29 november.

Då va man 18 och får göra typ vad man vill :)

Ja, som ni förstår har min 18års dag passerat och jag har nu varit 18 i 2 dagar, känns rätt bra ändå. Idag startades dagen med en vinst borta mot Åstorp/Kvidinge :D Gott mos tjejer!!! Tyvärr hade vi ett av Sveriges sämsta domarpar, därför blev de ett "hackigt" spel, men vi vann ändå så vafan ;)

Ikväll
har jag och anna lovat dem andra 18-åringarna att vi ska joina dem en kv'äll på stan. Så ja, det ska vi göra. Men först ska vi förbereda oss hemma hos B. Alltid trevligt.

Imorgon ska jag ha kalas och då slänger jag in en bild på mina presents. Så ni kan njuta lika mycket som jag :D
Anledningen till att jag inte blogga på min dag var för det första för att jag inte hade tid, och för det andra för att jag va helt slut när jag kom hem från vår match den dagen, som blev allt annat än plannerad, men fan vi spela jävligt bra ändå!
Stolt över mina girls!





YESYESYES - JOHAN PALM ÅKTE UT UR IDOL!! ÄNTLIGEN KAN MAN NJUTA AV PERSONER SOM KAN !! OCH JAG VILL BARA PÅPEKA ATT JOHAN ÄR EN KLASS FÖR SIG OCH AHN ÄR SPECIELL O ALTL DET DÄR, OCH IBLAND IBLAND FÅR HAN FAKTISTK TILL DET MED RÖSTEN, MEN HAN ÄR INGEN IDOL!
TACK SVERIGE!

Vi ses kanske ikväll :)
julia

25 november.

Fy satan va tiden har gått fort?! Nu är det bara 2 dagar kvar tills jag är 18 och får göra typ vad jag vill :)

Idag
var jag slö som en nybakt pannkaka! Fyfan, ville bara hem från skolan...(men det vill jag alltid).
Hur som helst tog jag mig igenom skoldagen och vi kollade på celler på Nkn. Såg sjukt mysko ut men de va ändå coolt ! Sen kom jag hem, åt och slöade och sedan va de träning - segt men behövligt!
Efter träningen väntade PB och jävlar vad bra det var (idag också!!) Love it!

Helgen va rätt nice. Började med en mysfredag med la familia och choklad. Sedan megadeck vid 23.00!
Lördagen
startades med att jag begav mig mot Matilda med massa mat tillsammans med anna där väntade Johanna också. Sedan gjorde vi salladen och gick till plantan för att avnjuta den med resten av vårt lag. Det blev gott och mätta och belåtna drog vi in i idrottshallen (vårt/mitt andra hem) för att titta på våra "herrar".
Vi spelade efter dem - tråkig förlust....Men det glömde vi när kvällen kom!
Blev en minst sagt lyckad lagfest-tex-mex-kväll med våra 2 lag. Ja jag hade skitkul helt enkelt, orkar inte gå in på allt men om ni undrar något speciellt så fråga bara !
Söndagen bestod av slapp och tv. Checkade Da-Vinci-koden bra film men fan lite rälig emellanåt - sånt man får ta!


En av världens coolaste divor.
Celine Dion
- kan lyssna ihjäl mig..Åh!!

Nu ska jag sova!
God Natt.
julia


20 november.

Idag är det exakt en vecka kvar tills jag är 18 och får göra typ vad jag vill :)
- nu e de inte långt kvar.!

Idag va de skolan som gällde och ett projektarbete, en filmcreation, massa intervjuer, 2 brandalarm och äcklig mat.
Efter en tråkig dag satt jag på bussen...När jag sedan skulle av kom världens hagel! Usch! Hatar dåligt väder och har därför varit på dåligt humör idag.

Väntar också på att anna ska ringa...dem 5 minuterna har blivit 45?
Hon kanske glömde?
Ajja, ska ta tag i mitt reportage som ska va klart imorgon eller nästa vecka.

