It keeps me going, and going, and going....

Helt slut efter en perfekt helg och en sleten dag på jobbet. Får damp där snart! Usch....vill inte ens ta upp det eller prata mer om det..det orkar jag inte.
Men det är jävlar i det tur att man har NRJ nu istället för - - - - MIX Megapol!! Pallar inte dem heller, tjatar om samma jävla sak i 8 timmar :O Hur pallar dem själv? Nej de e riktigt dåligt...






Hur som, i fredes började kvällen med förfest här och sedan drog vi vidare ner till stan, träffade allt och alla där (ovanligt) sen blev det efterfest på ovanligt vis och sedan nudlar och läsk (återställare) hos Jessie innan jag gick hem halv 6 i solskenet :)lördagen väckte anna mig vid 10 och vid 11 befann vi oss nere i stan för att uträtta lite ärenden. Sedan kom robin och så gick vi lite med honom också. Sen cyklade vi hem, gjorde "ve" oss och sedan kom anna till mig och så satte vi på grillen. Efter ett tag kom även robin, simon och emma, och tillsammans grillade vi, käkade choklad och spelade TP. En mysig liten chillkväll :)

söndagen väcktes jag (igen) vilket var bra då jag ville till stranden. Så där mötte jag johanna, matilda och matilda och där slappade vi från 11 - 4 och sedan hämtade mamma mig, jag duschade o.s.v. sedan drog vi ner till campingen - SeVen och åt - svingod mat, helnöjd, där sitter vi fler gånger i sommar! Sen träffade vi "resten" och åt glass och snackade o.sv.

En riktigt sysslesatt helg om jag får säga det själv :)

Just nu är detta världens bästa låt!!!
http://www.youtube.com/watch?v=-uDixD4tXXU&feature=channel
(jag vet fortfarande inte hur man gör)

Jag e fan också infected by the sound....blir helt cp av denna låten.
(Kan inte förklara för den som inte förstår)

Nu ska jag packa badväskan/träningsväskan för att sedan
fixa mp3n med feta låtar och då slutligen dra till träningen!

julia

Övertrött = allt är roligt!

Idag fick jag verkligen smaka på min en timme, och en kvarts, sömn. Har varit olidligt trött hela dagen, eller egentligen blir jag tröttare om jag sover typ 3-4 timmar än ingenting alls, men i alla fall. Började åtta och det var faktiskt roligt att jobba ídag, mycket tack vare eric och hans historier, haha nu skrattar jag igen..Däremot stör jag mig något så otroligt på en viss person på jobb, nämner inget namn, jag vill inte hänga ut någon, men fan jag blir riktigt sur....Där går vi och sliter och så lallar denna människan rúnder precis som om vi inte har något att göra?!
Usch...

Efter jobb blev det en haltimme i solen, ganska skönt faktiskt, fick även i mig lite mat. Därefter gick jag upp och vilade och jag trodde aldrig att jag skulle orka ta mig ut på träningen...nu efteråt är jag glad att jag var där, det gick till och med bra!

Imorgon blir det säkert en rolig dag från morgon till kväll :) Hoppas på det i alla fall, kan nog inte riktigt gå fel i alla fall..

Detta känns som en bra vecka faktiskt. Har planerat in lite saker jag ska göra, inte för att allt är roligt, men det mesta och det känns skönt att ha något att göra istället för att bara gå som en robot från jobb och hem osv. Föresten är det bara 4 dagar kvar på denna veckan och sedan 10 till, sen har jullan jobbat färdigt (nu räknade jag inte med helgerna)!


Marabou sommar, riktigt gott! Fick smaka det av Johanna på midsommar
och jag är övertygad om att det verkligen inte var den sista biten av detta
choklad denna sommar.

Dessutom choklad - jordgubbar - sommar - det kan liksom inte bli fel...


Nu ska jag sappa på tvn, kanske hittar något interesting-
God Natt

julia

Jobb - fyfan...

Vet någon vad ont i fötterna betyder? Det vet fanimig jag i alla fall! Så jäkla ont i fötterna har jag idag så jag vet itne vad jag ska göra, hinner inte med fotbad o sånt nu i alla fall, ska sova om 10.
Ja började ju jobba idag och det gick bra och så men fyfan va trött jag blev, sen kom jag hem, städade lite - duktigt! Och sedan va de träning. Jobbigt va de men de va ändå kul :)

Har inte så mycket mer o säga,
studenten är över och jag hade verkligen the time of my life hela veckan! Så bäst! Hände så jävla mycket som jag aldrig kommer att glömma, både surt, roligt, tråkigt och förbannat. Ja shit vilken vecka alltså! Vet heller inte hur jag ska återhämta mig till onsdag, då jag ska springa coopers test! ah...

Nej, God Natt säger jag!

Sometimes you need your best friends oppinion, even if you follow it or not.
Sometimes things seem right, that didn´t a week ago.
Sometimes you need to do what you f.---- feel like.
Sometimes, you don´t.


Kramkalas innan utspring. Fyfan va kul de va!

julia

In your face.

Helt plötsligt har jag ingen speciell "ångest" över att sluta skolan - den kommer komma inom någon vecka. Men just nu är det helt tomt. Vi ska sluta skolan, that´s it.
Dessutom kommer jag inte att sakna de personer jag trodde att jag skulle sakna, utan helt andra, faktiskt och det känns lite jobbigt att sakna något men jag kommer nog mer att sakna själva skolan i sig, inte "det självklara".
Jag vill fan inte sluta skolan...tur att jag ska läsa lite efter, det känns liksom som en tröst på något sätt.

