Time for commercial..

Jag e så jävla trött på dåliga reklamer nu att jag letar efter de som faktiskt är bra! De sämsta och mest frustrerande reklamerna just nu är dem jävla med sån drick-youghurt som "förstärker kroppens försvar" - Actimel och den jävla Activia! FAN va jag HATAR DEM!!! "Mitt yrke är en ganska utsatt miljö...." "Ska du med o bada?" "Jag vet inte min mage känns lite uppblåst" Har någon frågat om din jävla mage? Ah!! Orkar inte med dem....Och sen den med cp-säret "Sms:a och ring....118 fråga Anything! Får panik! Hur jävla dåliga reklamer kan det finnas? Och sen såna tandkrämsreklamer:
"Malin 42 år - legitimerad tandäkare" - Vad rekommenderar hon? "Jag rekomenderar colgate....bla, bla, bla....
Om företagen verkligen vill att man ska köpa deras jävla produkter gör något bra av det då! Man fattar att dem behöver sälja mycket så att dem kan anställa bättre skådespelare till sina reklamer och dessutom anställa någon med vett i huvet för utformning och repliker i reklamen! Vem FAN kom på skitet?!!!

Tacka vet jag för LOKA - reklamerna, dem är bra!
T.ex. den när ett äpple åker genom jordklotet - den tycker jag är cool och sen den nya Loka likes passion, ser hur härligt ut som helst att man själv vill vara där. Det får mig att köpa LOKA trots att jag inte är glad för mineralvatten!
Ni andra KASSA JÄVLAR - Se och lär!


I don't wanna hang out with old people...

- I wanna play volleyball!


Idag har jag inte gjort så mycket, som vanligt, vaknade (för sent) och missade intro på "skolan", men jag bryr mig inte så extremt om det ändå..I alla fall, sen gick jag till körskolan där jag träffade Gabbyflabby :) och hann göra en pärm innan jag skulle ta bussen till stationen. Sen tog jag tåget till helsingborg och mötte upp mamma. Vi gick runder lite och letade efter rosa kläder till min maskerad-dräkt (eller va man ska kalla de) dock utan tur så vi får åka till malmö o fixa tyg och sy allt on-our-own med help från big-sis men de blir säkert svinbra ändå (haha, svin, de passar in till min dräkt..) Sen satte vi oss och åt på le haket och sen åkte vi hem och träffade Tulle på stationen gjorde vi också :) Ja där ser man!
Väl hemma målade jag naglarna, blev bra för en gångs skull - tackar quick dry! Fan va effektivt..
Nu väntar jag på criminal minds - fantastiskt bra program, ska även äta lite gotte till :)





Vet du vad en blondin gör när hon vaknar?



- Hon klär på sig och går hem.

 Ja, så va de faktiskt för mig i helgen med skillnad att det inte har den innebörden som skämtet syftar till och att jag faktiskt inte gick, inte hela vägen iaf :)

Hur som helst, det var en bra helg får man säga. Och det märks att den är över nu...Idag är det tisdag och jag är så jävla trött på allt, på en dag blev jag trött på allt. Tror egentligen inte att jag e trött på allt så, utan att jag helt enkelt är trött! (För det är jag).
Igår va de träning och när jag kom hem monterade jag en sak till mitt rum (gick faktiskt bra) och tittade på fotboll i bakgrunden (LiverPool) och ja, de gjorde inget att jag bara tittade "i bakgrunden" om jag säger så!...
Nu har jag nästan precis kommit hem från körskolan och om en halvtimme ska jag och annababy ut o göra konditionen en tjänst, får se hur de går, antagligen bra.
Ikväll ska jag ta de satan i det lugnt för att ladda inför en körlektion imorron bitti 06.45!! Men det är inte vilken som helst för de e halkan så de blir förhoppningsvis en rolig lesson!

Äter choklad och dricker mjölk, finns de bättre?
- Let me know!

Dåligt med bra betyg?

Igår var jag på Kompetens Forum och fick dåliga besked. Jag orkar inte skriva ut allt som sades men jag va inte glad när jag gick därifrån. Jag säger bara såhär:
Deras jobb är att "hjälpa dig som söker utbildning med att hitta rätt väg..." och dem gör inte sitt jobb!

