Spice up your life!

Ja jag säger det fan va Spice Girls är bra, dem va bra innan men dem ÄR fortfarande bra (alltså deras gamla låtar då..) Nästa förfest jag ska på blir det Spice Girls blandat med nya låtar i "spelaren". Japp!
Imorgon är det jobb och träning som står på schemat och jag börjar även nedräkningen till Afrika - Egypten. Känns ganska sjukt att jag ska till Afrika! AFRIKA? Det är ju liksom långt...Jaja, spännande är det i alla fall :)

Countdown: 9



                

Ni 3 är mina egna solstrålar en regnig dag, mina änglar med goda råd i öronen & mina bästa vänner.
Jag tror inte att ni förstår vad ni gör för mig genom att bara finnas.


Födelsedagskalas.

Här sitter jag efter en lång kväll med kalas, mat, presentöppning och taxi. Känner mig helt lugn men inte överdrivet trött, skönt. Ja igår va de ju my birthday - nitton - herregud...Men men, och idag va de släktkalas. Fick massa fint och god mat var det också :) Efter kalaset tog jag vårt vrålåk till Rebecca där jag mötte ett festligt gäng. Stannade där i ca 2 timmar innan det begav sig mot stan. Jag agerade taxi för första gången sedan jag fått mitt körkort och ja, det gick väl bra, dem märkte nog inte så mycket av körningen ändå...
Nu ska jag kolla igenom lite bilder och sedan ska jag sova.
Imorgon är det match med the u-team och den ska vi fan vinna! JA det ska vi! Satan i det! Ingen förlust här inte!
Igårnatt hade jag en sjukt hemsk mardröm precis innan jag vaknade (så egentligen va de imorse) men den va så jävla verklig att jag fick sitta och tänka på den i ca 20 min innan jag hade intalat mig själv om att det faktiskt var en dröm! Men ändå...usch!

"Ibland behövs det en jävla partykväll för att uppskatta en riktigt lugn (och vanlig) afton".


Här ligger jag i svettiga kläder..

Ja de gör jag faktiskt, nej jag har fortfarande inte duschat...Jag vet att jag är äcklig...det hade jag tyckt om det varit någon annan i alla fall och jag tkr att jag själv är det nu, så det så!
Men jag orkar faktiskt inte, inte än...Snart ska jag ta en dusch och sen ska jag soova och vakna när fan jag vill. Imorgon blir det inget jobb för min del, det är nog så deprimerande att mina tankar som finns just nu inte behöver följa med dit och göra det ännu värre...Faktiskt.
usch, jag vet att jag är negativ och trött och jobbig, men jag måste faktiskt få lov att vara det. Hur som helst har jag världens bästa lag och jag kan bara säga: FYFAN va gott tjejer!! Glädjen finns och jag önskar bara att jag kan dela den med er på samma sätt som ni, men det gör jag fast på mitt sätt... (Jobbig mening det där men buskapet nådde fram...)

Ja, vad har annars hänt. Dagarna har bara bestått av jobb och träning, behövligt och roligt faktiskt. Tråkigt att det ska ta en extra dag att "komma över" vissa saker men vad ska man göra? Det roliga är bättre än det jobbiga just nu, därför står jag ut med det...

Till helgen blir det ett jädra kalas här hemma. Mat-dricka-bästa tjejerna-härlig utgång-och ett jävla party helt enkelt. Guess why? Jo för Jullsan fyller 19! Shit i tusan, känner mig helt old...(No offence!) Nä inte gammal så, men jag har känt mig som 16 nu i 3 år och det kommer nog hålla i sig ett tag till...


 Iloveyoubaby Ädm FKIF.

 


One word tells a thousand stories, one word tells me everything I need to know...

(By Kelly Osbourne, but it's true...)
Ja, så sant som det var sagt. Jag trodde verkligen att jag var körd, men jag är inte helt körd om jag fattat det rätt? Låt oss tro det i alla fall!

Ibland känns det som man måste "faila" i något för att andra saker ska gå bra. Men jag vet inte...Det känns så konstigt just nu med allt. Jag vet inte vad jag ska skriva mer...Om det är så fattar jag mycket mer, samtidigt som jag vill tro att det inte är så.

