Nervös .

Japp! Jag e meganervös inför matchen imorron! Vi ska möta Hjärnarp i DM - slutspel. Jag vet inte varför jag e såhär nervös egentligen, kanske för att vi förlorade mot dem i serien sist? Hm,...trots detta har jag väldigt starka känslor som säger att vi kommer att stå som segrare när slutsignalen går! Vilket är en jävligt skön känsla!
Så det gäller att "ladda upp" nu och sova ut ordentligt så att man är 100% laddad till max imorron! Och förhoppningsvis att spelet går vägen också!
Imorron ska det krossas!

Helgen :)

Ja, då va de väl dags att sammanfatta helgen ! Fredagen började med innebandy på morronen, ingen Anna, men Fredde, Ponta o Victor gjorde det hela roligt ändå, också Pekka förstås! :P Först hade vi "innebandy-golf" och vem vann första rundan om inte jag :D Jodå, men sen gick de inte så bra...haha. Efter de sköt vi och då vann jag på långa avståndet - ribba/ribba in . Efter de körde vi "Fyrkanten - bolla - gris" givetvis förlorade jag båda gångerna och killarna fick sig ett gott skratt till nöffande gris och död fisk! Men den bjuder vi på!
Sen efter lektionen lärde Fredde mig att skjuta bra . Ska öva mer på de o sen slänga in de i match, hur bra som helst! :) Efter skolan drog jag Alma o Tobias till Ullared! Där fick vi många glada skratt och en massa historier om läskspillning, irritationer, Tobbes vanor, knuffandes inne i själva köpcentret, köp av allt möjligt och sovande snarkande tant på tåget! En sak man inte glömmer....
lör va de dags för match - jag själv spelade dåligt och det resulterade i ett bänksittande i 3:e tråkigt och besviket men vad gör man? (Man sträcker på sig o ser frammåt mot nästa match!) Lyckligtvis vände mina hårt jobbande lagkamrater spelet, Johanna fick göra ett fint avslutande mål och allt va bra, tyvärr slutade matchen 3-3 men vi vinner i nästa möte mot Hässleholm! Efter vår match va de Haraldsmat, herrarna och sedan J-18, en idrottshallsdag som vanligt på helgerna . Men de e kul. :)
På kvällen va de party up! hos Danny :) Jävligt lyckad kväll faktiskt, både på ett o annat sätt, och de va längesen jag hade så kul på en fest sist!
Söndagen bestod av sömn, fixa på rummet (rensade ut såna förvaringslådor, jag hade 8 men det slutade med att jag slängde så mycket att jag bara hade 2 lådor kvar sen, stolt!) och sedan va de pizza, godis o film med Anna-hjärtat. Plus sjukt, sjukt, sjukt mkt skratt o flipp o allt va de heter. Lång tid sedan vi hade så kul sist . "Get up ^^" "Aaoo" ;) Hahaha.

Nu ska jag sova klockan e lite väl mycket nu (02.09) men jag börjar faktiskt "dam dam dam da dam (trumvirvel)" 13.30 imrn så de e megachill.  God Natt ! :)


Engelska ?!

Klockan är 03.59 och jag är vaken! Jag har spenderat hela jävla natten med att läsa en bok som verkad bra i början och så nu när jag väl läst klart den fattar jag ingenting!? Jag är så sjukt irriterad nu! Jag lästa lite på sista kapitlet så tänkte jag så: jag sätter ihopa det såhär så blir det skitbra och allt! Men jag ångrade mig och läste hela bokjävlen! Och gissa vad? Jag tänker göra exakt som jag tyckte va bäst från början!!! Alltså jävligt onödiga timmar framför den jävla äckliga fittbokjäveln!!!!!!!!!! (ursäkta mitt språk men allvar!) Jag pallar inte engelskan mer, jag e så irriterad på våra meningslösa lektioner att jag skulle kunna spy!!!!!!!!! Imorron kommer jag antagligen att vara mer irriterad än jag någonsin varit! och avsluta dagen med en fet jävla kladdkaka med sjukt mycket grädde! DET och mina underbara pinglor är det ENDA som kan rädda min dag imorron, och så får det bli! ÄCKEL BOK!!!!!!!!!!!!FATTA CP DEN E! Aaaaaaaa!!!!!!!!!

VARNING: LÄS ALDRIG BOKEN "FEELING SORRY FOR CELIA" I ENGELSKA!!!!! BOKEN HANDLAR FAN KNAPPT OM HENNE ENS: SÄRBOK!

GONATT SOM FAN !

Tisdag.

Sitter i skolan, har media och är allmänt svintrött! Denna skola den tar kål på en. Speciellt italienskan. Vi har alltid läxa och jag fattar typ inte mycket. Klart jag fattar så, men vi går alldeles för fort fram man hinner inte lära sig språket, lönt att man e på lektionen då? NEJ! . Alla språklärare tror att man bara har just deras ämne och att man kan lägga ner hela sin fritid på att göra språkläxor och allt sånt. Men nej! Julia har faktiskt ett mer varierat liv! Jag har vänner, innebandy och massa annat mys som jag ska ha tid till, och språk kommer tyvärr aldrig att ta dessa platser! (inte säker på att ni fattar vad jag menar med allt detta, men man behöver itne fatta allt!) :)

För övrigt. Vi har ju haft lov nu och det har vatt riktigt skönt. Har fixat om på mitt rum och har numera en egen, fin, tät och låsbar dörr! Japp! tro det eller ej, men så är det! Kan säga att jag e glad för detta. Så ut med dragspelet och in med det stabila träet!
Annars har jag bara tagit det lugnt på lovet, vilket lov är till för! Men jag har givetvis tränat också, jodå inte ska man komma undan så lätt. Men träningarna är för det mesta alltid roliga nu, så det är inte precis någon "jobbig sak" att pela sig ut i idrottshallen! Nej det e bara kul :)

Idag, ska jag bara hem, ta det lugnt, kolla tv o allmänt chilla. Sen måste jag läsa en satans eng-bok så att jag kan redovisa den muntligt imorron. Sjukt jobbigt att ens tänka tanken, men sen drar man o tränar och så blir dagen plötsligt mycket bättre! Och sen när man kommer hem ska man bara slänga sig på sängen och gosa ner sig! Fint e det! . 

                          
over and out >                                               


RSS 2.0