Taken...

- kan vara en av de bästa filmer jag sett i mitt liv. Visst det finns många bra så, men denna berör en så sjukt mycket. De som sett den vet vad jag talar om. Jag kommer nog aldrig att förstå hur människor blir såna. Jag kan inte förstå det... Klart att jag har mina funderingar och teorier om hur de kan gå till, vilket brukar vara skälet men eget tänke har alla människor - vissa mindre än andra - men det finns hos alla! Man kan inte skylla på det ena eller det andra och det finns alltid en utväg som inte innebär något sjukt eller olagligt, kanske inte det roligaste eller "bästa" men ibland får man fan ta tag i tråkiga jobbiga och fruktansvärda saker för att ta sig framåt! Det tvekar jag aldrig på!

Idag har jag bara jobbat sen kom jag hem och sen trampade jag och anna iväg på våra cyklar till jesper. Där vi tittade på två filmer och snackade och åt choklad och sega nappar. Sen cyklade jag o anna hem igen och här sitter jag nu. Kallt som fan ute! Dags att dra igång på allvar med vantar o halsduk? Mössan får vänta ett tag till i alla fall...Brukar i och för sig aldrig använda mössa, det pajjar håret! Men man vet aldrig.

Nu ska jag sova hade jag tänkt (vilket betydet borsta tänderna, ta på pyjamas och pyssla med småsaker innan jag somnar typ om 2-3 timmar. Får hoppas på de bästa, orkar verkligen inte va trött på jobb imorgon).

En annan sak jag tänkt på ett tag nu är att fan va jag saknar att gå i skolan. Fast inte Gullstrand så utan bara principen att man har något att göra om dagarna, folk att träffa, lärare att möta och mål att tillfredsställa - ja detta är faktiskt en väldigt viktig del i mitt liv. Dessutom kommer det förhoppningsvis att bli svinroligt att börja helt nya kurser (som man valt själv) och träffa nytt folk! Ja jag längtar faktiskt riktigt mycket till våren - 10 (haha låter helt fel när man är van att skriva en nolla före typ 08, 09).
Inte för att jag inte saknar gymnasiet för de gör jag verkligen och kommer troligtvis att göra det ett bra tag till!
Nä nu e jag klar.


sick of it, still love it.

Ja så kan de kännas ibland. Jobbigt...

Just nu kollar jag på ett skitprogram som är helt meningslöst men ändå rätt okej så, så får de va. Imorgon ska jag upp tidigt för o träna, tidigt eftersom jag inte orkar cykla och vill ha skjuts vilket resulterar i att jag måste åka med mamma när hon ska till jobb. Jaja, de e de värt.

Idag va laget först hos nina för en god (jävligt god faktiskt) lunch som en liten "kick-off" eller va man ska kalla de för att sedan fortsätta den i ih till herrarnas seriepremiär mot röke. Lyckligtvis vann dem, men dem spela fan inte bra - sorry men de gjorde dem inte...Fast en vinst är alltid en vinst, så de e bra ändå.

Efter matchen drog vi hem och sedan åt jag och sen åkte jag o alma till Hemmakväll o hyrde film - 27 dresses - bra film faktiskt. Köpte godis gjorde vi också!

Helgen har också varit bra. I fredes var jag ute med Becca o Anki helt okej, lite sjukt men ändå helt okej. I går var vi några få hos Cajsa och spelade spel o lite sånt, skulle inte dricka egentligen men när det bjuds och man tatt ett glas är det inte så svårt att hala i sig ett till och ett till...Heller inte svårt att tacka nej till Tequila-Jessie haha. Även om de va Tequila-special eller Jessica-special som jag döpte det till! Haha, skittöntigt men de va kul i alla
fall!



Nej nu måste jag sova, herregud (hatar det uttrycket) klockan e 03.02. Undrar verkligen hur jag ska orka mig upp imorgon, ännu mer hur jag ska orka träna?! Kommer dö, men vafan...Har man bestämt sig för en sak så får de va så, till vilket pris som helst! Sån är jag, annars får jag aldrig någonting gjort!

Au revoir!

Thinking about it.

How about that?
Jo idag vann vi. Bra jobbat tjejer, tyckte verkligen att alla gjorde en bra match, kanske ensam om att tycka det, men det tyckte jag i alla fall!

Mådde inte alls bra när jag kom hem, ont i magen...Så då tänkte jag att jag skulle äta lite för att de skulle bli bättre. Men efter 2 stora portioner mammas soppa plus x antal brödskivor (med smör) till, mådde jag ännu sämre och det såg ut som jag va gravid. Helt sjukt va de! Och tänk inte så "det kan det itne ha gjort" för det såg verkligen så ut! Jag kunde inte röra mig och blev liggandes på soffan - inte så jävla dåligt ändå - och hittade något intressant på tv.

Efter det laddade jag mp3n med nya låtar och packade upp matchväskan o.s.v. sen nu sitter jag här och ska sova alldeles strax. Hoppas på en solig dag imorgon, vill inte gå in och kolla nu för då kanske jag blir deprimerad och det vill jag inte bli!

Sometimes I miss seeing you sad,                                                                                         
Sometimes miss what we never had.                                         


Piglet(ta).

Idag har jag haft typ en otursdag. Men sen har jag haft tur genom oturen kan man säga, det har liksom ordnat upp sig på bästa möjliga vis och nu såhär vid dagens slut e jag rätt nöjd ändå.
Imorgon
ska jag gå upp tidigt! Ska nämligen ta bussen till stationen 09.00 för att göra ett besök i Veinge By hos min stora stora-syster Lina :)
Anledningen till att jag ska dit är för att hon ska hjälpa mig med min maskeraddräkt till Tessans maskerad-middag-fest, gillar kombinationen - mat= gott, maskerad= kul, fest= bra vid maskerad eftersom ingen kommer att ta mig seriöst i min utklädnad!
Jag ska vara världens sötaste gris - NASSE!



Undrar verkligen hur jag kommer att se ut, förhoppningsvis söt och lite halvtjock !
Haha, vad har jag gett mig in på...

RSS 2.0