Just nu är jag bara trött...


I can't take it any longer, thought that we (I) was stronger.

Ja, jag visste att ett sådant här inlägg skulle komma, men jag trodde inte att det skulle komma nu, verkligen inte...Jag trodde jag skulle hålla i det till typ efter Jul/Nyår men nope.
Jag vill så mycket och det vill vi alla, jag är stolt och glad samtidigt som jag blir förbannad för att jag inte känner mig delaktig i det, det är inte meningen att låta nedstämmande för det är inte så jag menar det, då hade jag inte ansträngt mig som jag gör fortfarande, även om alla inte ser det.
Jag har mycket mer att säga men väljer att inte göra det because I love you all.

Har precis varit hos morfar och sen har jag lämnat systern också. Ja det blir ju sådana runder nu när man väl kan. Fast jag tycker de e rätt fint ändå ;)
Om ett par timmar ska jag åka iväg och kolla på vårt lag när vi spelar, hoppas på vinst idag, jadå :) Men det kommer det bli! För idag finns inget annat! Kom igen nu! Krossa dem!

Nu, ska jag lyssna på lite musica sen ska jag ta po mig osv. Have a nice day! Ikväll efter matchen ska jag o annababy göra negerbollar :) Yes yes, och vet du vad? Vi ska äta dem också! ;D Haha. 



La mia migliore amica - anna <3

Where are you? The beat is coming...

Haha, jag pallar inte detta nu. Det är så himla fint samtidigt som det är så stört det kan bli...Ah! Tur man har sina bästa vänner att luta sig emot och prata då dem förstår precis vad jag menar när andra inte gör det.
(Lät som värsta grejen,...haha!)

Idag har jag bara jobbat och sen tatt de lugnt. Varit på mini-road-trip med sis också :) Måste passa på nu när man kan va ;) Haha. Förresten börjar sprutan att kännas nu. Jag mår illa från och till och jag är faktiskt glad att det inte blev träning idag för jag hade inte kunnat träna och nu missar jag inget :)
Synd om resten av laget som inte är sjuka...Men de löser sig.

Nu ska jag lyssna på megagamla HH-låtar som jag inte förstår varför jag slutat lyssna på? Hur kan jag ha tröttnat? Blir helt galen av musiken, för de e sååå bra! Ja det är det faktiskt!



. I don't know what you did, but do it again .


KATCHING!

Svin-vaccin!

(Det rimmade, haha)
Ja, jag har tatt den (jävla) sprutan nu och min slutsats är:
- Sprutan är ca: 5cm lång men den känns inte, det gör ondare att råka sticka sig på en nål t.ex.
- Om man tittar när hon/han gör det gör det förmodligen ondare eftersom man koncentrerar sig på smärtan.
- Jag tog den endast för att jag skall utomlands och vill vara på den säkra sidan (nu tänker jag inte på att jag ska "ut i världen" utan jag tänker på flygplatserna som förmodlingen är de största mötesplatserna för "folk" som finns.
- Jag mådde illa precis efter och en halvtimme framåt, nu mår jag som jag gjorde i morse.

That's it.

Ja, dagen har bestått av jobb, ganska lugnt, hade perfekt mycket att göra (kan man säga så?) och det var lugnt, inte så stressigt som det var förra veckan! Dessutom va jag så jädrans happy eftersom jag fortfarande inte kan sluta tänka på helgen! Fan va vi (jag & anna) har skrattat alltså och det fortsatte idag efter träningen. Hahaha!

Ja, dagen imorgon består åter av jobb och sen är det träning på kvällen. Eftersom vår onsdagsträning blivit flyttad. Vet faktiskt inte varför? Har inte lyssnat helt enkelt, men så är fallet i alla fall.

Nu ska jag lösa korsord, håller på med 5 st i en tidning för att jag inte ska sitta med ett, då kommer jag ingen vart, och det funkar faktiskt. Jag e duktig! Haha.

God Natt.



DUCKA INTE DIN JÄVEL, DE VA DU SOM VILLE DET!

