29 december.

Jaha, här ligger jag o slöar...
Nej jag bara myser lite, har faktiskt vatt vaken länge. Och ska alldeles strax bege mig in i duschen!

Idag ska jag:
- till stan o fixa
- städa mitt rum (med vår nya dammsugare, som ska vara bra?)
- övningsköra med mamma
- träna innebandy
- köpa ett efterlängtat choklad kanske?

Ja det var inte så mycket men har man lov så har man :)

En del av mina julklappar:
 
Tröja
Skor
Chokladbok
Boxhandskar + sån "säck"
Mp3 (jävligt behövligt)
Småsaker
Tesil eller va de heter
Fotfil
Yatzyspel
+ 4 smörknivar som jag gav till mamma o pappa
och 1 presentkort o pengar :)

Ja jag hade faktiskt en fantastisk jul; god mat, bra stämning, fint sällskap och underbara tvprogram !
Hoppas alla hade det lika bra som jag :)


Annandagen följde jag med mina päron till Nova Lund o de affärerna runt om för att sätta sprätt på mina julklappspengar. Jag hittade en kamera som jag behövt länge, en megasöt liten dvd som va sjukt billig och sen skulle jag bytat mp3n till en röd, men de va ingen sån fin röd så jag får nöja mig med en svart, det gör inget för den är fin den med. 

Igår va jag o Anna på Väla. Hittade typ ingenting men köpte ny mascara, tänkte prova ngt nytt eftersom alla säger att den mascaran är sååå bra, upp till bevis!
Och sen köpte jag ett halsband som jag velat ha länge nog!
och jag är ändå helnöjd
:)
Även om jag känner mig lite pank nu...Men ändå inte för jag har bara köpt saker jag verkligen vill ha.


Vill ni se halsbandet får ni hålla utkik på mig haha.


Nej, ha en trevlig dag.
julia

23 december.

Nu är det bara en dag kvar till Julafton.

Ja vad har jag gjort sedan jag fick lov i fredes?
- 18års festen, tack för allt alla mycket fina presenter som jag kommer att få användning av! Jättefina och ja man kan bara tacka!
- Julhandlat
- Julhandlat
- Julhandlat
- Slappat
- och tränat


Ja jag har faktiskt julhandlat för det mesta. Igår va jag på VÄLA och IKEA med alma, hittade sjukt mycket - tyvärr saker jag själv ville ha - men även många julklappar som fick följa med hem.
Idag startade jag dagen med nybakade bullar o ett choklad-wienerbröd.
Sedan slöade jag lite och efter det packade jag träningsväskan för att åka och göra lite nytta. 
Gick faktiskt bra och nu känner jag mig bra. Haha...

Därefter blev det en sväng till Lödde - hamna även på Center Syd och fick fatt i de allra sista julklapparna!
Där träffade jag även Ronja :)

När jag kom hem hade mamsen varit snäll o dammsugat mitt rum och hängt upp en julstjärna för att även jag skulle få lite julkänsla på mitt rum och nu är där mys :)

Nu ska jag kolla klart på de avsnitt jag missat av Mysteriet på Greveholm som jag valt att följa detta år, eftersom jag blev så sjukt besviken på årets julkalender! Efter det ska jag måla mina naglar i rött (för den som bryr sig) och sedan sova som fan.






GOD JUL
julia

18 december.

Shit va tiden går fort alltså!
OCH IMORGON FÅR VI JULLOV!!!!!!!!!

Japp, nu är det bara en sketen dag kvar i skolan,
men tror ni inte att jag har läxor? Jo de klart! EN jävla text-uppgift som ska vara klar idag innan 00.00 ! VIlket ger mig exakt 53 min, som det ser ut nu.
Jag kommer inte att göra ett bra arbete och jag kommer knappast känt att jag gjort mitt bästa, men för en gångs skull bryr jag mig inte ett jävla dugg! Jag tänker faktiskt göra detta arbete så mycket jag har tid till, sedan får det vara bra! Nu ska jag ha jullov!

Träningen idag - rolig (med tanke på att de va ett tag sen jag tränade sist, pga att jag vatt sjukling denna vecka) Känns lite sad att inte träna, men fan så skönt! Fast vi kommer ändå träna med DJ18 nu inför - håll i er -
GothiInnebandyCup - 2009! Längtar som fan!

Nej, nu knappar tiden in och det är dax för mig att göra de jävla arbetet!