Efter "sommarlovet" känns det som att livet går ut på att jobba, festa och shoppa. Men det låter ju inte så dumt. Kanske e rätt nice o bli "vuxen", men dit har jag en lång väg än så länge...

Student imorgon - lugnt men galet, går nog inte att beskriva, det måste upplevas!

God Natt.

Studentveckan i korta rader.

Måndag - lärarmiddag på akropolis, jättegod mat friterad spätta m potatis o remouladsås. Trevligt och roligt - höll tal, gick bra, men kunde knappt hålla tårarna tillbaka. Elias tog en halv shot och höll på att spy. Rickard - "richie rich" vår lärare - hängde med vidare till tages och dansade tills det tog slut. Träffade en sjuk människa och sedan drog vi hem.

Tisdag - tog bussen till skolan - tog oss några "fina" - spelade brändboll som killarna pajjade! (Om dem inte hade dummat sig i början hade vi vunnit) sjukt irriterande, men hade nog inte pallat spela mer ändå. Fortsatte i alla fall att checka andra matcher och heja! Träffade martin och kollade en match med honom och sedan gick jag o linnea hem till mig och lagade finfin mat och spelade spel. Sedan vilade jag ut mig och sen va de på det igen och hem till emmie på förfest - ner i stan - sen strand i packad bil. Dansade natten lång och sedan gick vi hem o sov (riktigt bra musik).

Onsdag - upp vid 12 o hänka på anna för att köpa student - tält - biljett. Käkade kebabrulle på rhodos o såg en snygging. Sedan va de hem o sen åkte jag och syster till laholm för att kolla på skor - hittade lite smått o gott sedan körde vi hem (höll på att bli påkörda av en lastbil!!) och sen packade jag väskan och drog ner i lill - olas med annas classmates. Sen frös vi och åkte hem - bytte om och festade vidare i stan med hela härligheten. Kvällen avslutades hemma hos tony med cajsa.









Shema resten av veckan:
Torsdag
- fixa allt till fredagen, hjälpa föräldrarna med städeri och matlagning o.s.v. Sen fixa lite andra ärenden och ta det allmänt lugnt, försöka agera som en normal oalkoholpåverkad människa och kanske göra lite nytta?

Fredag - STUDENT 2009! Festa igen och ha the time of my life!

God Natt.
julie

Dinner with the teacher.

Japp, lärarmiddag ikväll då ja :) Fyfan, tror ingen förstår att det är idag, jag fattar det inte själv jag har sån stress-attack kan itne skriva ordentligt jag bara skakar..men jag vet inte varför? helt sinnes!
Men trevligt ska de bli. Aka ner o städa undan lite nu så att tjejerna kan trivas eftersom det blir lite "before-dinner" här hemma. Nog om det, måste gå nu kan inte skriva längre ändå, bara skakar...helt sjukt :S


Ha en nice dag/kväll för det ska jag ha!
julia

09.00 mot Bohuslän.

Här sitter jag, trött som fan e jag och nyduschad! :) Har vatt på träning och det blåste satan plus att det var en jobbig träning. Jag kan fan inte övningarna! Känner mig helkass ibland...men vafan, jag försökte i alla fall :)

Jag brukar faktiskt inte ta ut min ilska på någon men nu kan jag fan inte hindra mig...Jag måste få skriva av mig! Jag förstår att det kanske inte är bra för dig, men i "min" värld är det det! Jag fattar att du har ett behov av att vara bäst på allt i skolan, för du är väl inte bra på något så speciellt utanför skolan och jag förstår att ditt lilla liv ska vara så perfekt som möjligt och att du ska gå in med 100% till vad du än gör, men snälla! Snälla! INGEN BRYR SIG!
Tack!

Nej, nu ska jag komma in på något positivt! Imorgon ska jag befinna mig på Landskrona Station för att sedan ta tåget till Göteborg. Sedan blir det Liseberg och en massa karusellåkning! Fint :)






Nu ska jag slå mig ner framför tvn, något bra kanske?
God Natt.

julia

Sommardag.

Idag har det varit en riktig sommardag! Jätte, jättevarmt och skönt! Dagen började faktiskt med att gå hem från gårnattens efterfest och skönt var det (På tal om igår tack malin och allla andra tjejer & killar för en mycket trevlig kväll). Trots att jag gick barfota, då jag gått halva biten i klackisar, frös jag inte och jag blev inte förkyld! Ganska sjukt men jätteskönt!
När jag sedan vaknade blev det (bulle)frukost med familjen, lite så "Mors-dag" aktigt, gott & trevligt.
Sedan gick jag upp och vilade mig igen för att sedan bli väckt. Men tur var det! Annars hade jag gått miste om solen och värmen, vilket jag absolut inte ville. Så ner och ut gick jag och ordnade upp en chill-plats med en trave tidningar och min nylånade bok - Samtal till en död man - .
Lite senare på dagen körde jag och mamma o hämtade alma på hennes nya jobb och sedan blev det grillat med nypotatis framför Gossip Girl.

På tal om värmen och sånt, idag när jag solade så skulle jag gå in och ta lite mer vatten. Helt plötsligt känner jag att allt snurrar, men tänkte så skit samma och helt plötsligt ligger jag rak lång på köksgolvet! Helt sjukt. Sen kom mamma springande och jag mindes inte hur jag hade hamnat där. Jävla tur jag inte svimma! Jag säger det, drick som fan nu när de e så här varmt, jag är själv riktigt dålig på det...men får nog ändra mina vanor?




God Natt. .
julia


RSS 2.0