28 mars .

År o dar sedan jag bloggade så får slänga in ngt nu...
Har nyss kommit från träningen o sitter i skolan o shitchatar. Helt okej...ingen jobbar....i alla fall ingen vid mitt bord. Emmie, kollar resor på apollo. Jeppe och Björn, spelar dataspel (sjukt kul! Verkligen jääätteroligt!) :) Elias, sitter o lyssnar och beundrar mig.

Idag, ska jag hem, hänga med anna lite o kanske lira lite kort haha! jojomensam de e på min innelista nu. :) Så här mycket kort har vi inte spelat sedan vi inte hade vett o göra annat och det alltid stod mellan "vem som kunde glida igenom annas gula, genomskinliga, uppblåsbara fåtölj"  och just att spela kort. 


Nej gud va drygt, måste sluta nu!
Adios

over and out>
julia

10 mars .

De senaste veckorna har allt varit hur bra som helst. Förr-förra helgen va de match o sedan melodifestivals-förkväll hos Jonna, mkt trevligt :) Efter det drogs det vidare till Fredde, helt okej, inte för mkt och inte för lite...hamnade på efterfest som vanligt, men vid 3-4 tiden hittade jag hem igen.

I skolan har det mesta funkat bra och jag har blivit klar med mina arbeten i tid, lite stolt faktiskt! Haha!

Mamma har åkt igen för att göra en god gärning åt AssaAbloy i Tjeckien, saknar henne lite men jag o pappa har tagit hand om hemmet bra ändå. Dessutom har vi skrattat som fan!

I helgen - mådde pisseskitäckeldåligt på fredagen, men släpade mig upp ändå för att gå till skolan o lämna in text. k:n, efter det snackade jag, Ratell o Linus A lite VV-minnen, haha om vi skratta! efter det tog jag bussen hem och sedan slängde jag mig på soffan!
Trots detta lilla "sjukdoms-saket" tog jag mig ut till IH för samlingen, jag hade bestämt mig för att följa med på matchen m tanke på att vi va så lite folk och se om jag kunde spela lite i alla fall...Hela vägen dit va aningen jobbig (bilresa osv.) men Tulls o Gabbs o Sara J gjorde mig ändå gott :) Spelade hela matchen - som center - gick helt okej och vi tog med oss segern hem! Faktum är att en match var precis vad jag behövde för att tillfriskna, men efter matchen mådde jag kasst igen, fast jag är ändå glad att jag följde med!

Lör - åkte o kollade på farfars konstutställning sen inom VÄLA sen hem o hämta anna o sen iväg till Lund för att kolla bio - Rambo - med Sebbe o Danny, sen drog vi hem och jag o pappa kollade på "Fullpackat" med Robert Gustavsson, haha fy vad vi skrattade!

Sön - chilla hemma hela dan, lagade mat till la familia :) Gott blev det, sedan var det plugg :/ Blev helt irriterad, orkade verkligen inte plugga, men fick ta tag i det ändå...men då när jag sitter där framför tvn, ser jag att "nu börjar Wallander" :D wiho! Slängde böckerna åt sidan, fixade mig lite gottis sedan va de movie-night! Sjukt bra va den (Mastermind) och söndagen var räddad!


over and out>
julia


3 mars.

Sitter (som vanligt!) i skolan just nu,...har precis gjort klart median - tidningen "Måndag Hela Veckan", skitbra blev det! :) Resten av dagen som återstår kommer att spenderas i skolan, i tandläkarstolen och at home :) 
Japp idag ska Julls till tandläkaren o laga ett förbaskat hål, men vafan, så ont gör det inte! Haha! :D Man blir ju fin i käften så det är det värt...

Annars,..
händer inte så mycket just nu, innebandyn snart slut, fast vi har ju, "bambadabam" DM DJ18 kvar! :)
Och jag längtar sjukt mycket efter en utomlandsresa! Ja, det är väl ungefär hur det är just nu.

Ska snart plugga L'italiano så att jag nöjd och belåtet kan lämna in översättningsarbetet on time to Marie Minoia :)

Over and out>
julia

RSS 2.0