17/9 2008

Onsdag.
Idag har jag:
- varit i skolan
- fått skäll av en tant
- sovit/vilat
- övningskört med mamma - yeah, de gick bra !
- kollat tv
- pluggat
och sist men inte minst, pratat lite tele med Annahjärtat.


Så det har varit en mycket trevlig och lugn onsdag :)
Men,
imorse när jag skulle bege mig till skolan tyckte jag att de va rätt kallt, så jag tänkte hoppa i "vinterskorna" och ta tjocka strumpisar, men sen tänkte jag att neej, det va ändå typ 20 grader när jag kom hem igår, så sådär jättekallt kan det inte vara... under dagen kände jag mig mer förkyld än jag gjorde igår, fan tänkte jag, match imorgon ju...
Senare får jag reda på att det va typ 9 grader på morgonen?!
Den stora frågan: Vad är det för fel på vårt land?

Nu ska jag kolla igenom H&M katalogen som damp ner i brevlådan idag.
Hoppas på några roliga fynd! Nu säger jag God Natt och bjuder på en bild på världens sötaste lilla systerdotter:









  Elsa Viola (v

God Natt
julie


15 september.

Känslan.
Detta begrepp använder jag när något inte stämmer..
Det är något som är fel, på något sätt vet jag exakt vad det är, men samtidigt känner jag mig som ett frågetecken. Känslan finns inom mig just nu och det är ingen bra känsla ( så vet ni det ), den har funnits ett tag nu men tynat bort och åter kommit och sedan tynat bort igen. Men nu är den här för att stanna.
Jag känner det. Det finns en till person där ute som har samma känsla ibland, jag vet det och det vet personen också. Tillsammans kan vi få den att tyna bort igen, men då krävs något som vi inte gärna gör... Därför är känslan jobbig, för att den är så svår och jobbig att få bort, man måste prata om den...
Längst in vet jag att det är en skitsak som gör att känslan kommer, men samtidigt blir den så stark när den kommer för att det är så känslan "är som person"...Den är alltid överdriven, jobbig och kommer alltid vid fel tillfällen: Dagen innan ett viktigt prov eller en viktig match, innan den sjukt efterlängtade festen eller bara såhär en sen söndag när man ska upp tidigt nästa dag.
Jag hatar den, men kan inte övervinna den. Det krävs två.
Jag försöker men ibland håller det inte...Outredda frågor och annat som bara ligger och flyter...Ska det vara såhär eller kan man göra något åt det? Klart man kan, men när? Jag vet att det finns många fler som har känslan och jag har sett hur det slutar på gott och ont...Jag vill inte hamna på den onda sidan och det ska jag inte, vi ska inte det.



julia


2 september.

Nu ska jag alldeles strax gå ner och ta en matbit, så att jag inte får håll på träningen.
- Japp, träning står också på schemat idag..
Börjar faktiskt bli lite orolig att det inte är lika seriöst längre..det som kände så bra, men ska ta upp en och annan fråga som rör sig i mitt huvud på antingen denna eller nästa träning, för jag vill ha svar!

Idag kom vi till skolan och fick helst plötsligt reda på att vi skulle fottas? (Det enskilda ni vet) Ja men visst, upp på pallen och fram med smilet....Detta var faktiskt första gången under alla mina år i skolan som jag inte brydde mig om mitt skolfotto! Haha!

Ikväll när jag kommer hem från träningen ska jag få choklad- eller vaniljkräm av mamma :) Det fick jag alltid när jag va mindre ! Haha. men jag blev bara så sugen på det idag i skolan så jag bad henne att göra det, och det ville hon :)
Haha...

Nej, nu ska jag bege mig neråt...
Have a good day the rest od the day today!
julie

RSS 2.0