29 maj.

Ciao bellos och bellas :)

Idag
har det (hittills) varit den bästa dagen på hela veckan! varför? Jo, för idag har jag gjort klart det sista jobbiga i skolan! Så jävla skönt! Ni kan knappt ana vilken lättnad detta är för mig! Men den är enorm, kan jag be o få tala om! Inget mer stress, inga paniknätter natten-innan-provet och inget nationella eller sånt jobbigt! Allt jobbigt är över!!  

FYFAN VA SKÖNT!

En annan sak
som också är riktigt fint är att det är träning idag (igen, inomhus) och det ska bli riktigt skoj, taggad till 1000 faktiskt!
OBS: Taggningen kan även bero på en överbelastning av lättnaden från skolan. (Jag är inte helt säker)

 Nu hade jag tänkt ta mig något att äta, förhoppningsvis inga mackor...Men får se vad vi har himma! Ja, det känns ganska lungt med det mesta nu :)

Jag är glad .
- hoppas ni med kan vara det en sådan här underbart solig dag dag som denna :) 





                                     

                                                                                               GE MIG !



over and out>              
julia                                                      

25 maj.

Jävla skit eurovison!
"Om alla andra länder röstar på sina grannländer varför gör inte våra det då?!"

Jajja nu har det hänt o vi kan inte göra något åt det, men vadå jag trodde Hero-låten va bra? Hm...

Idag har jag slappat i solen med min jävla bok!
Fyfan va jag e stressad, äckelskola!!
Men snart är det över...SNART!

Har nyss ätit och funderar på att fortsätta med äckelläxorna...jag orkar inte, vill inte och har verkligen ingen lust...Men jag måste? Yepp!!
Måste fan peppa mig själv igenom denna krävande jävla skolveckan! Jag orkar inte....
Just nu vill jag bara skrika...

AAAAAAAAHHH!!!


Förlåt för tråkigt inlägg med många svordomar...men sådana måste man också publicera! haha...

"Jag e ändå rätt glad"
:)


over and out>
julia

24 maj.

God kväll!
Hoppas på att alla sitter laddade ute i vårvärmen för Eurovision Song Contest 2008!
Det gör i alla fall jag :D

Idag
har jag varit på shoppingtur med dad on Nova Lund :) Hittade lite smått o gott, men hann knappt kolla så fick bestämma mig helt snabbt! Anledning: Pappa tog längre tid på sig än väntat. Men han fick iaf mycket fint och bra som han behövde :)
 
Igår
shoppingmös jag med Anna i Hbg :) Hittade en del saker där med, men ingen väska :( Och ingen klänning! Men det hittar jag imorgon eller nästa helg!
Om ni känner er mer intresserade av denna dag i hbg med Anna, gå in på hennes: annawiikstrom.blogg.se och läs :)
På kvällen
befann vi oss på plats vid Örenäs Slott för att titta på alla fina bal-människor :) Mycket fint, en del hemskt..Men så är det alltid! Tänk nu bara ett år kvar! Sedan är det våran tur...Gud...Jag ska i alla fall hålla mig till det förstnämnda jag sa om klännigarna, mer en HIT än en MISS!

Nu ska jag alldeles strax äta kyckling, wok o sånt gott, fy fan va de e gott! Och så ska jag glo Eurovision!
Go Perelli, we're counting on you ! :) 






Svar till Gabbs:
Tack :) 
Ja det får jag verkligen hoppas, jag förväntar mig bad och sol, bland annat :D
och då måste ju vädret tillåta som man säger!
Klart vi fixar det ;) Så kan hela laget få varsin italienare, eller? Haha!
Och klart jag fottade snyggisen igår :) Ni var så fina :)
(Hoppas du läser detta inlägg så du ser detta)

over and out>
julia





22 maj.

Idag har jag först vatt i skolan, ganska drygt (3 pers på englektionen?!) Haha, kändes lite ensamt men de va lugnt...Sen pela jag mig hemmåt och efter ett tag kom moffi :) Han va supersnäll o bjöd mig o sis på en liten flygrunda! :) Riktigt kul var det faktiskt! Vi åkte nerom Malmö, ut över bron (Öresundsbron) sedan runt Turning Torso, tillbaka över Center Syd, Barsebäck och lite annat sedan en runda runt om Ven och sedan svängde piloten så vi kunde fotta vårt hus och vi hittade det! :D Vi hittade även annas hus (vilket inte var så svårt då vi hittat vårt eget) och när vi kollade på fotona nu när vi kom hem, visade sig att Anna hade kommit med på bilden på hennes hus! :D En vit liten prick ser man på altanen, haha! (Bilder kommer när jag orkar)
 
Nu sitter jag här och ska snart läsa min engbok.... :/ Visst den e bra men inte när man måste ha läst 360 sidor till torsdag...Fast jag e typ på sidan 180 så jag e ändå ganska långt kommen! :D

Jag längtar efter:
Morrondagen
- shoppingmys med annahjärtat :)
Slutet av nästa vecka - allt jobbigt i skolan avklarat!
2 juni - Florensresan med klassen :)
Sommarlovet
- krävs ingen förklaring!




