25 februari.

Skolstart again, helt okej, känner mig ganska pigg och vädret kan man inte klaga på! :) Sitter just nu på median och inväntar lunchrasten, inte för att det är jobbigt här, men kul o träffa alla andra o fråga om lovet osv.

Annars idag hade jag tänkt att ta det hyfsat lugnt. Möjligtsvis göra färdigt några skolgrejjer, annars blir de bara tvn. Ja, jag gillar det!

Felstavning: I morse skicka jag sms och skulle skriva "lyx-människa"; en morrontrött, yrvaken Julia gjorde att resultatet blev "lycks människa". Haha snacka om att vara yr. men inte så farligt ändå..det var ju inte som att jag lämnade in det i en skoluppgift! Haha!
Jag ber inte om ursäkt, men vill bara påpeka att stavfel kan förekomma här också, men ni förstår säkert vad jag menar så jag bryr mig inte, big deal liksom? Nej.. :)

Du finns i mina tankar och så länge du har det bra där, känns det okej för mig  (v

over and out
julia

24 februari - End of lov och födelsedag.

Ja, tragiskt nog så är lovet slut nu. Men har ändå haft dödsroligt och  tatt det lugnt, precis som man ska på lov, så jag är ändå nöjd :)
Så vad har skett under lovet?
Jo, kortfattat har det sett ut såhär: Gått hem till Anna - ätit - kollat film - sovit - vaknat - gått hem - gått till Anna - ätit - kollat tv - sovit. o.s.v. Jag vet att det låter skittråkigt, men fatta så kul vi har haft! Haha! :D Bara massa trevligt .
 
Just nu sitter jag här och funderar över om man ska ta tag i sina "läxor", måste ju hänga med nu när skolan börjar igen, och det är ett löfte! Jag SKA infinna mig på varenda lektion i tid, terminen ut! och så enkelt är det med det!
No more ditchin
!
-har en känsla av att det blir bättre såhär, och jag brukar ha rätt! :)

S
ka "hoppa in i duschen" nu, som man säger, och ja, ta en dusch! Efter det ska jag ta på mig en ansiktsmask och hårinpackning och fixa naglarna o smörja in kroppen i persiko-body-butter,. 
-känner jag mig inte fräsch efteråt så skjut mig! :)


"Thats all"

over and out>
julia

22/23 februari .

Just nu känner jag för att blogga, blogga, blogga! Men jag orkar inte, dessutom vill jag sova, så det får bli bloggning tomorrow :)

Natti natti :)

15 februari .

Nyduscad o fräsch sitter jag här o lyssna på Waltz for Debbie , svinbra :) Känner mig som bäst när jag lyssnar på dessa låtar, vet inte varför men man får en så fin känsla äsch kan inte förklara ändå.. Haha!
Kom o tänka på en sak också, lagfest! Tkr de e dags nu igen! Får pratas mer om det.. :)

Annars, lite klydd här o lite klabb där..ibland vill man bara lägga sig på en äng, långt bort ifrån allt med solen i huvet o bara ligga. . .
"No one wants forever anymore..."

Imorron
e de bra för imorron får man LOV :) Ska bara mysa o mysa o gosa. Ha en "Julia-dag" och plannera lovet in i minsta detalj! VIktigt, viktigt! Haha. 

Nu blir de bedden o gosa ner sig .

Over and out>
julia


12 februari .

redan 12:e ? :S Haha, ja där ser man....
I alla fall idag va de skolan, lide segt men inte så farligt...sen va de hem, sova, sova, tv, träna, hem, äta, öva på prov...Sen kommer de bästa! Julia kollar schemat, ser att eng är andra lektionen o inte första! Vilket betyder att den börjar 10.25, vilket betyder att jag slipper la testa imorron! :D Eftersom, badabam, det är årsmöte för skolans elevråd och ALLA SKALL NÄRVARA! Lovely, just lovely!
jag stängde boken, ringde emmie o berätta den glada nyheten (eftersom hon också är elevrådsnisse) och sen slängde jag min latte o gick o borsta tänderna! :D
Nu ska jag sova (läsa lite först, de blir man trött av), så jag är pigg till imorgon....måste ju dock göra provet på tors, så behöver va pigg imorron så jag kan öva, men de e ändå nice! :)

"Här finns ingenting o klaga på"

Livet leker, så jag leker med livet!
Och jag bryr mig inte. Okänsligt? Nej, ingen klagar ju...
Haha (antagligen ingen som fattar, men då fick ni er en funderare iaf :D)

"She looks like Marilyn, walks like Susan, she talks like Monica and Marian"

over and out>
julia

11/2 måndag.