Ikväll är det träning och det ska bli kul!




Jag vet att jag är cool!
Haha.


Ha en trevlig kväll people.
julia

19 november.

Idag är det exakt 8 dagar kvar tills jag är 18 och får göra typ vad jag vill :)

Nu
är jag hemma efter en kort dag i skolan. Vi hade tydligen ingen religion så svenskan började tidigare och sen va det bara att dra hem.

Ska alldeles strax ta något att äta för jag är ju faktiskt hungrig nu! Och därefter ska jag mysa ner mig i min lilla säng :)
- antagligen slänga i en film eller två.

Ikväll blir det nog lite solning i "en annan del av Landskrona" med MildaMatilda, därefter har jag lovat mamsen att hänga med en sväng till IKEA för att inhandla några julklappar till äldre syskons barn och det är alltid roligt. Lär "hoppa ner" ett och annat värmeljus till mig själv också. Mysigt.
Ska även
övningsköra hem hade jag tänkt. Känns lite nervöst för jag har inte kört så mycket, men det fixar jag! Visst?

Här kommer 2 bilder.
Den första är på min andra halva (förutom anna då) och den andra är på min nya halsduk - min design mammas verk, nice.


Nä nu kurrar magen alldeles för mycket - MAT!
PussKram
julia

18 november.

Idag är det exakt 9 dagar kvar tills jag är 18 och får göra typ vad jag vill :)

Idag
var jag hemma från skolan, giltigt! Skönt, men asfult väder så jag blev helt så typ irriterad som jag brukar bli när det är fult väder...Men vad ska man göra? Satte igång med lite skolsaker, ovanligt? Och sedan skulle jag duscha. Nä  då har vi inget varmvatten...och jag som frös så mkt...!
Irriterad och frösen gick jag ner i köket och kokade upp vatten i kokaren som jag sedan fyllde i vasken, försökte desperat att få ner hela håret där men det gick inte...så med det lilla vatten jag hade i håret dränkte jag det i schampoo, och det kändes bra, men när jag sedan skulle få ut schampoot fick jag inse fakta - jag msåte göra det i den iskalla duschen. Och gissa vad? Jo när jag stod där i det iskalla trots att den stod på 40grader så kom värmen från ingenstans! :) Jag blev överlycklig och kastade mig in i den varma duschen - skönt!

Nu ikväll var det fortsättning på domarutbildningen - var segare denna gången men nu är det klar iaf! :)
När jag kom hem gjrode jag mig lite mat (viktigt) och sedan chillade jag framför tvn. Och nu ska jag läsa lite och sedan sooova :) 

Föresten, stackare som missade PB igår, så jävla bra! Håller på o dö när jag kollar på de för de e så spännande! Usch får vänta 6 dagar innan nästa avsnitt!


Lite paradis hade inte suttit fel nu...
Men det är bara nu sen är det julmys och nyår och inte att förglömma - Gothia!

Sov Gott.
julia

17 november.

Idag är det exakt 10 dagar kvar tills jag är 18 och får göra typ vd jag vill :)
- Visst går det snabbt?

Idag vaknade jag så precis lagom pigg, trots dålig sömn! Och jag var glad ända fram tills jag öppnade ytterdörren. Det regnade...Som tur är var det bara minilite och jag hittade ett litet grönt paraply i hallen, så jag slapp alla tankar om "komma till nästa lektion för jag måste ta bussen" och sedan satte det av mot skolan.
Började med ett eleverådsmöte med rektorn, ganska drygt o.s.v. men det tog bara en timme! (Skulle egentligen varat 2) :D
Sedan
var det matan, som svek...och därefter plugg, plugg o plugg inför konfliktredovisningen (skriftlig) som jag faktiskt klarade galant! (Kändes så iaf...)

