26 april .

God dag.
Just nu sitter jag här och tänkte skriva lite om dagen och dagarna som varit. Jag har hunnit med en del, men ändå inte så mkt. Hm..

SM - finalerna (innebandy sklrt) i Globen: Jätteroligt faktiskt. Stockholm är en fin stad och jag har aldrig varit i Globen (jo nu) och dessutom fått beskåda mkt bra innebandy! Tänkte sammanfatta lite..
Det började med en satans lång bilresa, men helt okej. Hade en del stopp för att fylla på magsäcken och sträcka på the legs. Sedan körde vi o körde (eller jag åkte), och till sist kom vi fram till vårt hotell in Sthlm. Hotellet bjöd på buffé av hög rankning med både sallad, mat och ca 7 olika efterrätter och lite lite ögongodis! (sånt som vi gillar).
Dagen efter blev det frulle, lika god som buffén och sedan fixa sig och iväg mot the Globe (nej inte Shakespeares). Vi hade lite tid över så vi tog en liten "kolla i affärer". Vi hamnade på H&M, jag skulle se om dem hade en väska där som jag vill ha och där stod jag och letade. Så helt plötsligt blir jag skrämd (eller va man ska säga) så tänkte jag så "vafan sysslar syrran med?" Haha. Så kollar jag upp o ser Maria, Nina, Tulls och Sara! Haha, om jag blev chockad? JA. Haha. Dem skulle också glo innebandy och glada var dem. Men det var kul att se dem, känns helt länge sedan sist, men snart drar sommarträningen igång så då ses vi agian ;) Haha!
Måste även nämna att jag stötte på Gabbs i rulltrappan, hon skulle upp och jag skulle ner, alltid lika trevligt att möta henne också :)
Eftermiddagen och kvällen bjöd på endast bra saker och det var verkligen en upplevelse (låter värsta, men för att endast sett dem lagen på tv var det så bra). Jag stötte även på Danny, som hade satts i arbete av sin flickvän. Haha. Men det var trevligt att prata med lite skåningar! Kände mig trots allt ganska ensam (men jag hade min familj med, om ni inte visste det) Haha. 
Ja, det var ungefär så det såg ut. Ännu en oförglömlig liten "Sverige-trip" med la familia.

Mer som hänt är väl att anna-hjärtat har åkt till France för att njuta av livet lite och hälsa på Sofie :)
Saknar henne lite, men vi ses ju imorron! För då kommer hon hem! :) Sen ska vi ta en dag med bara mys o slapp o god mat á la AnnaJulia. Hur fint som helst <3 :)

Skolan
  ser väl ut som vanligt, bara det att vi har sjukt mkt att göra till mån o tis, men jag är inte den som ger upp så det blir massa plugg! Men tur man inte är ensam om pluggandet, jag har ju Ems som avnjuter detta fenomen med mig, och det har även blivit en del mys o powerwalk, men det är bara skönt! :) Next up: Kolla på Dagboken.

Idag ska jag bara ta hand om mig själv och ja typ njuta av livet eller något. Om en stund blir det fika med mams o paps i trädgården, sedan grillning ikväll, hur fint som helst!

Vädret - Sommaren 08 kommer att bli precis så som vi drömmer om att ha det!
Vädret är i toppklass just nu, och solen verkar älska vårt lilla samhälle just den här månaden, vi hoppas såklart att solen ska fortsätta att göra det, så vi kan få det enda vi vill ha! EN SOLIG, VARM SOMMAR!!

"Sommar utan sol, är som oboy utan choklad"
- quotation by me.



over and out >
julia

14 april .

Hallå! Alla där ute i vårregnet läs noga nu! Sommaren kommer! Och då menar jag sommarvädret! Vi får en underbar sommar och stranden är given! Vi kan lägga undan paraplyerna för i sommar blir det stekhett! Håll ut!

Källa: http://www.aftonbladet.se/vader/article2245090.ab?teaser=true

(Hoppas det stämmer, skyll inte på mig annars, men vi kan hoppas ännu mer nu, visst?) :)


So long
julia


7 april .

Vädret är ju bara så jävla gött just nu! Solen skiner och det är liksom varmt! Sjukt härligt, detta har vi väntat på, right?
Hur som, varit en chill helg, inte några läxor till denna veckan, så man har typ bara degat o städat...