Hur som helst, om en och en halvtimme är det dax för träning och jag hoppas verkligen att det går bättre än det gjorde förra träningen. Kände mig allmänt yr och det märktes...Ska även plannera lite inför Tessans maskeradfest, har faktiskt kommit på vad jag kan vara, har dock inte bestämt mig helt än men jag tror det blir så. Jag tänker heller inte avslöja det förrän maskeradkvällen är här så det så!

Nu ska jag sappa vidare på tvn och kanske skicka sms till en annan ensam själ där ute. Ja jag känner mig ganska ensam just nu.

If you really don't care, don't pretend that you do. 
But remember that sometimes I only care because that's what you do
when you know someone needs it, and I think you should remember that
and care too.

 

Nätshopping.







Sitter just nu framför tvn
(och datan) och kollar på något överlevnadsprogram på BBC knowledge. Ska slå över så fort jag satt punkt här för de e inte så bra.
Igår hade jag filmkvällbortaplan och ja de va bra :) En sjuk film bara men jag hade kul i alla fall :P
Idag
ska jag ägna mig åt körboken...och sedan ska jag nätshoppa lite också hade jag tänkt. Har hittat lite godsaker som skriker efter mig och ber om att jag ska klicka hem dem, och så får det bli! Ibland måste man faktiskt skämma bort sig själv! Dessutom, vem mår dåligt av shopping?!
Ikväll står de träning på schemat. Kul, men lite "läskigt" för jag hade en rälig dröm om en träning och den kändes så jävla verklig så varje gång jag tänker på träningen associerar jag det till den jävla drömmen! Riktigt jobbigt...Men ja, jag får väl se förbi det och träna satan i det för o göra de bästa av situationen!
Nu blir de plugg och shopping, allt vid datorn, fan va jag känner mig aktiv!
Det luktar pannkakor? Kanske finns där nere, ska checka det först.

ciao.

Long time no see.

Ett tag sen jag skrev faktiskt, men jag har haft virus (på datan alltså) men tack vare en mycket snäll farbror Paw (ja, han heter faktiskt så) så kan jag nu använda internet again :) riktigt skönt faktiskt att slippa gå ner varje gång man ska kolla något på datan! Hur som.

Förra helgen va de Båstad för hela slanten. Vi hade trevligt varje dag och strålande solsken, ja allt va solklart helt enkelt, förutom en sak - spelet - ja asså vi spelade ju inte jättebra, men vafan vi har knappt tränat så de e inte så konstigt (skyller på de). När vi kom dit va de bara packningsbärande till vårt lilla mysiga rum och sen gick vi bara runder o chillade helt enkelt, sen va de match o sen stranden, gott. Och på kvällen gick en del av laget ut och åt, sjukt gott och riktigt trevligt :) På lördagen hade vi bara en match och sen va de strand, sol och chill hela dagen tills vi skulle ut och äta med the team igen och det va lika trevligt då :) speciellt eftersom hela laget va med då :) Och efter middagen blev de fest med herrar, juniorer och damer. På söndagen hejade vi på herrarna men de hjälpte tyvärr inte men vi kollade på både herr och damfinalerna ändå och sen åkte jag, nina, maria och johanna hem i "rally-bilen" :) Och där slutade den helgen.

I veckan har jag bara tatt de lugnt, pluggat kör och lallat runder i stan på jakt efter något spännande...Lyckats? Sisådär..
I fredes befann jag och anna oss hos johanna i löparen för lite (ganska mycket) kräftor, räkor osv. Jättemysigt och sen skrattade vi tills vi inte kunde andas mer, mycket pga johan också! Haha. Igår kom farmor, farfar, morfar och farbror till stormgatan för en smaskig måltid följt av tre olika efterrätter. Och efter middan begav jag mig mot ängsgatan för lite before-party (undrar om man säger så i USA?), det va trevligt och kvällen fortsatte på strand-paviljongen med både dem ena och dem andra.


Idag blir de bara film och slapp, man mår som man förtjänar, men de va de värt. Nu ska jag äta lite - mozzarella med tomat :) gott gotti gott gott :) Nä nu får de va bra.


julia


RSS 2.0