onsdag

Japp, idag är det onsdag, eller nu är det faktiskt torsdag (01.12) och då tänker läsaren, va gör du uppe nu? Och svaret är att jag ha varit otroligt lat och slö och inte orkat göra min förbannade svenska, så den fick jag ta tag i på riktigt när klockan slagit 21.30....Givetvis i mitten av Grey's, följt av Bones, följt av Sex and the city, följt av 2 1/2 men! Så i varje reklam gjorde jag så gott jag kunde och blev slutligen klar...Sedan va jag helt pigg av allt som hållt mig vaken så "Familjen morrhår" verkade j'vligt roande för tillfället !
I alla fall dagen i skolan har bestått av en historisk sak i min skolgång, en skrattretande sak och en pinsam sak! För alla läsares nöjes skull ska jag berätta om varenda liten sak!
Historiskt - Julia har åstadkommit ett VG på sitt första matte prov någonsin i skolan! Antingen har jag blivit smartare eller så har jag haft dåliga lärare innan, vem vet? Men med tanke på att jag låg på ett fett G - i nian och inget annat på talan än G i ettan, e detta ett sjukt stort framsteg, en nyhet, en storslagen sak! Helt ofattbart och roligt  som fan !
Skrattretande - Jag o Emmie invigde vår roll som klassrådsrepresentanter i elevrådet! Fick fika och härliga skratt, alltid roligt. Men det som är skrattretande med hela denna elevrådsgrej e att en del folk tror att vi fortfarande e 13 år gammal och att bananernas färg i fiket e de viktigaste för matrådet att ta upp. PLUS att vissa vill ha "mer mat från söder" !! MER?! Vi har ju bara massa kebabskit o fanskapsmostervetvad!! NEJ! Vad hände med den vanliga, svenska, GODA, köttfärssåsen? Ost-o skinksåsen? Tonfisklådan? Den verkar i alla fall ha nått sin slutpunkt på vår skola! Hoppas starkt på förändring snart!
Pinsamt - Vi satt på rasten i dag o snackade, typ: Jag, Emmie, Sprattel, Markus o Robin. Mackan satt o puttade iväg mig hela tiden (puttade så med fötterna på stolen), så jag kom längre o längre bort efter ca: 2 meter orkade jag inte mer plus att där kom en stolpe så jag reste mig upp o skulle sätta mig till rätta igen, och precis när jag ska sätta mig vad gör Markus då? Jo, han drar undan stolen (ni vet det som alltid händer någon varje år) och jag sätter mig pladask! Rakt ner på golvet! Ganska pinsamt! Förhoppningsvis va det inte många som såg det! (men så farligt va de inte)

Nu: Sitter bara på rummet o ska snart gosa ner mig i min lovely bed, tänka på morrondagens match och somna, så småningom! På tal om matchen, känner mig aningen nervös inför hemmamötet mot Strövelstorp, men vi vill, vi kan och vi ska vinna!!

over and out >

Skolan, innebandy och benont.

Ja, då va de dax att slänga in ett nytt blogginlägg! woho !
Så, var ska man börja ? Berätta om helgen lite o jobba sig frammåt?
Fredes: Först va jag i idrottshallen o kollade på "favoriterna". Men kunde bara se typ en kvart av hela matchen, för sen bar det iväg mot Furulund (HALV 9 - MATCHSTART - BORTA  I FURULUND, vem fan sätter en sån tid?!) I alla fall, drog dit med the "B" och spelade 4 lika mot Kävlinge "B". Helt ok, fick se de som en träning inför lördagens match.
Lördes: Spelade borta mot Åstorp/Kvidinge, okänt lag, förlorade med 3-6 typ. Helt ått helvete, men känner oss revanschsugna när dem gör entré i Landskrona Idrottshall! Hur som, party up på kvällen....Helt ok, lite sletet men men, efter många om och men, trampade jag o Anna hemmåt i kylan på våra cyklar!
Söndes:
 Kan bara kalla denna dag för en Idrottshallsdag, rakt av!
Först körde pappa mig till ih, mötte upp Rebecca, hitta Sebbe o Mackan så vi satte oss vid dem. Sen började matchen, dem förlorade...tråkigt som fan. Sen va de herrarna o dem förlorade också, någon förbannelse över Landskrona Falcons denna helg eller? Hm...Så där satt jag alltså, från klockan 12.30 - 18.00 o kollade på innebandy. Haha, alltid ngt....Tur att kiosken o fint folk fanns i närheten :) (om man nu tänker så).
Sen va de hem o sooova.
Igår: Skolan, sen hemmåt, sova, datan, slappa, tvn, datan....Alltid trevligt, om rätt folk e inne ;) Haha.
Nu: Sitter bara i skolan har Psykologi med Britt Nordberg. Alltid lika trevligt ;) Haha.
Träning idag, ser fram emot den faktiskt,. både på ett o annat sätt! :) Men är nervös som satan inför matchen på tors! Men det ska vi klara av! .
Funderar på en sak, jag har haft ont i min vad nu jättelänge...Tänk så e där en typ blodpropp eller något sånt, en knöl som inte ska va där?! En klämd nerv?! Måste nog kolla upp det!