Igår var det kalasmys hos Anna :)
Hur trevligt som helst och god mat och fint sällskap. Jag klagar absolut inte!
Givetvis glömde jag min kamera, men ja sånt e livet. Jag minns kvällen iaf och det gör anna med :)

Nu
väntar jag på mamsen sen ska vi ut o övningsköra lite och sedan är det träning ikväll!
Hoppas jag orkar...

Idag slänger jag in en bild på en av de skönaste filmerna jag vet som jag även tittade på precis:


Detroit Rock City
- har du inte sett den, se den. Den ger dig ett gott skratt och minst 3 såna "rysningar" när man bara tänker så: Awh! Haha. - i like!

Ciao bellos.
julie

15 november.

Idag är det exakt 12 dagar kvar tills jag är 18 och får göra typ vad jag vill :)

Den 27:e närmar sig med stormsteg...!
Idag
spelade vi och vann vår seriematch mot FC Helsingborg! Mycket bra jobbat tjejer! Vi tappar in på den högre delen av tabellen! :D
Förutom matchen idag, har jag hunnit med lite mera städande på mitt rum och nu ska det bara dammsugas (det gör mamma imorgon...) slänger in en bild sen så alla kan se vad mysigt och rent och fint det blev eller är! :)
Jag har även
bokat tid med instruktör på Nautilus, så jag äntligen kan börja på gymmet. Har sagt att jag ska börja där nu i 3 månader så nu var det på tiden! Känns hur bra som helst!

Nu ikväll har jag suttit hemma med la familia och spelat spel med min syster och hennes vän, alltid trevligt, men jag kände mig lite torr,...tur att det kommer många vilda, roliga och sjuka kvällar nu dessa helgerna, kommer garanterat att vara superladdad inför Nyår, men shit...det tar vi då!

Imorgon är det Annas 18års dag och även hennes kalas :) Äta gott och fira henne tackar jag inte nej till! Tror faktiskt att jag tar med mig kameran dit! Det låter som en bra idé!


Om en timme och tio minuter är Halvan 18 jävla år :)


Glöm inte o gratta henne! > http://metrobloggen.se/Annawiikstrom
julia

14 november.

Idag är det exakt 13 dagar kvar tills jag är 18 och får göra typ vad jag vill :)

Idag
har jag varit hemma hela dagen och bara myst med mig själv. Ja, jag har skitit i/ skolkat/ tagit ledigt (kalla det vad ni vill) från skolan och jag känner mig inte som en sämre människa, och det borde jag inte heller. 

Vid halv 5 hämtade mamma mig och så bar det av mot Centan :) Hittade en massa saker som jag ville ha, men det som fick följa med hem var: ett par mörkgrå benvärmare, ett par svarta mys/sov - shorts och en svart cool klänning med någon typ medeltidsdetalj? Haha, den kosta 150 spänn så jag brydde mig inte så mycket om den där detaljen och den kommer klart funka på någon vild partykväll i vinter!
Jag köpte även halvans födelsedagspresenter! Tror hon kommer att bli riktigt nöjd faktiskt, hoppas det annars får hon väl byta dem. :)

Ikväll ska jag bara ta det lugnt, tänkte se den där filmen nu om 5 min "V for Vendetta" bra, eller dålig? Det får jag avslöja imorgon när jag vet! I pauserna har jag ett annat mission - städa rummet!
Usch...ja det behövs verkligen, fullt med kläder i en hög på golvet blandat med handdukar och väskor och lite annat smått och gott...
Hoppas ni får en roligare kväll än mig!


Mission impossible?
- Nej det har varit värre...


So long, people!
julie

13 november.

Idag är det exakt 14 dagar kvar tills jag är 18 och får göra typ vad jag vill :)

(Glöm inte annas dag på söndag! 3 dagar kvar för henne! (v

Sitter här
och ska alldeles strax gå ner och ta mig en bit mat, idag blir det mackaroner och köttfärssås igen :) Smaskens!
Ska
även slänga i en film och njuta lite nu såhär innan träningen, dock måste jag plugga :/  Eller iaf kolla igenom samhällen lite... Orkar inte!

