Because I'm worth it.



Från syster, till mig.
Älskar den redan och jag blir lissen om den är för liten!
Hoppas på det bästa & i slutet av denna vecka får jag veta svaret för då är den min :)
Love it.


01.25 Bruises.


Drawtheline.

Jag orkar inte mer, alltså jag försöker bara vara snäll och det tycker jag att jag är, men såå snäll är jag väl ändå inte? Var får ni alla dessa frågor ifrån som ni så gärna ställer? Och att ni ens vågar ställa dem det tycker jag känns helt fucked för jag bjuder fan inte in till det?! Eller gör jag det? Jag blir så trött.

For once and for all:

Jag är bara snäll, inget annat!! Hade jag varit något annat hade ni märkt det! Okej?!

Nej förlåt. Lite överdrivet, men nej ändå inte!

Jaja.

Nu ska jag faktiskt sova, blev ju 3-3 mot FCH idag, inte alls kul faktiskt. Men ja de va ju inte en förlust i alla fall, om man nu ska se det positiva.

God Natt.

23.19

Nattens planer:

- Tvätta (alltså inte tvätta tvätta utan slänga i en maskin).
- Städa + dammsuga om inte syster sover, ja lite respekt har man allt...
- Göra mig redo för sängen.
- Bädda om.
- Skriva kom-ihåg lista till imorgon.
- Tv - tidningar - sova.


Exakt denna hårfärg vill jag ha.
Hur ska man förklara de då?

Natti natti.


Loving Hearts.

Idag vaknade jag ganska sent hade en sjuk dröm om graviditet, gamla (men älskade) vänner, spöken i hela staden, laget och rulltårtor. En jädra blandning, men så det brukar bli i drömmarnas värld. Kändes helt wierd när jag vaknade för det kändes sjukt verkligt...Men men jag vaknade precis som den människa jag somnade som igår, skönt var väl det.
2 timmar senare befann jag mig nere i stan och hittade ett perfekt nagellack på H&M (där jag även stötte på Gabbsan - trevligt :) ), exakt den färgen jag velat ha nu ett tag så de va kanonbra. Blev också jättegladd när jag gick in på Flizans och hittade precis det teet som jag fick av Johanna på vår sån lag-julfest där vi bytte julklappar. Har längtat efter det teet hur länge som helst och nu äntligen kan jag avnjuta det på morgnarna, riktigt gott!










Mammas pojkar.

Har precis kollat på ett av de mest töntiga programmen på tv - mammas pojkar. Själva idén kan vara rätt "bra" men samtidigt ser man vad det är för tjejer som är med. Alla är mellan 20-25 år och beter sig som om dem va typ 14-16 år. Ja, vet inte hur annars jag ska beskriva det. Pinsamt. Och samtidigt kul att kolla på.

Svenska Hollywoodfruar är kanske inte heller ett seriöst program men vafan de e i alla fall kul. Kan inte sluta skratta åt dem...Äh, de e humor tycker jag. Har dock inte kunnat se så mycket av det eftersom vi har träning när det går men några repriser har man hunnit checka. Går bl.a. på tv nu och passar bra inför 8 simple rules!


Julias Önskelista.















Natti natti.


Hoho.

Käkade precis stekt ägg med stekt skinka (tycker inte om bacon, därför) och ketchup och persilja. Fatta så gott det var! Faktiskt...
Igår var vi ett litet gäng på 7? hos maria på lite, vad ska vi kalla det, vinpimpel? Ja, det var vad det var, och trevligt var det. Maria hade varit duktig (och snäll) och fixat chips & dipp. Svingod sån dipp m färskost och någon rödlökshistoria, ja riktigt gott var det, och då ska vi minnas att jag inte gillar chips!
Nu, ska jag städa litta på rummet, behövs, sen ska jag hitta på något för jag vill inte bara sitta och inte göra något fram tills "mina" program på tv börjar. För övrigt e jag glad att Förkväll är tillbaka, tyckte det var ett riktigt mysigt program eller va de e så det är ju något positivt!


Dagens fråga:
Vem fan e du?

Have it okey . 

Potatisen har päls..

- Hahaha! Jag sitter här och pluggar lite körteori samtidigt som jag har tvn på i bakgrunden. Det är Gordons Kitchen Nightmares när han hjälper restauranger att skapa nya menyer och visa hur kockarna ska tillaga maten. Han går även igenom köket och kollar så att alla råvaror är fräscha och färska...Och så mitt i allt hör man bara så "Potatisen har päls!" (Fast på engelska) Men fan va jag skratta...Haha. Päls-potatis. Jag fick sån bild med en potatis som andas ut så kommer det sån rök ni vet när de e kallt ute och man andas, samtidigt som den har på sig en brun pälsjacka...Haha, det är min humor det...

Men i alla fall...Idag har jag varit på körskolan, ätit mat och tagit det lugnt. I morse (ja det var faktiskt i morse) var anna här en sväng och gjorde lite teori hon med, gick väl ganska bra :) Och så har dagen sett ut. Äter choklad just nu och hade tänkt fortsätta med det tills det inte finns något kvar! Igår spelades det match med U-laget, gick bra med tanke på att vi vann, sen spelet var en annan femma som jag inte går in på nu!