Sitter här framför tvn & datorn, inte alls 2000 eller så...Kollar på EMA som jag kollar på nu varje dag i hopp om att få se hela galan, givetvis hamnar jag i samma period varje gång jag kollar, fast det som är nu har jag iofs inte sett så om jag sitter ett tag till kan jag se the end! Nice.

Har även ett glas oboy framför mig, eller nu ljög jag, det är faktiskt tomt! Haha, men jag hade i alla fall ett.

Och jag har även hunnit med en lång jävla road-trip med anna! Haha satan va vi skrattade, brände nog ett o annat kilo där:

"Fan va mörkt...Får nog slänga på helljuset"                                                                                                     "Ja..."                                                                                                                                                                            "Va i hilvede!..." STOPP!

Hahaha.

"DUCKA INTE DIN JÄVEL, DE VA DU SOM VILLE DET!" Haha, kan inte sluta skratta nu bara för de...Så jävla kul! Måste verkligen göras om!

Innan idag (rättare sagt imorse) tog jag 132:an hem (tillsammans med anna & co) och därefter gjorde jag mig i ordning och drog med syrran iväg och köpte pizza. Idag blev det än med tonfisk, rödlök & chili. Låter sjukt äckligt men de va jävligt gott! Och det bästa är att jag inte käkade hela, vilket innebär att dagens lunch på jobb imorgon blir pizza! Love it! Igår var det Emmas (och Stephanies) inflyttningsfest. Var mycket trevligt och sinnes god mat, så jävla gott alltså. När jag hade tagit en tugga var jag tvungen att ta mer hela tiden, sjukt. Men gott! Efter den drog jag & anna vidare till en annan fest. Ja säga vad man vill om den, men allt som kunde hända (detta kommer låta helt fel) hände. Ja, ovanligt tänkte vi - always the same - japp!

Nu borstar jag tänderna och ska snaart sova. Ikväll blir mitt sömnpiller en reseguide för Egypten, som pappsen gav mig i "körkortspresent". Kanonbra val faktiskt, är riktigt imponerad av att han lyckades komma ihåg det!

 
Annapanna stekte fläsk 1996...haha.
Love you honey.


I'll be back before you know it.

Helt plötsligt kom jag bara att tänka på den låten :s och nu lyssnar jag på den helt sinnes visste inte ens att de va Tensta som gjort den, men något va de med den som jag kom ihåg så bra e den i alla fall :)

Hur som, IGÅR tog Jag KÖRKORT! Och ja det känns fördjävla bra. Riktigt skönt, men samtidigt konstigt att det är över (med körskolan då). Nu jädrar ska man ut o köra. Tänker bara så när man e riktigt sugen på något gott men är lat som fan, slipper man be päronen eller syster. Skönt! DESSUTOM tog även MATILDA körkort igår :D OCH FREDRICA OCH LOUISE FLEMMING (har ju fått reda på de såhär i mellanvägar) ETT STORT GRATTIS TILL ER ALLA! Det var verkligen vår dag igår ;D

En annan JÄVLIGT fin sak som "hände" igår var att jag och anna bokade en resa till - inget mindre än - EGYPTEN! Ska bli sjukt kul då jag aldrig varit där, men också för att det kommer vara garanterat solsken! Looove it!

Hår kommer en bild som ett "försmak" på vad som väntar! :D



I ' l l   b e   b a c k    b e f o r e    y o u    k n o w    i t     .


Killing me softly

Snart ska jag sova. Ringen passade perfekt och den e verkligen over the top men jag älskar den, den är perfekt!
Låten (ovan) har fått mig lugn och "sansad" nu flera gånger under de senaste dagarna, ska fortsätta lyssna på den när jag känner mig lite down som man kan göra i detta (jävla) vädret.
Imorgon är det körlektion - sen jobb, ganska jobbigt men det ska jag väl klara av! Tänker bara på pengarna och det hjälper ska jag säga!

That's it.

"Money, money, money - always funny - in Julias värld".

Change of planes

Ja idag fick jag ett samtal av "min chef" på jobb. Givetvis ville han att jag skulle in och jobba idag, men jag sa att jag tyvärr inte kunde det (vilket är sant). Däremot bokade jag in jobb imorgon så mina planer på att hjälpa pappa går därmed i kras. Fast om jag kan fixa lite så hinner vi med det ändå, and probably will...