Föresten
fick gå hem från stan innan :O
Tydligen
var det sista hållplatsen, bara jaha? Där stod man som ett fjån och det var bara att börja trampa. Så jävla lamt...
Usch nej, nu är jag hungrig!



marilyn manson - tainted love.
- ibland behöver man det också ;)

Ha en bra dag.
julia

12 november.

Idag är det exakt 15 dagar kvar tills jag är 18 och får göra typ vad jag vill :)

Har nästan precis kommit hem
har nämligen vatt på mamsens jobb och tjänat ihop lite extra. De slantarna kommer dock försvinna i helgen, men vad gör det?
Ska alldeles strax ta tag i pluggandet och efter det tar jag en paus för lite mat! Och sedan fortsätter jag igen. Lär bli "avbruten" av tvn, men vet inte riktigt vad där är idag...? Får kolla det sen :)
Eller
så får jag slänga i Snapphanar idag igen och kanske se klart den den här gången.
Jajja, det återstår att se...




Plugg och hej!
julia

11 november.

Idag är det exakt 16 dagar kvar tills jag är 18 och får göra typ vad jag vill :)

Idag
har jag varit jättetrött och skolan har absolut inte varit rolig att vara i då! När jag kom hem blev det soffan och där blev jag, tittade på Snapphanar (en annan riktigt bra film) men somnade ganska snabbt. Sedan var jag duktig och gjorde smaskig mat till mig själv; Mackaroner och köttfärsås, riktigt gott!

Efter det bar det av till Plantan för en domarkurs, därmed missade jag träningen, får höra på tors om det var något spec jag missade eller om det var en värdelös träning?
Domarkursen va faktiskt rolig, kan bero mycket på han som höll i den, men även på att jag var trött och var på bra humör eller så när man är övertrött då blir det rätt utflippat! Men det var bara kul. :)

Nu ska jag läsa Geografi - läxan och sedan sova som fan!






God Natt.
Sov Gott.

julia

10 november.

Idag är det exakt 17 dagar kvar tills jag är 18 och får göra typ vad jag vill :)

Dagen idag
har varit riktigt skön och annorlunda. Först gick jag upp rätt tidigt, åt frukost, duschade och sedan slängde jag i en av världens bästa filmer - Chocolat.
Efter filmen gjorde jag mig ready for school. Hade en lektion och den började 12.20, sjukt nice, bara det att när vi kommer dit säger vår lärare att det typ va en "frivillig" lektion...Då blir man inte glad...men vafan jag va ju redan där så kunde lika bra vara en sån där frivillig!

Därefter tog jag bussen till stationen för att sedan åka vidare till Lund där jag skulle möta upp pappa. Men när jag är 5 min från Lund ringer pappsen och säger att han fortfarande är kvar på jobb så han kommer så fort han kan. Jaha tänkte jag (blev sur som fan) och vandrade in på 7-11 där jag försåg mig med en kanelsnäcka.
(Där hände något sjukt..för mig, inte för andra. Därför lämnar vi det...)

Till slut kom pappa och så bar det av mot NovaLund. Först hjälpte jag pappa med det han skulle ha, vilket jag är riktigt bra på, och han blev själv supernöjd, och sedan gick jag mitt lilla varv. Hittade det jag skulle, inget speciellt, men behövligt: en mysig tröja, ett diadem och en liten svart väska. 

När vi kom hem packade jag träningsväskan och åkte och tränade. Det var en tråkig träning idag, men träning är ändå träning. Efter träningen var det Prison Break för hela slanten och fan va jag längtar till nästa måndag nu! 


Snyggingar,
Underbar film,
tröjan jag köpte.


Nu ska jag sova.
God Natt.
julia

9 november.

