Unexpected.

Ja det är ett ord som passar dagen i sin helhet - oväntat. Fick ett oväntat "besked" i skolan, lät syrran bestämma pizza (oväntat) & hade filmkväll på bortaplan.
Men, dagen har bara varit bra ändå. Typiskt mig att jag sovit 3 timmar, varför gör jag så mot mig själv? Jag mår ju inte direkt bra av det...Får vara ett slut på detta nu!

Dagen började med 2 sega timmar på plantan med snack och skitsnack. Sedan blev det Netto - "med livet som insats" för mig och Ponta (internt) och sedan var det betygssamtal med Rosie för att avsluta skoldagen med en filosofilektion! Hann även med att äta och snacka lite skit med Alex i matan också.
Haha på tal om Alex! Kom på nu att vi skojjade med honom i skolan men att vi glömde säga det sen! Haha undra vad han tänker egentligen? Får avslöja det på måndag, han kan gott gå o fundera över det i helgen!

På kvällen blev det som nämnt pizza med mamma och syster och sedan gick jag upp och förberedde mig på en ensam slappekväll. Men efter lite snack och plannering kom Jesper (körkorts-jeppe! jag är avis) & Emil och hämtade mig så drog vi ner till Hemmakväll. Hyrde "Allt flyter" rolig emellanåt men ingen höjdare, fast det blev en trevlig kväll i alla fall:) 


"Allt flyter" - haha!

Nu ska jag sova så att jag inte är så förbannat trött imorgon!
God Natt.
julie

Andas ut.

Ja, nu kan jag verkligen andas ut på riktigt och göra vad fan jag vill denna helgen utan att tänka det minsta på att jag måste ta det lugnt så att jag orkar plugga på söndag! För nu har jag lämnat in allt skit som ska vara färdigt! ÄNTLIGEN!!! Har även haft lite betygssamtal idag, kändes riktigt bra och för en gångs skull kan jag säga att jag verkligen gjort allt jag kunnat och verkligen kämpat in i det sista med vartenda sketna ämne!

Nu ska jag bara ta det lugnt, fyfan va skönt, och sedan sk jag nog dammsuga mitt rum om jag orkar...Eller nej jag kommer inte att göra det ändå. Men kanske kanske om jag får ett sånt ryck att det ska va rent! Annars blir de lite tv-tittande nu och inväntan på ett läskigt mail från min lärare. Hur ska det gå?


Jag o min anna när vi verkligen tar det lugnt!


Trevlig helg.
julia

(Skol)Trött...

Det var längesedan jag var såhär trött. Tänkte faktiskt sjukanmäla mig och somna om men kom på att jag nästan är tvungen att gå i skolan idag...inte speciellt roligt men nu är jag ändå uppe så vafan.
Tänkte faktiskt ta bussen idag, pallar inte cykla, dessutom är det inte så fint väder.
Efter
min första lektion nu på morgonen ska jag till körskolan för en körlektion, därefter blir det tillbaks till skolan igen för att gå på nästa lektion och sedan ska jag hem.

Måste ner och äta frukost nu innan jag somnar om igen.
julia

Allergic to what?

Måndag idag.
Startade i skolan 10.15 kom dock en kvart försent, men missade inte himla mycket. Fick även reda på att jag får mitt välförtjänta MVG i Natur, så nu kan man pusta ut på den fronten åtminstone. För övrigt har jag prov imorgon i Svensk kvinnohistoria...Tråkiga texter men intressant innehåll...Ska läsa nu tills jag tröttnar, sedan ska jag äta hemlagad hamburgare med bröd - mums!
Därefter ska jag nog vila...behövs..har fått en allergi men jag vet inte vad det är emot. Ögonen rinner och jag är förkyld. Dessutom har jag lock för högra örat så jag hör som en annan kratta. Men det är inte pollen! Säkerligen något liknande...Jobbigt är det i alla fall och folk tror att man är ledsen över något :P
Jag brukar tänka så när jag är sjuk:
"bara för att jag mår som fan behöver jag inte se ut därefter".
- Nu har jag inget val..






Pluggvänligt o gott som fan!

julia

Only for myself

Ja , jag tänkte faktiskt lägga ner det här med bloggande, tycker det gått helt över styr nu! Men det beror på vad man skriver om, eller hur ofta o.s.v. Tror ni förstår. Inte det att jag egentligen har något emot folk som bloggar men ibland undrar man...Hur som helst, jag har percis läst igenom massa gamla inlägg och kommit fram till att jag skriver för mig själv. Det är ju fan så mycket enklare att skriva på datorn än med papper och penna, bekvämare också.

Tiden har bara runnit iväg...Läste ett inlägg från exakt ett år sedan idag - att jag skulle till Örenäs och kolla på bal-folket! Tänk att det bara var 9 dagar sedan vi själv var där! Helt sjukt att det redan är över men fan va  kul det var! :)

Kom och tänka på en annan sak nu också, på tal om gamla tider...Inte för att det är så gammalt det är egentligen ganska nytt...jag sitter här igen och tänker "om". Jag tycker inte om att göra det för jag kan ju inte ändra på något nu ändå...
Men en dag hoppas jag att du förstår...om du inte redan gör det.

På tal om något annat, har bara 3 saker kvar i skolan nu :) 2 inlämningar och ett prov! Sen e de finito!
Tänkte innan när jag läste gamla inlägg att fan va mycket vi hade att göra...Men nu då? Vi har ju haft så mycket att jag fan inte pallat skriva ens. Eller har de vatt slappare detta året? Hade iaf varit extremt mycket lugnare om vi hade fått ha kvar JAM...Han är årets saknad!

Nu måste jag sova, mår som en annan ko.

Godnatt
julia

RSS 2.0