I fredes, först va jag lite i skolan, lämna in texten och tog hem lite annat grejs som inte ska ligga i skåpet. Därefter drog jag o sis ut på en "road-trip" denna gången tog vi oss mot Bjärred, men insåg att vi inte hade tid (eftersom alma skulle hämta sin klasskompis, Arvid, efter skolan), så det blev Lödde och Center Syd istället. Meningen var att vi skulle fika och så, men vi visste inte vad vi var sugna på så vi gick in på ICA Maxi o köpte några bullar och lite youghurt :) Sedan drog vi mot Landskrona again.
- Hämtade Arvid, sedan släppte alma av mig i stan, för jag skulle fixa lite saker.
När jag väl går hem möter jag en liten förvirrad tant. Hon stannar mitt framför mig och frågar vilken dag det är.
"Fredag" :D Säger jag och vi pratar lite...Helt plötsligt kommer Jonas Borgelin i 190km/h på sin cykel och stannar vid oss...Jag ska precis säga "hej",...då böjer han sig och kramar tanten!! :S
"Hej farmor" ! Haha,...jag trodde först att han skämta, men inte det nej :P
Jag vandrade vidare hemmåt med ett leende på läpparna och givetvis solen i ögonen!

När jag kom hem ringde Emmie och frågade fall jag ville hjälpa henne o Eva o Tina att flytta och det tänkte jag, kan jag lika bra göra...Efter flytten bjöds det på pizza, vilket jag inte heller tackade nej till och sedan drog vi hem till mig.
Efter ett tag kom Beccis och det blev en liten "hemmakväll" men tv och snack o skratt! :)

I Lördes
tog jag de bara lugnt m anna o beccs, sen slappa jag ännu mer hemma.

I går va jag först på SIBA med pappa, skulle fixa min mp3 men de blev klabb så de blev inget. Ska ta o fixa det nu senare i veckan förhoppningsvis!
Sen kom vi hem, vinkade av mamma och sen lärde pappa mig att ladda ner filmer o sånt, sjukt nice, de e kul också! Haha, ska göra det även idag efter skolan!

"Jag är så glad att jag inte är en del av det!"


Have a great day! :)
over and out >
julia


1 april.

Skojjarnas dag, idag då ja! Någon därute i vårvärmen som åkt på något? Hoppas det, det är kul! Haha! Dock inte lika roligt när man själv råkar ut för det...

Dagen
startade med att jag steg upp, skickade mitt arbete till Wiven och kom på att i och med att jag var klar, började jag inte förrän 3 timmar senare. Nice! Jag tog det lugnt i soffan med lite te och tv-tittande och tiden gick, plötsligt - dax att göra vid sig...Jag stod och tog på mig när min kära syster kommer in, vi pratar lite så, samtidigt som jag tar på mig och då skriker hon: Aaaaah! Vad var det!? Jag blev sketarädd och flög upp i sängen! Hon tittar mot ena hörnet på mitt rum och säger att hon såg något som såg ut som en mus bakom tvn. Jag var helstirrig och stressad som fan, så jag visste inte vad jag skulle göra..Till slut kan hon inte hålla sig längre och brister ut i skratt, jag fattar ingenting.....Sen säger hon "april?!"...... slog det mig! Visst tusan, det är första april i dag och hon åkte på en mopp!

Sedan öppnade jag ytterdörren och möttes av en klarblå himmel, och då menar jag verkligen klarblå! Riktigt härligt! Kom till skolan, möttes av Andrea och sedan snacka o skratta jag med Becca, Johanna, Amanda o Louise, sen berättade Louise om ett aprilskämt hon dratt för Agnes, givetvis hade Agnes gått på det, haha! Kan se det framför mig :D Haha! Sen dök Emmie upp så gjorde vi psykologin och snacka skit, sen gick vi in till Brittan o redovisa svaren, fick en del skratt där med! Och sedan va skoldagen slut, men absolut trevligt, förutom att jag hade en väldigt dålig hårdag...

Gick en runda när jag kom hem och sedan var jag med pappa på Härliga Hem, Bauhaus, IKEA och lite sånt. Nu tar jag det bara lugnt, ska ta en kopp av något varmt och sedan slumra in, lite sudokulösning blir det också, tidsfördrivande, rolig hjärngympa, hur bra som helst! :)


Glad Vår,
julia


RSS 2.0