Idag är det exakt 18 dagar kvar tills jag är 18 och får göra typ vad jag vill :)

Igår
blev det faktiskt ingen hemmasittarkväll. Jag ångrade mig och vid halv 9 mötte jag upp Rebecca och så hade vi följe hem till Elin. Där blev det en massa skitsnack och skratt och vi hade kul. Vid 10 - halv 11 drog vi ner till stan, för att möta upp Jesper, Oliver och dem andra. Ganska kul va det och ja det blev en lyckad kväll.

Idag har jag inte alls gjort så mkt, pluggat lite och tatt det lugnt. Ska snart ut och övningsköra lite med mamma, ett tag sen nu, så det måste jag faktiskt. När jag kommer hem blir det plugg och tvn - ensam mamma söker. (Jag som hatade det innan, sjukt...



Idag åt vi thai-gryta med ris och sötsursås, också en av mina favvisar. :)

Efter maten
firade vi pappa lite på farsdag. Han fick massa trisslotter o sånt ni vet. Men han vann bara 20 spänn ! Haha. Han vann i alla fall?

Nu ska jag återgå till plugget
Ha en nice kväll.

julia

8 november.

Idag är det exakt 19 dagar kvar tills jag är 18 och får göra typ vad jag vill :)

Dagen startade med match.
Och den vann vi ganska fint med 6-2. Bra gjort tjejer! Vi spelade faktiskt bra, däremot hade vi mycket otur framför mål. Bollarna ville helt enkelt inte in när dem skulle...dem hade en målvakt man sent glömmer. En av de bästa i serien, lätt...
 
Nu lyssnar jag igenom "idolernas" rock-låtar från igår. Shit va bra dem var! Jag brukar inte följa idol eller så, för jag tycker det har spårat ut som fan...detta året är inte heller något undantag, men detta året är det speciella, nya människor som är med, och det är ny jury, så lite bättre har det faktiskt blivit! 
Jag väntar på att maten ska bli klar också, dödshungrig! Idag blir det spaghetti o köttfärsås, på beställning av mig själv! Hur gott som helst efter en match.

Ikväll får jag se vad som händer, kanske hänger med Becca, Elin o dem andra ut, eller så stannar jag bara hemma och myser med choklad och film, hm. Får se hur det blir.



Liten bild på mig och anna.
Fyfan va vi ska ha kul på Gothia! Längtar som fan!


Nu kallar mamsen - maten är klar!
Have fun tonight!
julia

7 november.

Idag är det exakt 20 dagar kvar tills jag är 18 och får göra typ vad jag vill :)

Dagen
idag har varit sjukt slö. Vaknade 05.59 av mig själv, och där låg jag. Tänkte först gå upp men sedan ångrade jag mig, och så kom jag på en annan, ännu bättre sak! NU skulle jag hämnas på Björn och Jesper eftersom de hade ringde och väckte mig! 
Sammanfattning:
Jag är inte 18 - kom inte in på studentfest nr.1 - jag har fått höra det hela veckan - och på kvällen/festen bestämde de sig för att reta mig ännu lite mer
...Resultatet: samtal 23.20, jag svarade inte. 2 minuter senare vaknade jag till och undrade om jag bara hade drömt, eller om det verkligen hade ringt...Jag tittade på luren och såg: missat samtal: jesper andersson. Tänkte inte låta något annat störa mig den natten, eftersom jag har sömnproblem och för en gångs skull kunde somna i tid! Därför stängde jag av allt ljud och vibration. 
När jag vaknade i morse hade jag ett missat samtal av Björn 03.02 ! Och ett meddelande från Johanna. Och då tänke jag nu jävlar! Så kocokan 06.05 denna morgon, ringde jag 3 samtal till jesper och 2 till björn! (inte för att dem svarade)
men hoppas innerligt att dem vaknade iaf, så fall lyckades min payback-plan!