Nu ska jag snart iväg på en körlektion med Monica. Därefter ska jag ta bussen till stan med anna för att möta upp rebecca och anki och sedan tar jag och anna en ny buss ut till korpen - gymmet och sedan tar vi en annan hem :D Greaat! Jag är stolt över mig själv faktiskt att jag, trots det jävla vädret, tar mig ut!

Och om jag inte har fel så har systern min varit och hämtat ringen lagom som belöning när jag e hemma igen :D Yes yes yes...

 


01.49

Jag säger bara: More, more, more, how do you like it? How do you like it?


När jag får syn på såhär många saker (som jag fått nu den senaste timmen) som jag bara vill ha (och kommer att ha inom typ 2 veckor, om jag känner mig själv rätt) så blir jag alldeles galen...Min puls går som fan och jag måste skriva ner var sakerna finns, vad de kostar och vad jag kommer att använda dem tillsammans med...Får nästan panik och blir helt gaaalen! Typ så som man blir när man längtar supermycket efter något. blir jag! Och när jag väl klickat hem allt jag har råd med så vill jag bara ha mer, och mer, och mer....               
Hjälp någon?

Vid sådana här tillfällen undrar jag alltid varför jag inte bara väljer att jobba med sånt? Jag älskar det till grund och botten och jag håller ändå på med det när jag inte har något bättre för mig. Men jag undrar om jag hade klarat av det? Eller om det blivit too much.. Ibland vill man veta hur framtiden ser ut så att man kan ändra på den.


What about today?

Vädret är fult, så vitt jag kan se från mitt fönster, och det gillas inte här! Jag blir alltid deprimerad när det är fult väder, allt blir så tråkigt...Men ja, vad ska man göra? Får börja med städandet och sätta på grym musik att lyssna på under tiden...Men grejen med det är att jag vill ha mina gamla låtar och då måste jag starta upp den gamla datorn, orkar jag det?
En annan grej som är dålig med idag är att jag har så fruktansvärt ont i magen vilket endast beror på att jag var tvungen att trycka i mig massa choklad igår...Det värsta är att jag tänkte göra en kladdkaka innan, jag menar vi har ju grädde hemma så de hade blivit perfekt..Men ja jag får väl se...


At some point you just have to say goodbye...

I felt it today and I've felt it before but today I felt it like it was meant to. Hard to explain but at some point you'll get it.
I never thought we'd be here at this side of life, or, I never thought that I would be here. I've been thinking about it before but it never really got to me. It's sort of dissy and still so simple and clear...I don't want to leave it but still the things I want to go for wouldn't fit in, in it. So it's like when one door closes another one opens. Sounds good and has to be what it is...I'm not ready to close that door yet, but I will and it will be nothing but right!

Idag är det Halloween eller ja, det var det i alla fall för 2 timmar sen. En del har varit ute och haft kul, andra har suttit inne och kollat skräckisar. Själv har jag suttit i ett hus i Vadensjö och passat systers barn. Det gick hur bra som helst och det blev verkligen ingen läskig kväll, trots att huset är ganska "läskigt" och ligger öde. Men jag brukar inte direkt vara rädd när det gäller sånt, fast ändå...
Imorgon ska jag starta dagen med en vandringstur på morgonkvisten, efter det får jag se vad som händer..Det ryktas om att jag ska städa mitt rum och verkligen städa det nu, inte något halv-undan-plock! But, you'll never know...

Just nu:
- Tänker på (och längtar) till den 12/11 då jag (äntligen) ska gå till frissan.
- Funderar över hur jag ska spendera mån, tis & ons på bästa sätt (då jag är jobbfri de dagarna).
- Undrar om jag verkligen kommer komma upp imorgon bitti?
- Ångrar att jag åt mer choklad när jag redan var mätt, har ont i magen nu...
- Gillar att jag sätter på tvn och kastas rakt in i ett 8 simple rules avsnitt.
- Känner jag för att sova och undrar hur lång tid det kommer ta innan jag "tar tag i mig själv" och går ner och hämtar tandborsten...







However, godnatt   -    Have you ever been mellow?


RSS 2.0