Jag är snäll.

- vare sig du tycker det eller inte!

Idag har jag bara tagit det lugnt, slängt in en klädhög i tvättmaskinen som jag väntar på och så har jag bakat bullar, eller degen jäser just nu, sjukt fet har den blivit ser riktigt bra ut! Sitter just nu här och pluggar körteori, svinroligt! Verkligen...Nej men det är faktsikt inte alls så tråkigt som man kan tro. Dessutom blir det mycket mindre man ska kunna för det finns sjukt många dösidor där det bara står såna självklarheter, därför känns det mindre och det gör det hela roligare!

Fick nyss ett stressigt samtal från min lilla storasyster, hon hade glömt någon nyckel till jobb som hon va tvungen att ha för att kunna låsa...Och eftersom våra kära föräldrar inte är hemma, får jag (snäll som jag är) släpa mig ut till gjörloffsgatan för att sedan ta bussen till center de la súd (saknar franskan & italienskan) och lämna den jävla nyckeln! Hon står i skuld till mig efter det ska jag lova!! Det enda positiva med det är att jag kan byta mitt armband samtidigt, fick det av lilla storasyster faktiskt men det var för stort, mina handleder är ju inte alltför feta.

Igår var jag och anna i stan och fixade lite stuff, därefter fick vi ett ryck mitt i solskenet och trampade ut på våra sketna cyklar till beachen, och där låg vi bara och slappade och snackade, sjutk skönt, mer sånt tack.
På kvällen tog jag de lugnt kan man väl säga...går inte in mer på det.


Se, men inte röra.... (haha)

Nu ska jag ladda mp3n med lite nya gamla låtar så att jag i alla fall kan njuta av min "lilla" bussresa senare...

Have a nice day. 


Städa o fixa.

IDAG E DE INGEN VANLIG DAG FÖR DE E REBECCAS 19ÅRS DAG!
GRATTIS SNÄCKAN.  :)



Rebecca i sitt rätta jag en mysig kväll på campingen :)

Har nyss suttit i telefonen
till va de nu heter. Men jag kom inte fram, sen ser jag på lappen att telefonen bara har öppet mellan 08.00 och 11.00 typiskt! Och jag va faktiskt uppe tidigt idag! (09.00). Jajja, nu kan jag förbereda mitt falska tal en dag till, så lite positivt va de ändå.
Just nu, har jag bara kollat igenom lite kataloger för det är ju så att jag måste (måste och måste, mer att jag vill) ha ett nytt påslakanset och jag hittade inget jag föll för igår i stan så jag får leta vidare. Har faktiskt hittat ett par billiga jävlar som jag ska kolla igenom (med mamma när hon kommer hem).

Hur som helst, sitter och väntar på en liten (ganska stor) sak just nu och medan jag väntar så hinner jag faktiskt städa hela rummet -> Kliniskt rent! ska de bli! (Haha på tal om kliniskt rent - Anna kommer du ihåg??) :)
I alla fall
, efter att jag städat ska jag tjata trettio gånger på min stora syster om hon vill hänga med mig ner i stan och hjälpa mig att hitta en ny kalender. Ja som det planeringsfreak jag är e jag just nu i stort stort behov av en ny! Min gamla går ut om 2 veckor och den e megasliten så nu e de dags för en ny!

Sedan ska jag också hinna med lite teori i körboken. Har ju planerat att ta det dära körkortet så jag måste ligga i nu! Sen ska jag gå igenom min körrunda som jag själv ska ha bestämt till imorgon, fast jag kan den redan, men den måste sitta perfa!

För övrigt lyssnar jag på en kanal på radion på tvn som heter ENERGY faktiskt bra musik, fast det är typ en öst-europeisk kanal eller ngt? Hur som, nu ska jag ta tag i städandet till Spice Girls - wannabe som spelas nu! Haha ljuvligt. Den låten e faktiskt bra :)

Adios ;)

Sleepy.

Usch va trött jag har varit idag! Men jag får väl skylla mig själv.
Gårdagen va strålande. Startade med en 5-kronors frukost på nyöppnade Espresso House me annababy.
Därefter trampade jag hemåt och sedan mötte jag upp jesper, oliver och linus och joinade dem till beachen. Där slog vi oss ned vid julia och paulina som hade världens roligaste jobbhistorier! Helt sjukt va kul de va..eller är..haha skrattar nu när jag tänker på de :P "Pantarn". Haha.
Hann med massa sol och bad och glassätande och allt va man gör på stranden. Såå nice.

