Bla bla bla...

jag blir så trött, så trött sååå trött! på mig själv dagar som denna. Jag tror inte jag har varit "mig själv" på hela dan. Svårt att förklara vad jag menar med det, så det får tolkas bäst det vill!
Nu sitter jag här (som väntat) med PM:et framför mig eller ja, det kan knappast kallas ett PM då det inte är i närheten av färdigt, och gissa när det ska vara inlämnat? Jo imorgon! Bra där Julia! JÄTTEBRA!
Jaja, vad kan man säga, jag får jobba stenhårt nu i 3 timmar sen får det bli som det blir - bära eller brista!
I slutändan kommer jag nog att lita på mig själv och vara jävligt nöjd med vad
jag åstadkommit. Pusselbitarna ska bara falla på plats, sen löser det sig. Kom igen nu Julia! Pepp-talk? Ja tack.

Gårdagen/kvällen/natten var superbra! Det började med en tur på stan för att inhandla diverse nödvändiga grejer, sedan tog jag äckelbussen till Karlslundsbadet (har jag blivit stammis?) och "slappnade av" i någon timme, sedan åkte jag hem och gjorde ve mig inför kvällen. Sen bar det av till Frida där jag mötte upp ett glatt gäng för att sedan vandra vidare i di blåe skorna till Saras 25års & examensfest!
Och det blev en superbra kväll! Alla hade trevligt, och fyfan va god mat vi fick och Sara var nöjd och glad och hade roligt hon med, ja det det blev så bra som det kunde bli! 

Nu har jag inte tid att skriva mer.

People take a bow, show me that you love me,

I am, I am, The Queen.

- Jag älskar velvet i alla dess former: Artisten, materialet & låten black velvet.

Just nu har jag precis skrivit klart om fastighetsrätt och äter en bit choklad som en slags "belöning". Jag ska börja med familjerätten nu och sen ska jag ut i det friska vårvädret. Skönt.
Efter det ska jag hem och fortsätta med plugget tills det är dags för träning!
Seems boring, but Julia's got to do, what Julia's got to do.



Pretty, pretty.


Röda, lila, vita, svarta?

Ja, jag vet faktiskt inte vilken färg jag ska måla mina naglar i idag. Men målas ska dem, då de ser ut som, ja något jag inte vill gå runder med i alla fall!

Idag var vi på rättegång med vår sköna klass. Det var över förväntan faktiskt. Har inte varit på rättegång på flera år så jag kände inte alls igen det så som det var sist, om jag ändå vetat då vad jag vet nu. Hm...
Efter rättegången tog jag tåget hem med Gabby som jag stötte på i Lund, alltid trevligt med sällskap, färden hem blir liksom roligare då! :) Ikväll är det träning och jag ser fram emot det idag igen. Vet inte varför dock men jag tycker det ska bli kul i alla fall, eller åtminstone skönt. Efter träningen ska jag sooova! Sen ska jag nog ha lite sovmorgon imorron, skönt.

Nu ska jag måla naglar, städa mitt rum och förhoppningsvis vila lite med, lagom tills mamma kommer hem och kan väcka mig så jag är pigg sen.


Zebra = Znyggt

Om 1 timme

-ska jag gå hemifrån för att åka till "skolan" och träffa min grupp till rättegångsspelet. Känns helt okej och skönt att det inte var direkt på morgonen, hoppas nu bara att vi får nånting gjort. Kan ju inte påstå att vi kom jättelångt med det igår. Men men detta ska vi nog lösa, jag är ju med i gruppen så...(skämt åsido).

Efter jag varit där ska jag ta första bästa tåg hem igen och fortsätta med annat plugg. För en gångs skull (på j'vligt länge) känner jag för att ta tag i saker och ting när det kommer till plugget, jag tror det beror på vädret, solen strålar ju! (Synd att det ska vara så jädrans kallt bara...).

That's all.


Love it.


All alone I sit home by the phone, waiting for you baby

- Hi Tack Rmx tack - love it.

Nu har jag kommit typ 1/10 in på mitt plugg som jag har planerat vara färdig helt med imorgon, det har väl med andra ord gått sådär. Helgen har varit riktigt bra faktiskt, eller ja, jo det har den. I fredes skulle jag spelat match som målvakt! Men det blev inte av p.g.a. för lite folk, kanske lika bra? Fast ärligt, jag hade tyckt det varit kul att testa stå. Så jag hade fredagsmys med mig själv samtidigt som jag agerade taxi åt mina föräldrar. Snäll är jag, ja. I lördes åkte jag till palmarnas stad för att spela match. Det gick som det gick men det gick inte samtidigt som det gjorde det emellanåt, rättvisa fanns i alla fall inte...Kvällen blev i alla fall lyckad med ett härligt gäng och sjukt mycket mat hos Maria-ria. Vi hängde till melodifestivalen - den sämsta(!) jag varit med om!!!! FAN! Fortfarande lite sådär irriterad, tur jag inte tävlar i det, hade smällt av...
Igår agerade jag funktionär i IH fan va kul det var! Faktiskt, det tyckte jag. På vägen hem jagade jag och Sara en annan bil, och så kom vi på hur mycket bättre det hade varit om den hade jagat oss, fina drömmar det! Haha!

Nu kallar träningen, det roligaste på den här dagen, jag är ju träningssugen idag faktiskt, eller ja de brukar jag vara men idag vet jag att jag är det så liksom. Jaja.

Adjö.

00.10 - just a quick one!

(haha).

Här sitter jag, ensam, i vardagsrummet och kollar på The Osbournes. Fan va de e kul alltså. Har ni sett när Ozzy vandrar runder i hemmet? Haha han e fan hög eller ngt alltid :S mycket sjukt, mycket sjukt men det är underhållning på hög (!) nivå.
När det är slut ska jag gå upp på mitt rum och bädda ner mig i mitt zebra-siden täcke! Sedan ska jag soooova och sen ska jag upp 07.30 (!) för att köra mamsen till jobbet, och därefter ta en sväng inom gymmet och utnyttja någon timmer där. Kanske sola också? Aa får se.

Imorgon ska jag beställa skor. Dem är ROSA! Okej jag gillar inte rosa, men det är en riktigt snygg rosa, som inte känns rosa. Ah dem e snygga! Ville egentligen ha såna peach men dem fanns inte i Jullans storlek så de blev dem rosa! Får la bara hoppas dem passar när jag väl får dem :S Det återstår att se...

G E  O S S  S O M M A R  (ELLER ÅTMINSTONE VÅR) N U ! ! !

Sorry girl, but I recognize the disease when I see it. It's denail, too much of everything, except the most important thing for living. It makes me sick and sad at the same time, since I know there's nothing I can do about it. Hate it.

I thought he was.....

SINGLE.


They say...

if it doesn't kill you, it makes you stronger.
I say, I'm still alive.


Jag är sjuk och jag hatar det. Har bara varit hemma idag och tatt de lugnt, pluggat lite. Missade föreläsningen idag men hoppas de inte va något svårt så jag kan läsa mig till det själv, hoppas. När mamma hade slutat kom hon hem med äckelmedicin och en sån färdig chokladpudding med grädde! She's the best.

Det blir ingen träning idag heller, tråkigt, men så är det. Hade säkert klarat av det eller vad man ska säga men vill inte smitta någon annan så jag stannar hemma idag. Känner just nu bara för att göra en fet god kladdig kladdkaka och kränga den!

Hoppas med 1000 tumhåll att jag mår mycket bättre imorgon!

Bye Bye.

RSS 2.0