28 mars.

Nu är det helg - igen. Och det har faktiskt varit en sysselsatt lördag! Började 08.00 då jag mötte upp anna sedan cyklade vi till skolan och skrev högskoleprovet - ganska jobbigt men de gick rätt snabbt ändå. Efter det var jag slut som en jag vet inte vad i huvet så nu ska jag ta en liten lur...

Ikväll blir det lite "firande" - har inget att fira egentligen men firas ska det göra i vilket fall som helst. Jag vet än så länge inte var, när eller hur men jag vet med vem - anna. En bra planering väl? Tycker jag!


Ja som sagt lur nu, hoppas kvällen blir trevlig för er andra.
På tal om "lurar" min telefon fungerar inte?! ...
Kram
julia

23 mars.

Här står jag faktiskt framför datorn!
Jag ändrade ju om på mitt rum och då blev det så att datorn hamnade uppe på min byrå och så hittade jag en hög pall att sitta på men den fungerar i nuläget som ett "avlastningsbord" eller ngt. Och det är så jävla skönt att stå! Man får inte ont i någon bakdel alls! Jag är helnöjd.

Idag hade jag sovmorron, skönt! Därefter blev det skolan - naturkunskap. Känns hur bra som helst nu inför provet, trots att det är 3 dagar kvar! Bra jobbat julia!
Efter det blev det mat - eller fil - och då kom jag att tänka på den jävla reklamen eller va man ska sä för "Lars Kristerz"
eller hur de stavas? om deras nya skiva. Alltså jag har aldrig gillat dansband - men vafan e de där för något?! Haha! Asså jag vet inte var jag ska börja - "Jag måste ringa Carina...." Sen efter det kommer en "kille" som liknar Pelle Svanslös och sjunger "åh...regniga natt?!" sedan kommer skrattexplosionen -> Pälsrockarna eller vafan dem har på sig?! Hahahaha! Dem ger i alla fall mig ett gott skratt varje dag!

I alla fall efter skolan tog jag bussen till stan för att göra mig själv och mitt hår en god gärning - det blev hur bra som helst och jag var supernöjd! Därefter halvsprang jag hem för att lämna grejjerna och ta mig till körskolan i en betydligt mer bekväm "outfit". Det gick bra idag.

Sen kom jag hem och slöade och kollade på The Hills.
Har nationella i Sv B & C på onsdag där man ska hålla ett muntligt föredrag i 5 minuter. Jag har inte kommit på ämne ens? Men det ska jag göra nu i lugnet. Det är typiskt en sån sak som jag bara kan göra när jag tar det lugnt och det egentligen inte är tänkt att jag ska plugga så jag får väl se hur det går...

Helgen har jag ingen kommentar till (inte än i alla fall, fortf ganska *#*#*#*)...
Förutom att jag kollade Robinson och tyckte det var som förväntat - bra :)


Sommar sommar sommar...


God Natt.
jolie




10 mars.

Tiden fortsätter att rinna iväg som jag ser det i alla fall. Och nu sitter jag här och försöker få in filosofiprovet i huet (eller de vi har prov på). Det är inte jättelätt, ganska krångligt faktiskt! Men, om jag känner mig själv rätt så sitter det som en smäck innan jag släcker sov-lampan och sedan går det gallant på provet ! Det måste det göra!! Tur att det är i slutet av dagen så hinner man öva in i det sista på matrasten, fint!

Nu ska jag som sagt öva in filosofin och därefter bege mig mot körskolan, jo nu är jag igång med det också, lite spänt vet inte om det är rätt tillfälle att ge sig in det nu? Men det får vara så! Har jag väl gett mig in i det tar jag mig inte ur det förrän det är klart! Jag måste hålla mig motiverad bara :)

Bad mamma handla lite candy till mig efter jobb och det ville hon - så snällt :)

På tal om mamma,
igår följde hon med mig till HBG för att göra ännu ett besök på capo di capo för att "försköna" mig själv littegrann! Haha Nej det handlar om att ta bort några leverfläckar. Örk! Hatar dem! Men om couple of weeks they'll be gone :) Dock kändes armen lite bedövad efteråt men det klarade sig. Jag vet att ingen annan tkr det är lönt att ta bort sånt smått skit men det är jag som ska ha dem på mig och leva med dem och det fixar jag inte, jag äcklas av mig själv helt enkelt, och det kan ju inte vara jättebra?
Efter besöket gick vi en sväng om stan - hamnade på VILA (älskar deras kläder) - och kom ut med vars en liten klänning eller mamma köpte mer en skjortklänning - men nöjda var vi i alla fall när vi satte oss i bilen på väg hem!

Nozick

en av filosoferna. inga dåliga ögonbryn.
haha


Nä nu måste jag ta tag i provet!
Hoppas ni får en fortsatt trevlig dag/kväll.
(Lägg märke till att solen lyser lite då och då)
puss&kram
julia


5 mars.

Dagarna går sjukt snabbt nuförtiden?
Jag fattar det inte och jag vet inte om jag gillar det eller inte...hm..
Inte alls längesedan det var helg sist och nu är vi här igen...på tal om förra helgen - faktiskt en riktigt bra en! På fredan var det en bra dag i skolan sen på kvällen va de segdeg hos mary med anna, matilda, zutt och ett litet tag johannis. Mysigt. På lördagen va de mat  på plantan innan säsongens sista seriematch - som vi vann :) Och på kvällen va de fest me lagtjejerna skittrevligt och roligt (som vanligt). På söndagen vaknade jag bredvid anna och där låg vi tills vi tog tag i söndagen och köpte oss vars en kebab o checka en gammal klassiker!

Just nu funderar jag på vad jag ska klä mig i imorgon kväll? Det är ju studenfest med temat "bad-taste" men vad innebär egentligen bad-taste? Det är den stora frågan alltså...jag undrar verkligen hur det kommer att se ut imorgon! Jag tänker så det finns en "ful" bad-taste och då kan man tolka det som att man verkligen ska klä sig fult t.ex. joggingbrallor och vita stövlar :O (klöks....) eller om man ska tolka det som att det ska vara en "rolig" bad-taste t.ex. blanda massa färger och se ut som ett helvete. Eller det sista om man ska klä sig "fult" för att vara på fest t.ex. sletna hemmakläder...Hm? Något förslag?

För övrigt är jag duktigt irriterad på våran studentkommité. Jag tycker att det har varit roligt och så hittills men infon om festerna är fan inte bra alltså...Och det känns lite dumt att klaga på det nu såhär i slutet men vafan...förlåt.

Annars idag har jag först varit på ett "möte" skulle man kunna säga och sedan skolan som e som den e och sedan har jag fan inte gjort så mycket mer. Kollat Criminal Minds - ett tag sen men satans va bra det är. Det blir ju så nu när man inte har träningar längre att man glömmer bort vad som visas på tv för man aldrig haft tid till det innan eftersom i stort sett alla bra serier och sånt gått på våra fenomenala träningstider!


Hit ska jag när jag har råd!

Nej nu måste jag försöka sova om jag ska orka upp o träna imorgon bitti!
Sov Gott.

julie

RSS 2.0