När jag kom hem vilade jag lite och sedan när mamma kom hem gjorde jag ve mig lite och sedan övningskörde jag till center syd för 3 ärenden. Hittade nya skor (som varit på att-göra-listan länge nog nu), födelsedagskort till danne (svåger) och ny jobbe-väska eller va man ska säga? till pappa

Efter det körde vi hem igen och sedan gjorde jag ve mig inför kvällen. Invigde skorna faktiskt, trodde inte jag skulle göra det men så blev det ändå, sköna som fan, så de va ett bra val. Kvällen startade hemma hos anki på vall-området, sedan ner i stan och träffade lite folk :) och sedan avslutades kvällen på vall-området igen. Helt okej.

Mår inte alls bra idag, inte bara p.g.a. gårdagen, utan jag är faktiskt ganska förkyld. Skulle egentligen dra på kalas idag, men jag mår som sagt inte så bra för det. Synd, jag gillar kalas!

Nu ska jag surfa runder lite efter kläder och påslakanset! Behöver ett nytt - NU! Efter det ska jag lägga fram maten som jag ska äta sen (tacos) och sen ska jag förmodligen gå ner till hemmakväll och hyra en film, hoppas på kill-bill-2 för den fanns inte sist jag va där ? Men jag får se vad det blir helt enkelt.

Ha de lovely.

Lördag.

Har nyss kommit hem från hamnkrogen där jag avnjutit en supergod måltid med min familj och halva släkten. Vi skulle fira morfar som fyller år idag.
Gårdagen startade med jobb, min sista dag! Så jävla skönt, men shit va snabbt det har gått...Hm. Vet inte hur dem andra ska klara sig utan mig men men ;)
På kvällen hamnade jag först hos andy (andrea) och därefter blev det stan och sedan liten efterfest.

Om en timme (exakt) ska jag befinna mig nere vid kasern för att bli utplacerad på en av karnevalens många bajjamajjor! Ja just det ikväll ska jag göra en tjänst och stå toavakt. Kom förbi vettja ;) (Haha).
Efter "jobbet" blir det hem och göra ve sig inför kvällen och sen e jag på det igen...Undrar vart vi hamnar ikväll?
Vi ses på stan!


Perfekt helg...

...stavas: shopping, fest, sol och bad. Se där, klämt in 4 av livets viktigaste (eller kanske roligaste/skönaste) delar på en och samma helg! Inte helt fel om jag får säga det själv.
Fredagen började med jobb och slit men vi blev klara med "dagens" så nu ligger vi inte efter längre. På kvällen mötte jag upp Becca & Johanna och vi tog oss till campingen för några isglassar. Sen satt vi bara och snackade o.s.v med Matilda & Matilda. Därefter följde jag med Rebecca till Walles kusin där vi avslutade kvällen.

Igår vaknade jag av att mamma väckte mig och frågade om jag skulle med till stranden med Lina och hennes barn också, givetvis ville jag det, så jag packade strandväskan och hängde med. Det blev både fika, sol och bad med mina små systerbarn och massa slapp. Efter ett tag joinade jag Anki och Rebecca och sedan väntade jag på Matilda, vi badade lite och sedan skjutsade hon mig hem, tack Nisse! :)

På kvällen
var jag dödstrött och i handduk när anki kom till mig för att börja förfesten. Men jag blev klar och sedan kom rebecca också och vi hade en mysig mini-förfest.
Vid 12 gick vi ner i stan och träffade allt och alla och sedan efterfestade vi hos Marcus (Walles kusin), därefter blev det svart (tolka det inte värsta. jag somnade det var allt)....Vaknade av min mobil 09.17 och visste för ett ögonblick inte var jag var. Alla vaknade och vi försökte återhämta oss. För att få tiden att gå städade vi och sedan gick vi raka vägen ner på don pedro och beställde pizza som vi sedan satte i oss (jävligt snabbt..) Efter återställaren (pizzan) vandrade jag hemåt och därefter drog jag till väla och shoppade lite, eller jag hittade rätt mycket faktiskt... :)

På söndagskvällen slöade jag bara och sedan somnade jag.

Måndagen började med jobb, förvånansvärt lite att göra
och sen har det bara varit jobb hela veckan och träning - som gick bra trots regnet förbättrade mig fan med en minut och 3 sekunder! Haha. Nä jag e faktiskt nöjd..Efter coopers spelade vi brändboll (eller ja vissa av oss försökte i alla fall!)
Idag var jag och mina "kollegor" (haha) på Mc donken på lunchen, gott var det men mådde helt illa sen? Någon kanske la något konstigt i min mat? Hm...
Efter jobb åkte jag och mamsen till Center Syd, hittade lite grejer idag med, jävligt ovanligt för o va mig...och sen hämtade vi sis som va färdigjobbad. 
Skulle egentligen ner till karnevalen, men det blev inte så. Nu ska jag istället titta på tv till jag somnar och sen upp och jobba min sista dag!! FYFAN va skönt! 

Imorgon blir det karneval med partypeople så vi ses väl där.


RSS 2.0