Hur som, ska fixa vidare med psykologin!
So long, people .

Krossat KBK !

Idag har det vatt en megachill dag i skolan. Först hade vi engelska, läste och Ingvar kom med sina egna jävla ord och kallar det "riktig svenska". Vem använder "redogörelse" när dem snackar idag ? Hallå, liksom!! Välkommen till 2000 - talet! :S Han lever kvar i sitt 1950! Det va så irriterande att det blev kul! I alla fall, sen hade vi bara matte och svenska och det var hur lugnt som helst. . .

Efter skolan cyklade jag hem, på min nypumpade cykel, och snackade stallminnen med Emmie! Hahaha, som vi skrattade! Hur som helst, väl hemma slängde jag mig på soffan och kollade på tv. Klockan va bara 12 så jag tänkte att jag kunde ta en halvtimmes tupplur eller så...Men jag vaknade efter 4 timmar!! Trött som fan och hungrig. Så jag fick gå upp och äta och sen va det bara 3 timmar kvar till samlingen innan matchen mot Kävlinge !

Nervös som tusan gick jag runder i hemmet o pillade på allt o inget, satte mig vid tvn och datan, tog mat osv. Och sedan var det dax! Wikströms hämtade mig och vi åkte till Idrottshallen!
Alla verkade vara på hugget och jag hade piggnat till så det kändes bra. Lite ont i vaden, utan att jag vet varför, men Jonnie fixade det ! Sedan var det uppvärmning och då kändes benet bra :)
Sen var det matchstart!
Första perioden var något "klabbig" och vi fick inte riktigt till det som vi ville och den slutade 0-1.
Andra perioden var fortfarande lite förvirrad men efter ett tag hittade Nina målet och det blev 1-1!
Det kändes genast mycket bättre, men det blev ändå inga målframgångar. Men första femman spelade bra och hade bara en massa otur! Och mest otur hade Maria som spräckte ögonbrynet! Fyför, massa blod! Men Jonnie plåstrade om henne och hon var "Fit for fight" igen! Tyvärr räckte inget till och Kävlinge fick in ett till mål! Så inför tredje stod det alltså 2-1.
Nu var det nervöst som tusan i omklädningsrummet, men vi peppade varandra och sedan gick vi ut!
Tredje perioden var helt lysande! Vi hade gått ner på 2 femmor och det kändes bra o.s.v. Sedan dröjde det inte länge förrän den första bollen flög in i deras mål! Vi fick visserligen 2 emot oss och just i det ögonblicket kändes allt förjävligt! Men vi gav oss inte! Utan vi kämpade vidare och på assist av Zutt hittade jag målet och sedan gick det bara frammåt! Nina och jag gav oss 6 mål sammanlagt i tredje och i stor,härlig, skön jävla glädje! Vann vi matchen med 7-4 ! Vi kan om vi bara vill och det har vi bevisat idag, för vi e Landskrona Falcons !

Helgen.