"Welcome my friends,
to the perty that never ends"

- love it !


over and out>
julia

21 maj.

Hey hey hey,
what do you wanna know about me today?   :) haha!

Jo dagen
har varit kort, men lång. Skoldagen var kort,kort,kort...jag va inte på matten, ville ej få reda på mitt nationella i MA B så jag sket i den lektionen...
Men jag kom ändå till engelskan där jag fick prata sån "upperclass - british"  Haha, tur ni inte hörde det gott folk,...vet ni vem Hyacinth i Keeping up appaerances är? I så fall vet ni hur jag lät! Haha, men det var ändå kul :D

Efter
engelskan blev det matan och sedan snack med Johan om att få gå tidigare om man var klar med texten, vilken jag var och då visade sig att jag inte alls behövde komma på den lektionen! Vilket betydde att jag var klar för dagen med skolan. Hur härligt som helst, tyckte jag, ända till Cajsa kom med den tråkiga nyheten att svenska analysen var tvungen att vara inlämnad idag!? annars fick man IG på hela arbetet (det har pågått i 3 veckor)!

Inte en chans att jag skulle få IG på det,...men jag hade alla grejjer hemma så ja, som tur var skulle mamma ett ärende så hon kunde skjutsa mig hem...Men när jag väl var hemkommen stod det still i huvet, kunde verkligen inte göra svenskan och blev arg.
Efter en timme skällde jag ut mig själv (i huvudet) och började med svenskan, blev klar, tog bussen till skolan, lämnade in det, tog bussen till mamma, som sedan körde mig hem! Och här sitter jag nu, helt hemkommen och vet ni vad det värsta är nu? Nu måste jag fortsätta plugga!
Aaaah!

Haha, jag får ta det med ett leende på läpparna så går det mycket lättare! :D

Igår var det träning, vilket var helt 100, sjukt skönt att bara få träna innebandy! Men jag kan ju säga att inget-tränande-sedan-vårt-uppehåll-startade hade satt sina spår! Helt död efter ett byte :S Haha, får ta tag i det där tråkiga med kondition...Men inte nu :)
För nu ska Jullsan äta mat och sedan plugga.



                                          vardagsmat?



Skolan
- underbar ibland, hatad alltid!

over and out>
julia


20 maj.

Fint väder idag :)
Har nyss ätit frukost och ska alles soon bege mig in to le shower. Efter det blir de göra ve sig osv och sedan cykla till la scoula som börjar 09.10 today :)

Efter skolan
ska jag pluggdejta och efter det kanske slå en signal till någon för att fördröja vardagen lite med ett telefonsamtal, låter som en hyffsat "upptagen" dag...Men vi får ju inte glömma att de e träning ikväll! Vilket jag ser fram emot. Skönt att få röra på sig, ett tag sen nu.....

Nu måste jag lämna.

"Det man gör gärna, gör man i regel bra"





over and out>
julia


19 maj.

Nyss hemkommen från la scoula..Efter en film på italienskan som var en operafilm?! Nej jag fattade inte ett piss och ändå har vi läxa som lyder "vad händer sen?" (i filmen då)....Ja inte en aning eftersom jag inte vet vad den handlade om...men jag skriver att dem gifter sig, det får bli bra :)

Nu ska jag äta lite för jag e gigantiskt hungrig, får se vad det blir (antagligen mackor...) och sedan blir de en chill-kväll.

Imorgon är det träning och det gillar jag! För jag har inte tränat sedan vi slutade, vilket är på tok för längesedan så de ska bli riktigt skönt! :)


When I said forever, I meant it with all of my heart. (v
- Believe it
 
over and out>
julia

18 maj

Halli Hallå !
Idag har det varit en lugn dag...
Först en sväng på Väla med mamsen, hittade lite smått o gott o sen bar det av till en skoaffär någonstans i Halland! Provade kanske 6 par skor, men det blev inga köp?
Hur som...hämtade sis 1 på tågstationen i Laholm och sedan körde vi 3 till sis 2.
Där bjöds det på skratt och paj!  :) Smaskens.
Busade lite med Prassel också, alltid lika söt!