Dagens klockrena kommentar får min His/Sv lärare Rickard, för att han är så jävla bäst!
Vi diskuterar huruvida källor i form av böcker är bra eller inte, hela gruppen känner sig nöjda med svaret att "böcker är den bästa källan" och man tänker att man liksom fick till det där svaret...Vad slänger då Rickard ur sig? (som den oförutsägbara människa han är)
- Ja, okej....så "Mien Kampf" är alltså en bra källa?
Alla blev tysta.....
Hahaha, de låter torrt, men fatta så kul de va! :)


- bra källa?

(JAG ÄR ABSOLUT INTE NAZIST!!! TRO INTE DET; LÄS DÄR UPPE FÖRST!)


Nä, nu MÅSTE jag plugga...
See ya!
julia

12 november.

Idag är jag trött.
Dagen startade med ett pulstest på innebandyn, kl:08.00 ! Ah, jag har alltså fortfarande ont i min hals? Tog nog i lite för hårt, men men sånt som händer.
Efter det skulle jag till skolan men jag hade packat ner allt utom mina leggings så jag fick banemej åka hem igen, ta på dem och sedan bege mig mot skolan....för att få reda på att jag INTE hade en enda lektion, jaha...ändå bra eftersom jag hade klipptid kl.13.00 så då slapp jag skippa lektionen och fick alltså giltig frånvaro! Håret blev lovely precis som vanligt när jag har besökt Anna och jag älskar doften av nyklippt fräscht hår!

Nu ska jag alldeles strax bestämma vad jag ska ha på mig på Annas 18årsmiddag som äger rum ikväll kl. 18.30, sedan fixa allt annat osv. Det blir en lugn kväll ikväll för min del, pga "årets viktigaste match" ?! Jajja, e de match så e de...

Undra vem som vinner idol? De e ju final ikväll o syster a kommer faktiskt att vara på plats i Sthlm. Jag hoppas hon får en rolig kväll :)

Jag fryser som fan!

Ha en trevlig kväll allihop!
jules


8 december.

Måndag igen.
Helgen -
har varit bra. Lagfesten blev rolig och lyckad tyckte jag, sjukt god mat. Men det klart det var ju "vi" (asså laget) som hade fixat den, så det kan ju inte bli fel! Fick även två jättefina julklappar från spelen vi körde, helnöjd.

Idag har jag vatt sjukt duktig/flitig. Jag har: varit i skolan, tränat (rep.2), planerat, gjort ett kontoutdrag som en start på min nya budget - fixar den imorgon, eller i helgen kanske..., tatt tag i historian och lånat böcker + skaffat nytt lånekort på biblan, övningskört - gick kanonbra, hjälpt mamma o handla, redan packat morgondagens träningsväska, plockat undan onödiga saker på mitt rum - typ städat och så har jag glott på avsnitten 1-8 av Mysteriet på Greveholm, då jag helt gett upp den nya för i år - och därmed skaffat mig en perfekt start på denna julemånad!
- Applåder nu!

Om ett tag ska jag läsa böckerna jag lånade på biblan, sedan ska jag tvätta väck mitt smink, ta på mysiskläder och hoppa ner under täcket och invänta PB som är idag - givetvis kan jag inte missa det!

Kom på en sak till jag gjort idag! - Laddat över vår parodifilm på eget USB-minne så att vi kan redigera den, utan att behöva låna minneskortet av läraren, stolt över mig själv idag alltså!


- snart är det min tur. :)


Nej, nu är det dax att lämna datan.
Glöm inte att gå in på Du - tuben och lyssna på denna låt:
http://www.youtube.com/watch?v=Vzd5iaaUopc
-så jävla bra.

julia


6 december.

Matchdag idag!

Idag
ska vi spela match mot Hjärnarp och det känns ganska spänt faktiskt! Jag vet att vi kan slå dem men vi måste fan visa att vi vill vinna också! Ja idag jävlar i det är det vår tur att vinna!!!

Igår var jag på tjejmiddag hos Ellan. Jättetrevligt var det där även om det inte blev något ståhej för min del, p.g.a. matchen idag, men jag tackar ändå för en lyckad kväll :)

Nu ska jag faktiskt fixa en matchskiva som vi kanske kan ha idag till uppvärmningen?, den kommer bli askalas. Och ikväll blir det lagmiddag/fest med ja, laget såklart!
Vi ska äta pajer med sallad och dricka gott plus att vi ska köra ett litet julklappsspel med en fjöntig 50:- s klapp och sedan en seriösare för 100:- 
Jag är i alla fall nöjd med mina köp! Träffade faktiskt Jonna & Kalle när jag stod i kön för att betala min "flumpaket" men jag tror jag lyckades dölja den rätt bra ändå! VI får se ikväll!



Nä nu ska jag ladda inför the game!
Ha en lovely day.
julia

 

RSS 2.0