Nog om det.
Jag vilade ut mig till max, sedan drog jag och Anna till ih och tränade. Gick faktiskt bra, och vi fick Pro - Viva ! (Som vi skullat haft varje gång, men inte fått!) Kan ju säga att de va på tiden...

Efter träningen cyklade jag hem, duschade, vilade lite och sedan ställde jag mig i köket.
Det gick faktiskt bra trots allt! :) (Jag är inte direkt känd som någon stjärnkock).
Det blev pannkakor och dem blev svingoda! Så tillsammans med dem gled jag ner i soffan.

Sen ringde anna och frågade om jag vill käka där hemma, och jag tackade inte nej eftersom det bjöds på en à la Kristina Wikström, så sjukt jävla gott, helt klart en av mina favvisar som jag ska ta med mig när jag flyttar hemifrån! Mums.
Efter maten blev det tv, film, skratt och snack.
Nu är jag hemma och ska alldeles strax bädda ner mig :) 





Bjuder på en pannkaksbild.
Vispgrädde och björnbärssylt.

- Det kan inte gå fel helt enkelt.


Sov Gott.
julia

6 november.

Idag är det exakt 21 dagar kvar tills jag är 18 och får göra typ vad jag vill :)

Dagen
har varit sjukt jobbig...Bara massa onödigt jobbiga saker som ploppat upp efter varandra! Och inte fan blev det bättre på träningen. Jag fattar inte? Men jag hoppas verkligen att det löser sig till på lördag, för då e de match!

Som en liten tröst eller egentligen var det en belöning för jag varit duktig i skolan på senaste tiden, men det blev som en liten tröst för mig, så fick jag lite småsaker av mamsen. Inget märkvärdigt alls, men det var saker som jag behövde så jag blev hur glad som helst ändå.. :) 

Slänger in en bild på sakerna jag fick, sen ska jag banne mig sova och bara drömma o gosa o mmm.....




Lagt märke till allt det lila?
Kände att jag behövde lite makeover i bloggen, däremot är det inte meningen att allt ska vara i monotype corsiva - textstilen, egentligen bara "namnet" högst upp. Men jag gjorde lite fel...Det tar jag tag i imorgon!

God Natt
julie

5 november.

Idag är det exakt 22 dagar kvar tills jag är 18 och får göra typ vad jag vill :)

Idag
har jag först varit i skolan och fått det jävlaskithelvetesgeografiprovsjävlet avklarat och det känns sjukt bra! Däremot är jag inte alls nöjd med hur det gick...fyfan, fast nu bryr jag mig inte, jag kunde inte övat bättre på det än vad jag gjorde så jag har gjort mitt bästa...Det räcker till ett fattigt G iaf....
Men det har gått bra i dem andra ämnena hittills så jag får sväva på det ett tag till :)

Efter skolan
tog jag det bara lugnt och gjorde sånt jag gör när jag inte gör något annat, typ målar naglar, lyssnar på massa musik, checka kläder på datan eller äter....
Efter mitt "inget.-göra" mötte jag upp Matilda för att dra och få en känsla av sol, värme, lugn och sommar i form av solariet. Mycket bra, ska sola där i fortsättningen: Sol Paradiset !
"Underskatta aldrig den andra sidan av Landskrona"


Då var man brun...!!
- Sommaren 06


Nu
ska jag ta tag i morgondagens läxor.
Inte så farligt hoppas jag.
Efter det ska jag sappa på tvn och sedan sova gott som fan!

Love
julia

4 november.

Idag är det exakt 23 dagar kvar tills jag är 18 och får göra typ vad jag vill :)

Och här ligger jag
i min säng som vanligt. Ska stänga ner datorn nu för att ägna mig åt äckelgeografi fram till träningen! Sounds like fun? NO!!!!
Men som jag brukar säga: det måste göras!