Det var faktiskt allt, var mest tvungen att skriva om päls-potatisen...

Haha, detta sa han precis till kocken:
Gordon Ramsay: Hur tillagar du en stek?
Kocken:  Vet inte, grillar den tror jag..
Ramsay: En stek ska stekas!


10 oktober.


I SAW THE  SIGN.


E dem bra e du dum.

(Internt)

Idag har jag varit på "säkerhetskontroll-av-bilen" med Jan på körskolan. Jag kan inte säga att det gick varken bra eller dåligt för det var första gången och så jävla vilsen va jag inte! Vet att jag absolut kommer att fixa det den dagen då det verkligen gäller! Nu jävlar!

Efter det gick jag hem och lagade mat - kycklingenchiladas - och sedan cyklade jag till gymmet med anna o sofie. Jag o anna hade kul alla andra hade det jobbigt, alla va svettiga utom jag. Men jag gillar att träna så, det tar på en men man behöver inte svettas ihjäl! Så e de! Och jag tränar precis hur jag vill :)

Imorgon ser dagen i stort sett likadan ut som idag, helt okej tycker jag! Nej nu ska jag kolla på tv. Dock tycker jag att programmen på tv bara blir sämre, finns knappt något bra att kolla på när man kommer hem ju! Ah! Men lika bra är väl det så man får nånting gjort? Och dessutom minskar det risken för att jag ska bli en permanent soffpotatis. (Det finns något positivt med allt) :)

På tal om något helt annat. Jag tog inte alls många bilder i Båstad men av de jag fick ser de ut som jag har ljugit för alla när jag sa att allt förutom spelet va superbra! Haha...



Fritte-litt


Johanna & Jag.


"Vi hade svinroligt" Haha.



Ciao belle.


Stressad & trött.

Ja jag e faktiskt stressad (tro det eller ej) trots att jag inte gör så mycket om dagarna. Men så nu helt plötsligt har det poppat upp en massa grejer som ska fixas och jag behöver peppen nu så att jag inte blir en soffliggare! Punkt på det.

Idag körde jag på körskolan va helt sleten och trött så de gick inte så jättebra, inte dåligt, men inte bra heller! Men men, tar igen de nästa gång! Efter det var jag i stan med annabanana och käkade :) Mycket gott var det och något man absolut borde unna sig (unna - va fult ord, haha!) mer! Vi åt på China Palace förresten...

Sen va de träning gick väl helt okej, skönt att röra på sig i alla fall efter helgens "bravader". Nu kallar sängen kanske ska ta en macka innan? Jaa det ska jag!



 

Detta va den enda bilden jag hade på en macka, det ser inte lika gott ut som de va! Bilden gör inte mackan rättvisa, så det så! För övrigt: made by Johanna :)

God Natt.


Svep och svälj, trevlig helg.

Ja helgen va kanon, i princip mitt i prick om man bortser från en sak, vädret som stavas - blåst, kallt, regn & oväntat hagel emellanåt. Men lika glad är jag för det, helgen har ju vatt bra så länge man varit inomhus så de e ju nice. I fredes hade jag, anna och becca film- och godiskväll i min säng. Mysigt och skoj va det!

Igår blev det shoppingNOVA (mitt favorit-shopping-ställe) där jag alltid hittar precis vad jag vill ha och behöver! Så jävla glad blir man av sånt, shopping är en jävligt nyttig sak! Jag träffade även Danny som jag inte träffat på ett tag, trevligt, han verkade dock inte tycka att de va lika roligt att vara shopping-sällskap till sin flickvän, men vad ska man annars ha killar till? haha. Efter Noca hann vi även med en sväng på Center Syd för att köpa de grejer jag ville ha på H&M (som inte fanns på Nova) där jag även träffade Julia (Holmberg) också trevligt att träffa henne eftersom de va ett tag sen sist. Dessutom hittade jag världens sötaste linne som jag e helt kär i redan, på Vero Moda där jag träffade Sejla och Suada. Och det var klart lika roligt att träffa dem också :) 

På kvällen gick jag hem till Sara (eller ja, Lena faktiskt om det ska va helt korrekt!) och möttes av ett hungrigt gäng lagkamrater. Hade en jävla tur med vädret för just när jag skulle gå, blev det uppehåll! Kalasbra! Kvällen bestod av massa lekar, käk och såklart en hel del dricka, för vissa mer än för andra... ;) Kvällen avslutades i stan och sedan hade jag och Sara följe hem och sedan slocknade jag i min varma säng!

