Skolan

(Tog massa mer bilder, men orkade inte lägga upp alla)


Rickard o Jennifers bebbe



Faster Julia och lilla Wilmer :)


Sommardag


(Mesbild med fan va härligt det ser ut!)


Nu ska jag krypa ner under täcket, lovade storasyster att jag skulle komm upp och vara lite barnvakt, och jag tackar ju absolut inte nej! För det första älskar jag där dem bor (lite så på landet), sen blir jag alltid så glad efter att jag fått träffa Rasmus (hennes son) och det blir alltid en god fika innan man ska hem :)
Dessutom
har dem utökat familjen med en liten flicka som är så söt och lugn och snäll att man bara vill gosa sönder henne (inte ordagrant då). Får lägga ut en bild på henne också snart, så att ni kan dela min glädje ;) 


God Natt
julie


11 augusti.

Today har jag tagit det väldans lugnt..städat o haft mig men det har ändå varit en lugn dag...Jag har livnärat mig på mackor hela dagen(!) jag har seriöst bara ätit mackor..haha, och jag kan säga att jag trivs med det, för mackor e så jävla gott! Nog om det...

Efter en dryg dag blev det en myskväll hos Anabanana :) Kollade på filmen Enough och ja den var mycket bra! Sist jag såg den filmen var faktiskt den första gången och det var faktiskt hemma hos Elin (Condrup) med hon, Emmie och Amanda tror jag....Och det var inte igår... Haha, men alltid kul med såna minnen..

Som de flesta vet är jag en nattmänniska så nu blir det en film, tror jag ska se en "ny" Wallander...de är alltid så spännande så dem kan man inte riskera att somna till, vilket passar mig bra, då jag vill vara uppe nu! Haha...
Till filmen blir det massa goda mackor med ett fett glas varm oboy (bara för de va så längesen) och kanske en liten godbit om någon annan i familjen inte lagt beslag på de...



Min mysiga kise, Zsa zsa :)









Imorgon bjuder jag på bilder från helgen!
God Natt (för er som ska sova nu)
julie

4 augusti.

Just nu
sitter jag här och har nyss fulladdat datorn med nya låtar och nu menar jag itne nya som i ny-utkomna utan gamla och halvgamla - godingar som saknats jag är helt slut i ryggen nu, det är inte skönt att sitta vid min dator!

Helgen har varit förträfflig!
Fredes, glass på campingen med vänner
Lördes, shopping och fest på kvällen
Söndes, Städ-solning och söndagsmiddag hos farmor o farfar

Jag är helnöjd, men supertrött nu, ni vet jag jobbar som ett djur! Haha ;)
Därför blir det 1 citat som helgen får stå för + en liten diskussion oss vänner emellan de är för närvarande - anonyma!

Citat: "Skor är överskattat"

Diskussion:
Person. 1: Jag vill ha en äldre kille, bara för att se hur det är...
Person. 2: Jaa, typ så 22-25 någonting...
Person. 1: Njaa, jag tänkte mer en sisådär 30-32...

Hahaha, jag får aldrig nog av dessa kommentarer, got to love it ;)     



   







Nu blir det sängen och lite tv.
God Natt.
julie


1 augusti 2008

Har inte skrivit på hundra dar känns det som men det har varit så mycket nu så jag tänkte mest sammanfatta allt och komma in i bloggrutinerna igen.
Det här har jag hunnit med sedan mitt senaste inlägg:

Italienresan
Skolavslutning
Firat midsommar
Festat
Campat
Shoppat
Heldag i Helsingör
Solat o Badat
Landskrona Karnevalen
Hbg Festsivalen
Jobbat
Blivit faster
Blivit moster
Hälsat på syster och bror
Firat födelsedagar
Tränat
Slappat

Istället för att skriva en massa om allt blir det bilder och småtexter :)



Helsingör.

        
Den sjukt goda juicen  .      Mamma på båten .          En gata .                             I den affären jobbade en very
                                                                                                                                         strange man,                                                                                                               
                                                                                                                                         vi våga inte handla där , haha!   

         
Vi gick o käkade istället.    Sen blev det glass....       på blomstertorget .            Och givetvis köpte jag rosor :)

      
På vägen hem...         kom regnet, så vi hade tur med vädret ända tills dess.
                                      Annars en härlig dag med Mamma :)


En dag på stranden.

      
Foots in the sand !             Got to love it!                        Sunshine :)    



Orkar inte lägga ut alla bilder som tagits men här är några iaf.

Imorgon blir det shopping och party på kvällen.

 :)



over and out>
julia


















RSS 2.0