Annars...
Veckans att göra:
* Städa rummet - slänga ut ruttna blommor, damma överallt + dammsuga, ta väck allt onödigt som ligger framme och ser tradigt ut, rensa garderoben och lägga allt perfix på plats!

* Göra klart allt som ska vara klart i skolan.

* Träna innebandy :D

* Reda ut allt med pengar, sparande, skulder och sånt trams.

* Köpa mig ett smycke.





Nu blir det inte mer för idag, ett litet citat bara:
"Det är lättare att göra läxan, än att förklara varför man inte gjort den" 
- Keep that in mind people!
:)


over and out>
julia


17 maj

"Heii heii här står jag o sminkar meii"
- Nej det gör jag inte, men det är internt....Haha!

Hur som, idag vaknade jag förvånansvärt 10.00 och ja jag gick upp helt enkelt, varför skulle jag sova liksom?
Jag började läsa min eng bok Stephen King - Misery faktiskt skitbra och snart är jag ikapp med min plannering så att jag nog ska hinna bli klar i tid :) Skitbra...
Jag drog till stan med Becca o Walle hittade absolut ingenting så jag får söka vidare på Väla imorgon. Annars var det en trevlig liten trip down town :)
När jag kom hem blev det lite fika i trädgården med mina folks, inte alls fel, och lite skratt blev det nog med!

Jag har nyss vilat mig och ska alles soon bege mig till vengatan för att avnjuta en god (förhoppningsvis) måltid con la mia amica Anna  :) Något av en myskväll verkar det bli med film också! Alltid mysigt (v

                                              


Ha en trevlig kväll. (för det ska jag ha)
over and out>                       
julia


16 maj .

Du varma sköna vår startar jag detta inlägg! Ja j'vlar vad fint väder det har varit nu de senaste veckorna, riktigt skönt har det varit och jag kan bara njuta..
Något annat
"kul" som hänt (eller det är inte roligt för fem öre egentligen men ja) är att NP är över! (Nationella proven) Äntligen! Nu är det "bara" Skriftlig romanredovisning i eng (måste läsa boken har ca: 300 sidor kvar! Men det klarar jag av! Det måste jag...) sedan är det grammatikprovet i engelska, italienska prov, italienska stora glosprovet 1200 ord (kommer bara 100 på provet..), psykologi-kompendiet, svenska analys, textk - filmrecension sen e de klart! 2:a ring! - haha låter så "gyllene tider aktigt" - (säkert bara jag som fattar) men i alla fall...
Efter "allt" detta är klart bär det av till ljuvliga Italien! Jodå, con la mia classe :) Ska bli sjukt skoj! Men vill inte tjata för mycket, känns som jag redan gör det..för övrigt  16 skoldagar kvar tills vi slutat, 16 dagar tills Italien, riktigt bra !

Idag har jag tagit det jättelugnt, var sjuk (har fått någon sorts allergi :S men fått ögondroppar till det nu så får hoppas det löser sig...(och nej det är inte pollen!) På kvällen kom Beccasnäcka o Annapanna vi pratade om drömmar (TOM!) och lite annat smått o gott! Känns som det var ett tag sedan vi 3 hanged out, men de va kul iaf :)

Annars
- detta är förbjudet men jag tänker nämna det ändå! Julia Gabriella Olsen tycker att Skilda Världar är bra!? Vet absolut inte varför men jag är helt insatt nu! Kanske för att det väcker så många minnen? Men gud nu när jag tänker efter, fy vad mycket såna såpor det fanns när man var liten! Vita lögner, Tre kronor, Vänner och fiender, Nya tider, Skilda världar, Rederiet.... haha. Vänner o fiender gick på femman och det va typ 3 tjejer det handlade om och hon ena av dem var "Annika" i Vita lögner som gick på trean (minns ni låten? "Allt du sa till mig allt du gav till miiiig, var bara vita lögner.....")..och där var dem antingen på ett sjukhus eller i den baren där Roger och Sofia jobbade....och givetvis Skilda Världar med familjerna Toivonen och Bovallius ! Dem tre var liksom "standard"! Kollade man på dem då var man liksom it! Då hade man skon med i poppisgolvet! Ohja som tiden går...Men såhär kommer man sitta om 10 år (tänk att jag har levt i mer än 10 år) och säga om One Three Hill, DH, Greys, OC och allt annat som går på tv nu....Ojj alltså.

Jajja, nog om det nu...Hade tänkt att läsa lite i eng boken så att jag blir klar med den i tid...just nu ligger jag 75 sidor back i min plan om jag ska lyckas! Så jag är lite småstressad men det har man aldrig dött av? (försöker jag inbilla mig!)



Nej, tack och hej  ....
- känns som att jag e back on track igen, bra eller hur? :)

Over and out>
julia

RSS 2.0