Året var 2003...

jag gjorde en god gärning, om jag får kalla det så, och har i alla dessa år (shit det är 6 år sen nu!!) funderat över om personen som fick gärningen till sin fördel någonsin var medveten om det själv. När jag började på gymnasiet (2006) trodde jag inte att så var fallet då jag stötte ihop med den här personen ett par gånger. Men idag fick jag svaret, personen kom ihåg det och var tacksam för det. Jag har alltid funderat över om jag gjorde rätt i att lägga mig i, men idag vet jag. TACK!

"Now I feel like A from MM 1.23 in the movie..."

Legally Blonde

As she played in the movie she still was herself and that made me come to the conclusion that he was my ticket to raveheaven. I could be them both.

Idag har jag legat hemma i min säng typ hela dagen. Jag vaknade med en jävla huvudvärk o feber o förkylning. Inte alls roligt, hatar verkligen att vara sjuk! Nu är klockan 22.00 och jag mår fortfarande inte bra...
Imorgon får jag se om jag drar mig upp för att jobba. Förhoppningsvis! Behöver ju money! Who doesn't?

Nej nu ska jag göra mig ready for some sleeping...Skönt!

God Natt.


I've found the answer.

It feels so good but at the same time it's still so confusing. Is this what I want? Yes it is. But how will it be when I look into it through your eyes? Will it be the same? Can I make it the way I want it and just let you follow ? I don't know...And again, I hate to not know but if I knew I wouldn't have gone for it. This feels wierd too. I have no clue and yet I've never been more certain. Still, I hate that this is what you used to have and that, that is exactly what I want, why didn't I see it before? But again I will never be like you I just want the shell you used to be surrounded by.


Jag ska göra förändring...

var så säker! När, varför eller var kommer jag till en annan gång så nu släpper vi det!

Ligger här i min fina säng och lyssnar/kollar på VH1 på tvn. Innan va de Final Countdown - 50 Best Soundtracks. Gissa vilken låt som låg på förstaplatsen! (Svaret e rätt obvious(?) när man vet det...) Celine Dion - My heart will go on! Åh den e så fin den låten, men absolut inte min favorit bland hennes låtar, så nu fattar man hur bra hon är!

Imorgon är det jobb och sedan fest kanske? Ja vi får väl se. Julfest på lördag också ju så man kan ju lägga ihop ett och ett och få fram hur söndagen kommer att se ut: Slapp!
Men det gillar vi! Fast får ju inte glömma att jag ska julhandla och sitta seket på lördags-dagen så jag kanske får ta de lite lugnt imorgon i alla fall, ja vi får väl se. Det brukar ju aldrig bli "bara en drink...".

Nu ska jag göra mig i ordning för läggdags, känns olönt då jag vet att jag kommer sitta här ett bra tag till..Men vafan så e de gjort i alla fall.

Natti natti.


Borta bra, men hemma bäst?

Ja faktiskt. Fast när jag tänker "hemma" så tänker jag på vårt lilla hus o mitt mysiga rum, inte själva Landskrona, jobb och den vanliga vardagen. Den kan faktiskt vara skön att vara ifrån, men en vecka räcker, araberna tröttar ut en, faktiskt. (No offence - non taken - BRA!)




1 timme & 36 minuter....

är det kvar tills Peter & Anna kommer och hämtar mig! Ja då bär det av mot Malmö (Sturup) och sedan sitter (eller sover!) jag och annababy på ett plan mot Afrika och värmen, how does it feel?! :D
Tyvärr missar vi en del roliga saker här hemma, mest sådant som tillhör laget, men det är också det bästa som finns så det är verkligen (jag tycker faktiskt det!) tråkigt. Men jag tror att The Team förlåter oss ändå :) Jag menar: en för alla, alla för en! Visst? Ja, jag visste väl det!

Ha det kanonbra här hemma för det ska vi ha, Au revoir!



3 dagar är en kort tid, 1 vecka är lång.

Om 3 dagar sitter vi på planet...FYFAN va skönt! Get away from this and that? Oh yes.
Now it might seems as if I don't have much to get away from and of course it will catch me uppon the way but if I may say so I find it quite as an escape.
Ikväll har jag varit på bio - i Landskrona - med johanna & anna. Filmen var bra och det blev en successfull movienight. Something wierd happened but it was gone in a minute, still my thoughts are in that moment.

Nu ska jag sluta med the riddles och sova? Ja jag hoppas det i alla fall. Imorgon ska jag fixa massa saker och ladda inför en ny vecka och vår fina resa. Next up: PACKING LIST.


Just the way I like it.
Fyfan va fin.


Piece by piece....

I fade away from you and it doesn't even seem to matter...
But just as it was said a tear-drop fell from my eye and there I was again.

T G I F !
Äntligen! Har varit en riktigt seg vecka både på och utanför jobb, jag gillar det inte...Jag fattar inte varför det ska vara så svårt för vissa känslor (eller va man ska kalla det) att stanna. När man är riktigt arg och tänker att "detta kommer jag aldrig glömma.." så dröjer det ju som mest en halv dag sen har man "glömt" den där dumma grejen. Men om det nu blir så, är det bra eller dåligt? Borde man tänka "ja men de va en skitgrej..." eller "så arg som jag var innan hade jag inte varit om det varit en skitgrej..."      Jag undrar.

Idag efter jobb vilade jag (fyfan va behövligt) och sedan gjorde jag ve mig litegrann för att åka till curla.nu (eller va de heter?) och bowla med 2 jobbekompisar. Det var faktiskt kul och inte så tråkigt som jag brukar tycka att bowling är (mest för att jag är så jävla dålig), men idag gick de ganska bra :) Och det var en bra start på min lugna, ensamma kväll.

Nu ska jag kolla på en av de bästa filmer jag sett: Fellon.


 


Röda Havet - soon we'll meet!
Can't wait!

:)


RSS 2.0