Helgen startade då på fredagen med att man slutade skolan, gick hem, degade som vanligt och sedan bytte man om, packade väskan o stack till träningen! Hade ju en extra träning med endast frislag, powerplay och boxplay. Frislagen va väl inte mkt att hurra för, men det gick bättre och bättre. Och det var ju bra! powerplay, hyfsat och boxplay, bra som vanligt! Hur som. . . .
Efter träningen skulle sargen ner, så ner med den fort som satan och sedan trampa hemmåt, stressad som fan för att hinna hem till en efterlängtad film, som knappt va bra...silken besviklese..... :/
I alla fall, jag duschade o allt sånt, käkade o sen började jag kolla på filmen. Anna skulle "va klart halv 8", (yeh right) haha! Men efter ett tag kom hon o Tulle :) . Anna hade inte hunnit äta än :O så hon kom med en pizza. Haha.
Sen kollade vi 3 på filmen (eller ja, Tulle va mest intresserad av månadens innebandytidning) men i alla fall, jag o Anna kollade på filmen. Filmen va ju såklart: Highschool Musical 2 ! Ettan e ju bara bättre, om man säger så!
I alla fall, efter filmen kom: Walle, Becca, Johanna o Jesper. . . Sen avslutades kvällen hemma hos Anna med tele-snack, mys och DjungelGeorge!

På lördagen vaknade man ganska sleten, tänkte städa men blev inget av med det. Sen på kvällen satte jag mig på tåget till Lund. Träffade Danny o Jennifer på tåget, och dem skulle också checka bio i Lund!
Hur som, Emmie mötte mig o sedan hoppade jag in i Tk:s bil o så åkte vi till "Sandras" (jag råder er att INTE gå dit!) Men såserna var sjukt goda i alla fall! (en positiv sak). Resten av kvällen fortsatte inne på bian. Där träffade jag Danny o Jennifer igen. Dem skulle se samma film, samma tid i samma sal, samma dag ! haha, ändå lite sjukt. Men kul . :)  Filmen va ju bara sjutk jävla rolig! Jag skrattade så mkt att jag knappt kunde andas, sjukt jävla roligt! Haha. . . Efter bian kördes jag till SevenEleven, där jag hade tänkt sitta och vänta på tåget. Jag tänkte, Lund, där e alltid mktfolk ute på kvällen/natten så de e lugnt. Och där satt jag (totally lonely) och helt plötsligt känner jag en arm runt mig! Glad som fan blev jag i tanken att det var någon jag kände! :P Men när jag vänder mig om står där någon helt främmande människa!! :S Han började, tafsa, tigga pengar och slicka på rutan utanför! Riktigt jävla äckligt!! Efter 20 minuters terrning av denna främmande kille "halvjoggade" jag till tåget. . .Rädd som fan! Sen satte jag mig ner, väl inne i tåget, och det har aldrig känts så kul/bra att åka tåg förr!

Söndagen - började med att jag gick upp, käkade frukost, chillade i typ 1 1/2 timme, tog på mig uppvärmningströjan, shorts, tjocka matchstrumpor o jogging! Packade väskan, tog klubban och cyklade till Anna, och sedan vidare till "Plantan". Där väntade laget men dem kunde inte vänta med att börja äta så dem va i full gång när vi kom in! En mycket trevlig och mysig stund med laget får jag säga! :) När alla var klara gick vi in i idrottshallen o kollade a-laget, dem vann! Grattis, till vinsten!
Sedan var det ju då dags för oss att spela vår andra seriematch mot Hjärnarp!
Allt kändes bra men alla var nervösa som fan! Matchen började inte så jättebra, vi kunde gjort bättre ifrån oss och det visade vi i andra (perioden)! Men dem hade tur och en duktig spelare som i princip styrde varje anfall! Vissa i vårt lag var "slöa" utan att egentligen erkänna det, men hela idrottshallen visste/vet ! Sedan blev det box-play och det gick faktiskt jättebra, fick ett anfall, men vi klabbade med bollen så det blev inget bra av det hela, men vi försvarade bra i alla fall!  
Vi kämpade, men det räckte inte till :/ Matchen slutade 4-6 ! Så på torsdag ska söndagens match vara glömd och förträngd och vi ska se frammåt och tänka positivt inför matchen som väntar då!

over and out >

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0