Ser verkligen fram emot träningen nu bara för det...Men när jag kommer hem väntar ett nytt förhör på jävlageografiskiten! Men jag ska klara det på ett eller annat sätt! Jag ska få bra på detta även om det stör mig i huet hur tråkigt det är!! Jag är beslutsam!


Jag vill inte....

Hörs senare eller imorgon?
Ha en skön dag (utan plugg förhoppningsvis)!

julia

3 november.

Idag är det exakt 24 dagar kvar tills jag är 18 och får göra typ vad jag vill :)

Första dagen
i skolan efter lovet idag då. Va rätt lugn faktiskt, inget speciellt som hände eller så och ja, dagen gick snabbt och så, så jag kan inte klaga.

När jag kom hem slängde jag i mig några mackor och tänkte plugga lite geografi...Men jag fastnade vid tvn och sedan dröjde det inte länge förrän jag låg och sov. Fan! Jag älskar att bädda ner mig och bara mysa i sängen, men inte mitt på dagen när jag har saker som måste göras. Usch...Fast vafan, jag mår helt bra nu, jag behövde den lilla sömnen och jag är ändå trött nu så jag kommer förmodligen och förhoppningsvis att somna normal tid ikväll...Det återstår att se.  

Kollade Design: Simon och Thomas innan! Fan va dem e sköna alltså. Jag gillar det skarpt. Haha, dem ska alltid börja småtjafsa och sånt och det dem gör ser ut värre än fan....tills dem är helt klara! Då blir allt dem gör helt jävla fabulous och ja, det är därför jag gillar det.

Nu
sitter jag här i min sköna säng och pluggar lite och väntar på Prison Break.




Bjuder på en bild på den coola spargrisen jag fann och förälskade mig i på Liseberg i somras.
Jag hade inte råd... :(


Ha en trevlig kväll.
Nu är det Prison Break för hela slanten.
julie

2 november.

Idag är det exakt 25 dagar kvar tills jag är 18 och får göra typ vad jag vill :)

Sitter här
i min sköna säng med den feta Geografiboken och försöker plugga in allt som har med jordskorpan, vulkaner, tsunami, endogena och exogena krafter att göra! Och det går faktiskt ganska bra :) Har en del kvar, men det fixar jag snart.

Jag är hungrig nu också, hoppas maten är klar snart. Ikväll blir det kalopps med potatis och rödkål och vi ska faktiskt ha en tosca-äppelkaka med vaniljsås till efterrätt! Slå det!

Lite senare ska jag titta på Bond-filmen Die another Day med Halle Berry i en orange "kniv-bikini". Den är faktiskt bra den filmen, men jag gillar typ alla bond, så det är inte så konstigt.





Helgen har vatt jävligt sjuk men ändå en perfekt avslutning på lovet :/ jagvillhamerlovnutack!
Lovet har spenderats med mina underbara vänner, främst min bästa vän - Anabanana och jävlar vad kul vi har haft. Och det ska vi fortsätta att ha nu varenda dag tills ett nytt lov kommer, så vi inte tråkar ut dagarna mellan. 

Back to pluggandet...
julia
 

1 november .

Idag är det exakt 26 dagar kvar tills jag är 18 och får göra typ vad jag vill :)

Igår firade vi Jesper hemma hos honom med mat och dryck. Det blev pasta med en svingod kött-sås och som en avslutning, dvs. efterrätt, en sjuktgod glass-daimtårta! Asgott helt enkelt! Någon kommenterade att "han kommer att se den tårtan 2 gånger ikväll!" Sorgligt nog hade personen delvis rätt! Men vafan, ibland blir det bara så...Jag hade ändå kul!

Idag står det pizza och myskväll i min hjärna, och lyckligtvis har min familj samma tanke!
Frågan är bara: vilken pizza jag ska ta? Men det är det minsta problemet!



Nu ska jag fräscha till mig lite, behöver ju inte se ut som jag mår, om ni fattar?
Haha!

Ha en trevlig kväll!

julia

RSS 2.0