Usch va jag inte tkr om måndagar! Helgen slut, lång skoldag och inga goda mackor hemma. Hm., de e väl så de e I guess...Jag har ju iaf ngt som inte sviker en måndagseftermiddag> tvn! :) Bara gosa ner sig i soffan o kolla på tv och bara vara helt jävla lat. Det gillar jag såna här dagar! För övrigt har jag bölat 3ggr till 3 olika program idag på tv (The war at home, Kyle XY och Grey's) :S Va e de med mig? Jag brukar inte göra det, eller har jag inte tänkt på det bara? Haha, konsigt...de brukar ju vara jag som klagar på att andra bölar när dem kollar på sad things on tv men men....

Nu, ska jag faktiskt plugga lite, har bestämt mig för att ligga i sängen senast 23.00! I hope I'll make it! Haha, jodå de gör jag, måste börja ta tag i det hela nu....

Haha.

Just nu är jag trött på: Internet, städning och prydnadssaker! usch....
Motivering: Internet = det är alltid "tillfälliga störningar". Städning = behöver jag ens skriva varför? Prydnadssaker = Jag har för många och vet inte hur jag ska placera dem i rummet....det ser bara ut som om jag absolut inte har ngn smak och har slängt in allt möjligt i rummet...men så är inte fallet....det är nämligen så att jag e förälskad i alla saker o kan inte slänga bort något....Hm, får nog göra så att jag "pyntar om" varannan vecka eller ngt...

"Ett påbörjat arbete, är till hälften avslutat"
(Jag behöver motivation)

Over and out>
julia

6 februari.

Sitter i skolan (som vanligt), inte speciellt roligt men does it look like I have a choice? Nej... därför får man göra det bästa utav situationen.. :)

Idag ska jag bara ta det allmänt lugnt (som jag brukar uttrycka mig) och detta menas med att jag absolut inte ska göra någonting! Det låter tråkigt men ändå såå skönt :) Jag menar, alla vet vad man menar: 
 "inte gör någonting" = Ligger i sängen eller i soffan och har gosat ner sig och tittar på film o äter gott! Härligt, right? 

det som är drygast med hela dagen är att jag ska ta bussen hem o de tar sån tid o jag har inte med mitt head-set till luren så jag får sitta där i min tysta ensamhet....fast jag kanske drar till med lite nynnande, brukar bli så! :)
 Dessutom brukar de finnas ganska roliga folk på bussen....eller dem är inte roliga men när jag är själv har jag torr humor och då blir det mesta (som i vanliga fall inte alls skulle vara roligt) roligt och det resulterar i en ensam julia som sitter o skrattar för sig själv...Ni kanske tycker det låter konstigt, men det är rätt så roligt! Haha

Have a nice day, 'cause I will :)
Over and out>

julia

5 februari.

Sitter just nu dans la scoula och har media. Ganska tradigt faktiskt, med tanke på att vi inte gör ngt...men jag antar att de e rätt skönt ändå en sådan här tisdagsmorgon. :)

Jag har inte nämnt det, men i helgen så spelade vi faktiskt 3-3 mot Stanstad! :) en riktigt bra match av oss och det är såhär vi alltid ska spela, men vi har ju som känt en tendens till att falla ner i motståndarnas spel och då blir det såna tråkiga 2-2 o 2-3 vilket vi inte gillar! Särskilt inte med tanke på att vi match efter match mot "svåra" motståndare spelar så satans bra!

Vad händer idag?
Träning o lite plugg kanske, ska även försöka hinna med att se en film av den enkla anledningen att jag känner för det. :) Härligt.

För övrigt, mamma befinner sig just nu i Tjeckien för att jobba där i 2 veckor (åkte igår). Jag känner på mig att jag kommer att få ta ansvar för både katter, blomvattning och även en del städning, men det återstår att se.
Just nu känner jag mig väldigt shoppingsugen, men pengarna på kontot känner sig inte lika sugna, så får väl vänta lite....Kanske blir ngn liten sak nu i veckan i alla fall :)

Plugget kallar.
over and out>

julia

RSS 2.0