Idag vaknade jag av mig själv vid halv 10 och tänkte gå upp ända tills jag kände bakfyllan komma fram och slocknade igen. Sen vaknade jag av att mamma frågade om jag skulle med till Rickard & Jennifer, men det orkade jag inte så jag sov vidare igen. Sen gick jag upp och lagade mat till mig och alma och sedan kollade vi på Corpse Bride, filmen, som gick på tv - ovanlig men helt okej bra film!
Sen har jag inte gjort så mycket mer förutom att tvätta! Skönt att ha allt rent o fint till ímorgon, det blir liksom en bra start på veckan! Imorgon bitti ska jag ut och gå vilket jävla väder det än är! Så det så!







Ciao.


So tell me why I shouldn't....?

Idag har jag jobbat min sista dag (för nu) och det känns faktiskt bra. Fast jag kommer ändå sakna det lite men de e bara för att man kommer alla närmre ju mer man jobbar och allt blir så mycket roligare då. Jag kommer att tänka på för 2 år sen när man inte kände någon och va helt "rädd" för vissa. Så är det absolut inte nu, jag tar alla med en klack-spark och det funkar faktiskt. Även de mest tystlåtna har vågat sig fram och prata med mig (vilket kan vara lite svårt för vissa ibland) och det känns riktigt bra, faktiskt synd att det är över men samtidigt måste jag tänka på att jag har andra saker jag måste fokusera på.

Något annat kul och bra som hände på jobb idag var att mamma kom ner till min avdelning på fikan och förde ett samtal med mig. Då kom jag på den briljanta idén om att fråga henne om hon var sugen på shopping till helgen/imorgon och gissa vad? Hon var faktiskt sugen! Så jävla glad jag blev, har verkligen varit på shoppinghumör och nu när jag räknat ut hur mycket jag kommer att få för mina 7 arbetsdagar känner jag mig lugn och generös som vanligt vilket (med stor sannolikhet) kan resultera i en riktigt bra shoppingdag! Jag behövde inte ens dra fram valpögonen! Det ni!

Ikväll var jag med anna & rebecca på hemmakväll och sedan säckade vi ner oss i min säng, snackade skit, käkade godis och ja hade allmänt trevligt. Sen fixade jag lite olika frisyrer på dem och för en gångs skull blev alla bra! (Det brukar alltid bli någon som inte riktigt blir bra, men idag blev alla bra - eller ja, det tyckte jag i alla fall - och ja att jag fixar håret på rebecca sådär 50 gånger när vi har myskväll är absolut inget ovanligt) !



- En av de svingoda salladerna som nina gjorde till laget på vår mini-kick-off! Så jävla gott! Mums!

Nu ska jag somna till klassisk musik på tvn! (Ja, jag lyssnar faktiskt på sånt, det är bra)!                               Imorgon e de party at LO:s place med bästa laget, det kan inte bli bättre, vilken dag & kväll & natt jag har framför mig! :) 
Can't wait!

So long (

(Ha)Begär.

Ja jävlar alltså, trodde inte jag kunde va så "manisk" när de gäller kläder..Prylar o sånt smått & gott som jag kallar det, visste jag för längesen att jag va såld på, men kläder! Nej det trodde jag aldrig - inte så...Sitter här nu och har inte så mycket att göra (göra o göra) så jag klickar runder på "Kläd-sidor" och satan va mycket jag hittat nu på bara en minut och det bästa av allt att det är sånt man kan hitta liknande i "en vanlig affär" och just nu vill jag spendera hela morgondagen i både Malmö - Lund & Helsingborg! Tvi att jag jobbar, men det är kanske lika bra för jag är inte direkt tät just nu, så det jämnar ut sig med jobbet, nice!

Idag har det varit en rolig dag på jobb faktiskt. Kan bero på att det är så jävla enformigt att minsta lilla samtal som varar mer än 5 minuter gör en så stor förändring att det genast går mycket lättare och snabbare. Och tacka vet jag för våra 3 raster som ligger helt perfekt inspedda (vet inte va de betyder men kom inte på ett lämpligt ord) under dagen. Ja de e rätt nice ändå.

Klockan är mycket nu för en som ska upp tidigt men som uträknat ligger jag ändå här och tror att jag har all tid i världen vilket definitivt kommer att resultera i en tårögd julia imorgon bitti - ja när jag är trött ser jag inte ut som en hundvalp utan mer som att något hemskt har hänt. Men men that's life!

Igår var vi i Hjärnarp för att visa att Landskrona Falcons DAMER är fruktade och jävligt laddade och i bra form för en fantastisk säsong och det visade laget genom en storslagen 6-9 seger! Så jävla stolt är jag! Trots att jag mer fanns som en åskådare och hade kunnat hoppa in vilken sekund som helst så är jag så glad ändå, vi är trots allt ett lag!
Ett litet plus till Johanna som (äntligen) fick göra (3) mål! Inte alls dåligt och (ursäkta) verkligen på tiden!

Nej, nu ska jag checka mer kläder sen försöka sooova :) Imorgon bitti ska jag ut och gå (watch out, kommer se ut som ett spöke på morgonkvisten) och sen ska jag äta frukost med tända ljus på mitt rum, mys och en riktigt bra start på dagen!

C'est la vie !
Au revoir

RSS 2.0