Sophie Zelmani

fyfan va hon e bra.

Gå in på youtube o lyssna på - It's so good.



Fick ett trevligt sms innan att vi hade tagit Malmö FBC med 2-1 så jävla bra gjort tjejer! :D
Heja Heja Heja Falcons, Falcons e de BÄSTA laget!


Confusion....







My hesitation is not your fault, but it's the cause of your behavior.


Exposed...

haha, Rebecca tänker bara på de: "Jag känner mig så....expoooosed..!" Haha.
Nog om det.

Dagen började med att jag gick upp, åt frukost osv, sen tog jag tåget till Lund och mötte upp Maria, min klasskomis, sedan satte vi oss på biblan i Lund och gick igenom alla våra anteckningar och nu fattar vi näästan allt! Lite drygt, men det måste göras och nu känner jag mig duktig! Efter plugget åt vi lite och sen åkte jag hem till landskrona. Har bara tatt de lugnt o kollat på tv...vet inte varför jag är såhär slö som jag e men de e jag. Och ändå ska jag släpa mig ut till vår träning, can't waaaaiit! Jo de kan jag, men ja...Tur man har världens bästa lag som alltid piggar upp en!


This is a little "confession" that will mean absolutely nothing to you but that's not the point.
I felt good but confused and I'm still not sure of what I'm doing. But does this mean that it's wrong? Or is the feeling a respond to the fact that it's wrong? I don't know...but the question is not: is it wrong? The question is: Why do I go through this in my mind and make sush a big deal of it when I keep smiling?

Bye Bye.

What's on your mind?



- det är väl bara till att börja klättra...


:)

When you realize certain things about yourself and your life it just makes you so happy.


It may not show...

...but trust me, it kills me inside.


Idag är verkligen en slappedag. Har varit pigg tidigare idag men nu är jag slö igen men ska trots detta göra lite nytta och vara flitig! Om 10 min ska jag kolla The Hills, följt av The City och sedan ska jag fortsätta vara flitig tills jag har allting glasklart för mig! Sounds good right? :) Oh yes!


I'm warning you....


"När man får vad man vill ha, vill man inte ha det..
När man mister det, vill man ha det igen"

- cause I've been there, done that.




And the laughter went on and on and on...

...hahahaha!
Ja fan va vi har skrattat ikväll, jag, Anna o Johanna. Vi bara berättade massa pinsamheter vi varit med om i ca 2 timmar (ja vi har råkat ut för en hel del...) och vi bara skrattade hela tiden. Såna kvällar borde man ha oftare, men absolut inte med många personer, då finns risken att too much läcker ut och de vill man inte.
Imorgon väntas match och sedan ska Jullsan bara ta det lugnt! Och jag behöver inte gå och lägga mig värsta tidigt eftersom jag INTE ska jobba på måndag, fyfan va skönt...fast jag tror nog jag kommer sakna det lite, men bara lite... :) Just fan jag ska baka kaka också imorgon! Det hade jag glömt. Men de va ju bra jag kom ihåg de...Haha. Ah nu blir de sleeptime.

"Jag är shoppingsugen"


Addicted...

usch ja nu får jag lägga av!

Här sitter jag nytränad, nyduschad och nyäten. Med andra ord mår jag faktiskt bra men jag är sjukt trött...Fast jag ska ändå trotsa my brain och slänga i en film, ikväll blir det Harry Potter! Ja fan va dem filmerna är bra, jag tycker verkligen det! Och en gång för alla - Harry (Daniel Radcliffe) Potter är INTE snygg! NEJ! Så tack.

Imorgon blir det Kristianstad med F16 tidigt på morgonkvisten, men det ska bli skönt att inte bara sova bort hela dan...Dessutom har jag ju hela kvällen på mig att göra det ;)

Have a good evening .


"When it's all about me it's hard, when it's all about you it's easy"
- Since it's always your point of view..

8 simple rules...

en av världens bästa serier...Har för mig att jag nämnt det förr men såfall nämner jag det igen! Och jag ska faktiskt göra en åtta-regel-lista att följa, bra julia! 


Näst sista jobbedagen idag, skönt men ganska jobbigt faktiskt...Efter jobb va de hem o käka o sen va de träning, riktigt skönt och roligt var det med men fan så jobbigt...Ja det har helt enkelt varit en jobbig dag idag!
Imorgon är det först jobb sen träning och sen ska jag fan bara ta det lugnt på resten av kvällen, fint!

Eight simple:
1. No regrets
2. Keep personal promises
3. Do what you have to do wile you can
4. Live out to your dreams
5.
6.
7.
8.




 


Tillbaka från 20 minus...

ja jävlar vad kallt det var i Gbg. Men det var värt varenda frusen tå och rodnande ansikte och kall natt! Jag ångrar inte att jag följde med och har svårt för att säga att jag ångrar något annat däruppe även om det väger 50/50. De som va där vet nog vad jag menar, samtidigt som det är ganska enkelt att förstå. Jag hoppar bara över faktumet och ser det som något roligt som jag alltid tycker att cuper är! Så ja, då var det avklarat...typ.

Nu ska jag göra mig redo för en natt i min egen säng. Ska bli skönt samtidigt som jag saknar att ha andra i samma rum eftersom jag (av någon anledning...?) har lättare för att somna då. Men det ska väl gå...Imorgon väntas jobb och sedan träning. Ska bli riktigt skönt att ha en vanlig träning nu efter Gothia faktiskt, men får väl se hur den går. Jag är faktiskt positiv trots allt...

God Natt.

2010

Why can't you put up for that? When you can do so many other things...
When the answer's clear, give it to yourself and never ask again.

Happy New Year.

Nu blir de Mr. Bean!


RSS 2.0